6 January 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 599 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat klanten vooral waarderen dat het personeel vriendelijk is, er duidelijke uitleg is en de service betrouwbaar is. Klanten voelen zich welkom en worden goed begeleid tijdens het hele koop- en onderhoudsproces. De ervaringen duiden op veel tevreden klanten en herhaalbezoeken. De feedback geeft een positief beeld van de algehele ervaring.
6 January 2026
van der Kool
Steenbergen
Alles goed geregeld en problemen worden zeer snel opgelost
24 December 2025
Roland
Breda
Super netjes en snel afgeleverd. Dit is echt nog een garage waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.
17 December 2025
Ilvy
Halsteren
In de service gewoon meedenken, de juiste vragen stellen en doen wat beloofd wordt In de verkoop korte lijnen, geen fratsen, zelfde benadering.
13 December 2025
Henk Groenendijk
STEENBERGEN NB
Vanaf binnenkomst tot aan vertrek, je voelt je welkom en gehoord. Fijne sfeer en zelfs na het ophalen van nieuwe auto, werd ik enorm geholpen om de nieuwe auto naar mijn wens in te regelen. Dus: dikke pluim.
10 December 2025
Marian
Alles top geregeld!
29 November 2025
Mark
Schijndel
Mijn interesse in een auto was duidelijk bij Wouter. Op het moment dat er vlak na mij een andere geïnteresseerde verscheen, werd ik gebeld of ik de auto nog wilde hebben. Top!
29 November 2025
Peter
Renesse
28 November 2025
Kees
NIEUW VOSSEMEER
Wij zijn daar ontzettend goed geholpen ,kregen eerlijke prijs voor onze auto. Ook de service is heel goed. Bij aflevering van de auto wordt alles goed uitgelegd en nemen ze hier de tijd voor dus geen gehaast. Ook heel vriendelijk.
25 November 2025
Jaap Versendaal
Oud Vossemeer
Alles is tot in de puntjes geregeld. Prima service!
24 November 2025
Peter
Steenbergen
Vriendelijke en geduldige afspraak. Met ruimte voor vragen en toelichting op uitgevoerde acties
14 November 2025
Cees
Krimpen aan den IJssel
Zeer goede en fijne garage.
1 November 2025
Rien
Nieuw Vossemeer
een goede service
Beveelt niet aan
30 October 2025
bert
Steenbergen
Fantatisch familie bedrijf met goede service.
25 October 2025
Marcel
Lepelstraat
Net een nieuwere auto gekocht en de after-sales is helemaal goed!!! En echt fijn en professioneel bedrijf
18 October 2025
Rob Prins
Steenbergen
Afgelopen zaterdag onze renault symbioz opgehaald en hij stond er prachtig bij in de showroom en alles was volgens afspraak netjes uitgevoerd dus top bedrijf
8 October 2025
Raymond
Oud gastel
Mooie, snelle, eerlijke en betrouwbare deal, alles keurig geregeld!
26 September 2025
Monique
Steenbergen Nb
Heel heel netjes geholpen. Dank daarvoor. Zal zeker jullie aan bevelen.
24 September 2025
CW
Dinteloord
Mooi familie bedrijf wat in veel opzichten prettiger aanvoelt dan een officiële Renault dealer. Fijne hulp en uitleg bij zowel proefrijden als ophalen van de gekochte auto. Zeker een aanrader en een bedrijf om in gedachten te houden.
20 September 2025
Edwin
Capelle aan den IJssel
Fantastisch, zeer aan te bevelen. Goede uitleg. Mooie Showroom.
20 September 2025
Jaap
St. Maartensdijk
Uitstekende service. Vriendelijk, met de klant meedenkend.
16 September 2025
Bert
Duidelijk in uitleg.
4 September 2025
Christ
Schijf
We zijn heel goed geholpen alles goed uit gelegd op een vriendelijke manier het is onze tweede auto die wij gekocht hebben dus zeer tevreden
12 August 2025
Truus van Crugten
OUD GASTEL
Zeer goed geholpen ,heel klantvriendelijk en behulpzaam.
25 July 2025
Diana Gosselink
Steenbergen
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel Tijdens proefrit en verkoop
6 July 2025
Rudy en corina