Laden reviews...
36 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een consistente positieve ervaring: duidelijke uitleg, vriendelijk contact en betrouwbare service. Klanten waarderen de eerlijke aanpak, transparante prijsafspraken en tijdige opvolging. Het algemene beeld is dat BCM een prettige koopervaring biedt met goede service.
Ford focus gekocht ,rijdt perfect Snelle afhandeling .super
12 July 2026
hendrik
Zuidlaren
Goeie service!
29 June 2026
Kim Bodewes
Delfzijl
ondanks warme weer. Vriendelijk geholpen en mee gedacht. en mooie auto gevonden voor en goede prijs.
22 June 2026
chorlotte
Heel vriendelijke en behulpzame
20 June 2026
dina
EMMER-COMPASCUUM
Mooie Renault twingo gekocht voor weinig en is keurig afgeleverd en auto rijd zoals het hoort ! Ook van a tot z heel vriendelijk geholpen en alles heel duidelijk uitgelegd ! Bedankt voor de goeie service !
17 June 2026
jarno
Nieuw weerdinge
Goed meer kan ik er niet over zeggen. Denk dat mijn volgende auto er ook weer gekocht wordt.
16 June 2026
gerard
Kootstertille
Auto gekocht van bcm egt een aanrader niet moeilijk altijd vriendelijk Voor auto’s groot of klein moet je bij de bcm zijn mvg kamps
3 June 2026
jonny
Stadskanaal
We hebben nu onze tweede auto gekocht bij Thierry, ook omdat de service naderhand super is. Eerlijk en transparant, recht door zee!!! Niks meer en niks minder.
28 May 2026
Hiske
Stadskanaal
Mijn ervaring is met deze auto bedrijf is super goed. klant vriendelijk en behulpzaam en een goede service. Mvg B Sagel
28 May 2026
benny
Veelerveen
Vriendelijke man, alle tijd, auto netjes afgeleverd Nette afspraken gemaakt.
daniel
Stadskanaal
Voor mijn vrouw een Renault clio estate automaat aangeschaft. Een hele nette auto, die brandschoon was afgeleverd inlcusief een niruwe apk. Thierry bedankt voor de super service!
Maikel
Wagenborgen
Remmen zijn versleten eigenaar stuurt nieuwe schijven en blokken op
sjaak
Giekerk
Thierry zit niet voor niks al 30 jaar in het vak. Hij weet van verkopen, is vakbekwaam en streeft er naar om de verkoop perfect af te handelen tot in de puntjes! Betrouwbaar en loyaal. Voor degene die een goede auto zoeken maar niet de hoofdprijs willen betalen dan ben je bij BCM aan het juiste adres! SUPER tevreden!!!
17 April 2026
Danique
Musselkanaal
Dit is de 2e auto die ik bij Thierry heb gekocht en de service is echt, oprecht super! Geeft goed en eerlijk advies. Bij thuiskomst een klein dingetje, Thierry is meteen gekomen (naar Winschoten!) En het probleem opgelost. Auto rijdt super! Helemaal bij met m'n Twingo! BCM is echt een aanrader!! Voor elke prijsklasse heeft hij auto's. BCM Thierry, weer super bedankt voor alles!
17 April 2026
Cindy V
Winschoten
Gewoon duidelijk en recht door zee.
28 March 2026
marco
Stadskanaal
Ik heb de koop van mijn auto als zeer positief ervaren! Je weet gelijk waar je aan toe bent en de eerlijkheid sprak mij enorm aan. Als je een auto wilt kopen, dan raad ik BCM zeker aan!
25 March 2026
Jose
Stadskanaal
Goede ervaring, aardige meneer, goede service, reageert snel en bied erg goede prijzen.
7 February 2026
Merijn
Assendelft
Via marktplaats kwam ik een auto tegen. Dezelfde dag nog langs kunnen komen en een proefrit gemaakt. De auto zag er netjes uit en reed ook goed. Niks om over te klagen!
2 February 2026
Charissa
Groningen
uitstekend geholpen bij het aanschaffen van een andere auto bij BCM!
1 February 2026
jesse
assen
Niet de eerste keer dat we hier een auto hebben gekocht. Fijne zaken kunnen doen, en alle afspraken zoals altijd keurig nagekomen. Thierry bedankt voor de service.
31 January 2026
Robert
Emmer-Compascuum
Via marktplaats terecht gekomen bij het bedrijf bcm. Erg fijn contact met Thierry. Alles snel geregeld en alles word goed uitgelegd. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen nogmaals bedankt!
29 January 2026
shirley
Nieuw buinen
Prima, duidelijk.
25 January 2026
j.b. voogel
Kruisweg
Onlangs een auto gekocht bij BCM en ik ben zeer tevreden. Het contact is vriendelijk en de communicatie is helder en recht door Een betrouwbaar adres waar je precies krijgt wat is beloofd
25 January 2026
nel
Wagenborgen
Onlangs een auto gekocht bij BCM en ik ben zeer tevreden. Het contact is vriendelijk en de communicatie is helder en recht door zee. Wat ik extra waardeer is dat ze zich strikt houden aan alle gemaakte afspraken en tijden. Een betrouwbaar adres waar je precies krijgt wat is beloofd!
23 January 2026
W.H
Stadskanaal
Ik rijd inmiddels al een paar maanden met veel plezier in mijn gouden toyota van Thierry. Hij is een vriendelijke en vooral ook eerlijke verkoper. En een van de weinige autoverkopers die nog tijd en aandacht steekt in de goedkopere modellen. Bedankt voor de goede service!
20 December 2025
lot
Arnhem
Al bijna 30 jaar verkoop ik auto's. ,die bijna altijd tot de goedkopere op marktplaats behoren, Maar wel mooi en goed zijn, met frisse apk ,nap km stand, en voorzien van een afleveringsbeurt.
Aangezien ik ongeveer maximaal 60 auto's op voorraad heb, Heb ik met elke auto een proefrit gemaakt, zodat eventuele gebreken gerepareerd zijn voordat de auto in de verkoop gaat. eventuele erge beschadigingen staan extra aangegeven d.m.v. foto,s of in de beschrijving.
Ik krijg van klanten een 9,6 .... www.klantenvertellen.nl/reviews/1053100/autobedrijf-bcm
De hier boven genoemde prijs is zonder inruil. Inruil is natuurlijk gewoon mogenlijk.
Wilt u 100% zekerheid, kunt u op elke auto voor 1000,- , 12 Maanden complete garantie nemen, dat is de normale verkoopprijs dus met de wettelijke garantie.
6 Dagen per week geopend van 9.00 - 21.00. (later en zondags op afspraak)
7 dagen per week, 24 uur per dag kunnen we de auto op uw naam zetten, en uw inruil auto vrijwaren. ( dit kost u niets )
Al mijn auto's worden afgeleverd met de Nationale Auto Pas, zodat u de km-stand van de auto ook zelf kunt controleren. en een geldige A.P.K.
Elke auto heeft een afleveringsbeurt gehad en is nagekeken op de volgende punten:
Motorolie
Accu
Dynamo
Verlichting
Koppeling
Uiteraard kunt u pinnen/contant betalen of een overschrijving per bank doen.
Inruil is uiteraard mogelijk , wilt u weten wat u voor uw inruil krijgt , via Whats-app (0625567782) of via marktplaats berichten kunt u foto,s , km stand en kenteken sturen.
En hoe u dit zelf ziet i.v.m. wat u wilt bijbetalen.
Autobedrijf B.C.M.
Sluisstraat 142a