SPRA - KE - LOOS !!!

Ik heb er geen woorden voor. Goed geholpen door iedereen. Mooie Sprinter gekocht voor mijn supermarkt. Ik raad iedereen aan om hier een bedrijfswagen te kopen als je die nodig hebt. BRAVO!

Fantastisch

Snelle duidelijke informatie verkregen, keurig geholpen en direct met een nieuwe bus naar huis gereden!

Perfect!

Mooie bus gekocht! Esther heeft goed geholpen met het afleveren. Duidelijke website en gewoon fijn bedrijf.

Toppers!

Gewoon top! 2e koelwagen hier gekocht. Snel geregeld!

Geweldige service!

Een vaste klant van mij zocht een Sprinter. Overgenomen voor de handel en alles geweldig geregeld!

Net Bedrijf

Leuke mensen en denken goed mee, wanneer er iets is word er netjes overlegd en contact gehouden.

Heel erg blij met de aankoop bij DutchVans!

Voor de tweede keer geweest bij Dutchvans. Goed geholpen. Het is erg gezellig hier. Lekkere koffie gedronken. Fiat Talento aangekocht is echt een mooie auto.

Top ervaring bij DutchVans

Via google bij DutchVans gekomen. Echt een mooie Ford gezien. Had even een afspraak gemaakt via de telefoon dat ging makkelijk. Keurig geholpen door Jurrian. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd. Proefrit gemaakt dat beviel goed en mijn eigen bus weer ingeruild. De koffie smaakt fantastisch en je wordt netjes geholpen! ls je ergens een bus moet kopen, dan is het hier. Punt Gewoon doen!!

KLASSE!

Super gelopen allemaal. Goeie communicatie met dit bedrijf. Weer een tevreden klant erbij :)

Snelle, goede service met heel veel mooie voertuigen!

Via marktplaats een prachtige Ford Transit Custom gevonden. Ben zonder afspraak langs gereden. Heb daar een aantal wagens bekeken. Na een financieel voorstel met inruil van mijn huidige bus even na gedacht en toen een uitgebreide proefrit gemaakt met de Ford. Deze rijdt geweldig! Alle afwikkeling liep heel erg snel en soepel. De dames van de aftersales hebben me goed geholpen. Nu genieten van de nieuwe bus!

Goede voorlichting en begeleiding bij de aankoop van een nieuwe bus!

Na mijn zoektocht op internet gezien dat ze bij DutchVans wel heel veel bussen hadden dus daar een afspraak gemaakt. Ze hebben me goed geholpen en begeleid bij de juiste keuze. Die is gevallen op een mooie nette Iveco. Werd prima geholpen met het ophaal moment door Tamara! Topper!

Vriendelijk, Hartelijk en makkelijk in de omgang!

Via internet een mooie Jumper gevonden. De afspraak inplannen was erg soepel en ging heel erg snel. Ik kon op korte termijn terecht. Inruil waarde was snel en goed bepaald. Tevreden met het bod. Esther en Tamara waren wat streng en duidelijk maar alles voor het ophaalmoment was goed geregeld.

Geweldig !

Fijne ervaring bij Dutchvans. Zeker een aanrader!

Eerste bus bij DutchVans gekocht en ik vindt het goed!

Via internet bij DutchVans gekomen. Afspraak gemaakt. Eerst geholpen door Gert en daarna door Samuel echt goede mensen! het is leuk en een gezellige sfeer. Het is lachen hier!

Zeer prettige en professionele ervaring met Dutch Vans

Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben voor een proefrit, zeer vriendelijke ontvangen op locatie in Barneveld. De inmiddels aangeschafte bus beviel prima en na de proefrit zijn de administratieve handelingen zeer prettig en naar behoren afgehandeld. Ik beveel Dutch Vans ten zeerste aan!

leuke ervaring super tevreden

Door een klein miss verstand met de bank zelf heeft iets langer geduurd dan verwacht maa uiteindelijk ALLES GOED GEKOMEN dus ben heel blij met alles

Zoals afgesproken wordt de bus afgeleverd op de gewenste datum.

De juiste bus gevonden in de juiste kleur. Het telefonische contact is ook goed verlopen .

Super snelle service & top auto gekocht, blij!

Via het internet een mooie VW Caddy bij Dutch Vans gezien. Al snel konden wij komen kijken. We waren verkocht en een week later stond het klaar. Wij zijn er blij mee. Dankjewel!

Professioneel geholpen!

Snelle service, netjes meegedacht. Zonnetje dr bij! Mooie bus. Duimpie omhoog, hatsikideee! ;)

een toppe bedrijf

alle beloftes zijn nagekomen en optijd geleverd

super goed geholpen en vriendelijk personeel

Netjes geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd.

Ik ben blij met de bus!

Top! Aflevering ging super vlot!! Goeie informatie gekregen over de bus en het verkooptraject. Volgende keer willen we hier een bedrijfswagen kopen :) FIJN BEDRIJF!

prima service klantvriendelijk

prima service klantvriendelijk, storing verholpen erg blij mee

ups and downs

Good selection of vehicles. nice , helpful salesman. administration desk slow at customer service.

• Would you recommend us? Yes

Goede service en klantgericht!

Samuel Bettink heeft me uitstekend geholpen is een meedenkende goede jongen!

Mercuriusweg 41

3771 NC Barneveld