Uitstekende service
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 229 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten melden een positieve ervaring met vriendelijk en meedenkend personeel en deskundig advies. Ze waarderen de prijs-kwaliteitverhouding en duidelijke uitleg. De service wordt als betrouwbaar ervaren en de algehele ervaring is prettig. Een opmerking suggereert een kleine verbetering bij de wasstraat.
Uitstekende service, goede terugkoppeling
20 April 2022
Almelo
afspraken worden nagekomen, goed overleg over het onderhoud en zelfs flexibel in de tijden, top!.
7 April 2022
Maurits
Almelo
Vriendelijk behulpzaam en vakbekwaam personeel. Een betrouwbaar bedrijf wat goed werk aflevert. Altijd tevreden.
22 March 2022
LB
Nijverdal
Goede en vriendelijke service, precies zoals ik het graag heb.
9 March 2022
Rob
Olbertz
Eind december VW Golf bij Bas gekocht. Na prettige onderhandelingen hebben we af kunnen spreken dat Bas de auto bij ons komt afleveren in Groningen. Bij aflevering staat de auto er keurig bij en is er zelfs aan een Twentse lekkernij gedacht! Helaas krijgen wij de volgende dag tot ieders verbazing een storingsmelding van de accu, de dynamo van de VW Golf blijkt defect. Snel wordt gezorgd voor vervangend vervoer en een week later is alles naar wens opgelost en staat de VW weer voor de deur. Super geregeld!
14 January 2022
Ger
Groningen
11 January 2022
marjan
rijssen
Onze ervaring met auto Bas is helemaal super proefrit aan huis aangevraagd telefonisch de auto doorgenomen prijs afgesproken en datum afgesproken voor een proefrit auto was er netjes op tijd en exact zoals besproken aan de telefoon Kortom helemaal geweldig zoals auto Bas dat doet geen gezeur en netjes volgens afspraak hier kunnen veel autohandelaren nog wel wat van leren
7 January 2022
alex
Waalwijk
In augustus een auto gekocht met BOVAG garantie. Enkele keren een mankement gehad. Mankement werd keurig opgelost. Goede service. Eigenaar is een vriendelijke man!
21 December 2021
D. Ivanovic
Zwolle
Word altijd super geholpen. Auto wordt al jaren goed onderhouden. De mensen van AutoBas zijn netjes, vriendelijk en kundig.
20 November 2021
Lotte
Deurningen
Ook na koop is AutoBas prima voor het onderhoud!
9 November 2021
M.
Meijer
Tweede keer dat we hier een occasion kopen
6 November 2021
Remco
Wierden
Bas is een uitstekende verkoper, mij ongevraagd een 2de auto aan weten te praten! Hahah Zeer vriendelijke man, altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen en laat je niet zitten zodra betaling gedaan is. Komt netjes alle gemaakte afspraken na en is absoluut niet te beroerd om je te helpen als je met bepaalde zaken zit waar je niet uitkomt. Kortom een uitstekende ervaring bij auto Bas! Absolute aanrader als je opzoek bent naar een nette auto en een betrouwbare partij!
4 September 2021
Danny Veugelink
VELP GLD
In deze tijd is soms de Service ver te zoeken echter nooit bij het team van Bas Autoservice. Vakmanschap, eerlijkheid én vriendelijkheid [bij mij ook vaak veel geduld] staan bij hun hoog in het vaandel! Chapeau! Sebastian.
24 July 2021
Sebastian & Astrid van der lek
Nieuwstadt
Vriendelijke en snelle service
11 July 2021
Gerard
bos
Apk en kleine beurt via Autobas laten verrichten, goede en vlotte service
7 July 2021
Rene
Nijverdal
Mijn auto hier gekocht. Wat een superfijn bedrijf. Alle tijd voor je. Echt perfect geholpen. Eerlijk bedrijf…….goede service. Ga zo door………….
4 July 2021
Germa
Kampen
Vriendelijk en goed geholpen.
18 June 2021
Suzan
Rijssen
Zoals altijd is de service én het contact top! Ik word altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen.
16 June 2021
Alvarez
Nijverdal
De auto die ik kocht was gelijk aan de advertentie. Ze doen wat ze beloven en ze leveren kwaliteit. Prettig contact en komen afspraken na. De auto werd volgens afspraak bij mij thuis gebracht. Mooie service. Aan te bevelen.
9 June 2021
Jorien
Voorthuizen
Goede service en komt afspraken na. Geen verborgen kosten
1 June 2021
Marcel
Nijverdal
Afgelopen week een jonge occasion gekocht bij AutoBas. De klantbenadering en manier van werken hebben wij als zeer prettig ervaren! We zijn met een goed gevoel vertrokken met onze nieuwe auto met een leuke attentie van AutoBas op de achterbank!
30 May 2021
Marcel
Hardenberg
Enige jaren geleden occasion gekocht en in onderhoud gehad bij Autobas. Was altijd goed bevallen. Na inruil bij andere garage met nieuwe occasion teruggekeerd naar Autobas voor regulier onderhoud.
21 May 2021
Almelo
Niets op aan te merken. Alles keurig gegaan met het inruilen en kopen van onze auto.
18 May 2021
Brenda
7 May 2021
Kevin
Wierden
Als ik weer veel gespaard hebt kom ik weer terug
1 May 2021
Gerard Van Veenendaal