VRIENDELIJK
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.430 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle service en het vriendelijke personeel. De communicatie werd als duidelijk en transparant ervaren, met duidelijke afspraken en follow-up. De algehele ervaring is positief met een sterke focus op klantgerichtheid en betrouwbaarheid.
MOOIE AUTO GEKOCHT NEMEN DE TIJD UITLEG OOK SUPER
OLEXANDER
Lelystad
VRIENDELIJK GOEDE UITLEG NEMEN DE TIJD VOOR JE
DENNIS
ALMERE
Ik ben goed geholpen en gedurende het hele traject van aanschaf waren ze goed bereikbaar en behulpzaam.
Jurriaan
Chaam
Ik ben goed geslaagd met de aankoop van de Mercedes benz vito Mooi dat ik mijn oude bus kon inruilen Graag tot ziens !!
M.hag Kadour
Groot-Ammers
goed en duidelijk contact, fijn bedrijf.
Bryan
Breda
Prettige medewerkers, duidelijke communicatie, snelle service
Ronald
Bussum
heb je een snelle bus nodig dutch vans gaaan je goed regelen
27 August 2026
Noah Yacob
Amsterdam
Vandaag Combo opgehaald in Barneveld en de locatie ziet er professioneel en verzorgd uit. Personeel allemaal zeer vriendelijk en ook met de juiste uitstraling. Tussen koop en levering wel (te) veel communicatie via Whatsapp en mail. Mijn opmerking hierover werd tijdens aflevering goed opgepakt. Al met al een zeer positieve kennismaking met Dutch Vans
25 August 2026
Albert
Veenendaal
vlekkeloos. Alles netjes uitgelegd en goed tewoord gestaan.
bouke
veghel
dinsdag gekocht, vrijdag opgehaald
Pim
Middelburg
snel geregeld zaterdag langs geweest en vrijdag kon ik hem al ophalen
brad
Top service!
7 August 2026
Max
Hilversum
goedeservice en vriendelijk geholpen en een redelijke inruil prijs afspraken worden nagekomen
6 August 2026
Roelof
den haag
heel goed geadviseerd en geholpen door dutchvans
5 August 2026
rene
volendam
DE AANSCHAF VAN DE NIEUWE BUS IS ZEER TEVREDEN VERLOPEN DE VERKOPER WAS HEEL BEKWAAM EN DAARDOOR DE KOOP VLOT KUNNEN REGELEN.
31 July 2026
EDSER
KOLLUM
fijn geholpen
30 July 2026
mark
schijndel
Via externe leasemaatschappij binnen gekomen. Alles werd keurig geregeld dor team Aftersales Tamara & Esther. Mooie Ford Transit gekocht. Hier ga ik veel plezier van beleven. De volgende bus kopen we zeker weer bij DUTCH Vans! En we hebben een leuke foto gemaakt bij het aflevermoment. Inruilprijs was top!
28 July 2026
ARES Interieur Bouw
Roosendaal
Ik heb een bus gekocht bij Dutch Vans. Vanaf moment 1 was er zeer goede, snelle en duidelijke communicatie. De prijs is duidelijk aangegeven bij de advertentie en er zijn na afloop geen extra kosten die berekend worden.
28 July 2026
Lara
Maarssen
Fijn dat we de bus uitgebreid mochten bekijken.
24 July 2026
Tiesman Techniek
De Bilt
ik ben goed geholpen
23 July 2026
SnelTransport
Leiden
Ik heb mijn tweede bedrijfsbus ook weer via Dutchvans mogen aanschaffen, zoals altijd weer vriendelijk en professioneel geholpen. Kan niks anders dan dit bedrijf aanraden als je op zoek bent naar een mooie bedrijfswagen!
23 July 2026
Wesley
Ede
We heel goed en netjes ontvangen. we hebben meerdere bussen mogen bekijken en testen. Ze helpen je netjes door alles heen.
22 July 2026
Richard
Lunteren
snel met hulp dankjewel
22 July 2026
Luay
Voorthuizen
Zocht een bedrijfs auto in bepaalde kleur hadden ze hier staan. Gebeld langs geweest en snel netjes geholpen. Nette aflevering
21 July 2026
Gerard