niet direct aan de slag maar niet veel later. kosten ondoorzichtig

Ik heb Ligier alweer een aantal jaar en ik laat netjes mijn onderhoudsbeurten doen bij Vollebregt en als ik mijn autootje weer terug krijg, rijdt hij weer als een zonnetje. Een echte aanrader om ook zo af en toe een beurt te geven.

Mooie aixam coupe gti gekocht Rijd heerlijk. Kwam daar aan met 45km brommobiel gevaren licht was kapot werd gelijk gemaakt voor niks (nog bedankt)

Topzaak

Altijd goede service,nog nooit geen problemen gehad!!

Vakkundig en servicegericht

Bij ons laatste onderhoud en APK werd vervanging distributie riem geadviseerd. Dit werd tijdens onze vakantie geregeld Auto werd thuis afgeleverd. Prima service.

Top service!

Vriendelijk personeel, buiten de schadeherstel ook nog extra service zoals koplampen polijsten en nummerplaten vervangen. Mijn oude brommobiel is daar in goede handen.

Jullie doen het goed

Ik ben dik tevreden.

Topservice

Vriendelijke mensen en deskundig

Prachtbedrijf!!

Onze ervaring begon al bij aankomst.We zagen een zeer hecht team gezamelijk lunchen aan de picknicktafel in het zonnetje.Het gevoel was gelijk al goed.We kwamen ons oriënteren want een brommobiel stond al een tijdje op onze verlanglijst.We waren aan het goede adres.Marc nam alle tijd voor ons,een zeer ervaren en deskundige vriendelijke vent die op al onze vragen uitgebreid en zeer geduldig antwoord gaf.Na een lang en zeer goed gesprek waarop we werkelijk alle vlakken uitgebreid,open en eerlijk geinformeerd werden konden we samen met Marc tot de voor ons beste keuze komen. De service en klantvriendelijkheid staan er hoog in het vaandel en na 10 dagen konden we onze droom ophalen.Er was zelfs gebak bij de koffie om het te vieren.Dank je wel Marc voor de geweldige begeleiding bij het waarmaken van onze droom.

Flexibele en prima service

Snelle en vakkundige service na lekke band.

Keurig netjes geholpen

Rare snuiters ha ha maar altijd top

Snel vakkundig goede koffie

Gewoon goed

Wederom weer een goede service

Prima geholpen / snel klaar

APK en kleine beurt prima geregeld.

Netjes en vlot afgehandeld

Altijd prettig contact, en behulpzaam!

Ik ben blij!

Na een eerdere slechte evaring bij een ander bedrijf bij Vollebrecht terecht gekomen. Zeer vriendelijk en deskundig personeel en komt waar mogelijk, op het gebied van wensen, de klant tegemoet. Ik heb nu een heel fijn rijdend autootje en blijf ook bij Vollebrecht voor het onderhoud. Al met al ik ben blij en erg tevreden, Aanbevelingswaardig!

Klein team, mooi bedrijf en alles duidelijk

Goeie service. Bij de aankoop van een brommobiel werd alles geregeld, tenaamstelling verzekering en bezorging. Goed contact gehad met klantenservice. Proficiat !!

De afspraak ruim voldoende gepland

Het telefoontje vooraf dat de chauffeur het autootje komt ophalen, vriendelijke man en retour de volgende dag het zelfde en niet onbelangrijk is dat de service gratis was We zijn dik tevreden Met vriendelijke groet fam. Kosters

Zijn hele vriendelijk mensen nemen de tijd voor je

Topper

Goede service, wij zijn heel tevreden

Dikke 10

Vriendelijk geholpen ,niks is namelijk te veel . En gewoon kunnen wachten onder het genot van een lekker bakkie koffie . Het is soms jammer dat mijn auto niet zo vaak kapot gaat. Een uurtje Vollebregten is geen straf . Groetje van een tevreden klant .

Heel goed

Aardigen mensen . Woord altijd goed geholpen

Super.

Super bedrijf. Na afwachting voor de goedkeuring van de bank binnen een paar uur de auto geleverd. Hele aardige mensen,denken met je mee en komen met goede oplossingen.

Super geholpen!

Fijn dat er mee gedacht wordt in oplossingen, brommobiel is thuis opgehaald en dezelfde dag weer gerepareerd terug gebracht. Top!

Van tasties geholpen

Ik heb daar nu mijn tweede brommobiel gekocht Je word er heel goed ge holen en de koffie staat altijd klaar

Edisonlaan 30

2665 JC Bleiswijk