Hele goede rijschool
Afgereden voor mijn A rijbewijs. Hele goede rijinstructeur, geef goede instructies en feedback. Ik zou deze rijschool zeker aanraden.
28 March 2026
Julien
Laden reviews...
59 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 698 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vriendelijke instructeurs en duidelijke uitleg. De school wordt gezien als responsief en ondersteunend, met goede communicatie. De leeromgeving is ontspannen en gericht op vooruitgang. Over het algemeen geven de reviews aan dat resultaten positief zijn en de aanpak praktisch.
28 March 2026
Julien
Gouda
Samen met mijn dochter motorles gevolgd, hetgeen ons beiden zeer goed is bevallen. Met geduld, toewijding en vertrouwen is ons veel kennis en kunde bijgebracht. Bedankt hiervoor! En nu: lekker toeren!
19 March 2026
Marco
Woerden
In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs voor de scooter, ik ben helemaal blij!! In totaal 5 uur les gehad met een fijne instructeur, duidelijke uitleg.
19 March 2026
Bloem
Alphen aan den Rijn
Tim heeft mij goed geholpen, en heeft altijd ze best gedaan om mij zo veilig mogelijk te helpen met rijden. -Jeroen
5 March 2026
Jeroen
Gouda
Erg blij met de goede begeleiding. Met veel plezier mijn motor rijlessen hier gevolgd.
4 March 2026
Olivia
Bergambacht
Hele duidelijke instructies waardoor je beter gaat rijden. Altijd vriendelijk en flexibel bij lessen inplannen.
2 March 2026
Lars
Reeuwijk
Fijn instructeur die alles rustig uitlegt en het leren ook met humor combineert. Kon op de juiste momenten ook iets motiverends zeggen. Kan de rijschool zeker aanbevelen!
24 February 2026
Jaco
Gouda
Goede ik ervaring. 1 dag cursus en gelukkig geslaagd. Ik raad boomsluiter aan!
16 February 2026
Remco
Gouda
Heb alleen het AVD gedeelte motor via Boomsluiter gedaan. Vond de startlocatie in 1e instantie spannend en klein. Maar daar hebben ze een oplossing voor, die ik toen nog niet wist. Rijinstructeur Martijn is rustig, streng qua interpretatie situaties, maar legt alles goed en duidelijk uit. Kan nu de weg op met veel meer vertrouwen. Dank je wel Martijn!
14 February 2026
Hellen
Gouda
Prettige instructeur, SO naar Tim. Alles was altijd goed geregeld, met de rijbewijsapp was alles altijd duidelijk. Wanneer ik vragen had hebben Tim en de rijschool mij altijd netjes en duidelijk tewoord gestaan, top rijschool.
11 February 2026
Jelmer
Gouda
Hele fijne rijschool, naar mijn mening goede uitleg, begeleiding en een hele fijne / gezellige sfeer
10 February 2026
Nick
Moordrecht
Ondanks dat ik 4 keer heb moeten afrijden heb ik een super goede ervaring gehad bij boomsluiter, tim is een supergoede instructeur die mij alles supergoed heeft geleerd en waar ik ook mee kon lachen, dus complimenten naar tim!
5 February 2026
Sylvester
Gouda
Alleen maar toppers bij rijschool de Boomsluiter en ik zou niks negatiefs kunnen zeggen
3 February 2026
Thijs
Oudewater
In de tijd dat ik met Tim heb mogen lessen heb ik niet alleen mijn rijbewijs met hem kunnen halen met goede begeleiding, maar was Tim ook echt gezellig en altijd leuke gesprekken kunnen hebben, uiteindelijk dus best wel jammer om niet meer met Tim te kunnen rijden ;-)
2 February 2026
Teun
Gouda
Het was altijd gezellig in de auto, ruimte voor een gezellig gesprek en positieve feedback, daar leer je het meeste van!
30 January 2026
Fenna
Gouda
Ik had een hele fijne instructeur die recht toe recht aan was, heel duidelijk uitleg gaf en echt de tijd nam voor zijn leerlingen. Al met al een hele fijne ervaring.
26 January 2026
Jordi
Haastrecht
Hele fijne rijschool, fijn contact met de rij instructeur.
10 January 2026
Sammie
Gouda
Mijn begeleider JP was echt heel lief en fijn! Was erg blij met hem. Daarnaast als ik vragen had dan kon ik hem appen of de rijschool bellen en dan namen huh ook altijd op!
15 December 2025
Eefke
Reeuwijk
Ik heb een super fijne ervaring gehad met de rijschool Boomsluiter. Combinatie was fijn met de rijschool en ik werd echt geholpen zodat ik zo snel mogelijk en zo goed mogelijk kon afrijden
15 December 2025
Anna
Gouda
Goede dag gehad met Ben Toekoen. en uiteraard geslaagd.
25 November 2025
Jaco
Stolwijk
Mijn ervaring met Boomsluiter was geweldig! Mijn rijinstructeur stond altijd open voor vragen, voor elke rijles vroeg hij of ik vooraf vragen had, zo niet? Geen probleem als je ze hebt gewoon stellen, geen enkele vraag is te gek.
20 November 2025
Gerrike
Reeuwijk
Martin en Martijn zorgen dat je goes voorbereid, zelfverzekerd en met veel plezier de weg op kunt!
15 November 2025
Michele
Goede rijschool. Geduldig, enthousiaste instructeurs
14 November 2025
Niels
Haastrecht
Fijne ervaring, ik zou ze zeker aanbevelen.
10 November 2025
Lisa
Berkenwoude
Prima rij sfeer en instructie
5 November 2025
Jeroen