Uitstekende service

Voor de 2e keer bij DutchVans een Bus gekocht, weer uitstekend geholpen door Gert en collega’s. Scherpe inruilen en scherpe prijzen en zo mee nemen :) Wesley Stoltenborg Stoltenborg vervoer service

Vriendelijk, betrouwbaar en fijne service

Erg goed geholpen met mijn vragen en mijn bestelling, dit bedrijf is tevens telefonisch zeer goed bereikbaar.

Top service!

Perfect geholpen! Heel klant vriendelijk! Alles duidelijk uitgelegd!

Top ervaring!

Van begin tot eind top geregeld. Fijne mensen!

Het was wel super snel

uitstekend service

super bedrijf

super geholpen door het team van DutchVans en een mooie bus aan gekocht en een net inruil gekregen voor me oude bus Kreeg nog een mooi fles mee

Esther heeft me keurig geholpen

We hebben een prachtige bus gekocht. Esther heeft me keurig geholpen met het ophaalmoment. Ik kreeg nog een mooie fles mee. Tamara was ook erg aardig aan de telefoon. Super dames!

Goed geholpen en zeer vriendelijk!

Ben heel blij met mijn bus - Ik heb een Renault Master gekocht. Vriendelijk en goed geholpen.

Super snel zaken kunnen doen!

Aardige lui! Binnen 5 minuten een bus gekocht, afgerekend, op nam gezet en verzekerd. Bedankt lieve Kim!

Gewoon super geholpen

Snelle service, afspraken komen ze na, prijstechnisch goed

SUPER GOEIE ERVARING!

Heel fijn bedrijf, aardige mensen. Snel alles geregeld met verkoop & aftersales. Aanradertje!

Snel en goed geregeld

Na het boeken van een testrit lag de sleutel klaar bij aankomst. Na de rit meteen de deal gemaakt met een van de verkopers en bij het ophalen was het wederom snel maar compleet geregeld. Dank!

Goed bedrijf wat gaat voor kwaliteit

Na de aankoop van meerdere bussen binnen het bedrijf. Zeer tevreden . Goede service en fijne omgang

Goede service!

Zeer toegankelijk bedrijf en een goede service, communicatie verliep ook goed. Dartfold is zeer tevreden!

Professioneel, fijn en goed voor elkaar!

Ze werken snel en professioneel maar met een fijne persoonlijke toon, makkelijk te bereiken en in de communicatie. Bus ziet er goed uit, mooi afgeleverd, top bedrijf!

super snel geholpen

vriendelijk medewerkers en zo snel geholpen

super vriendelijk en top service

altijd snel reactie op vragen en super klantvriendelijk

Mooooi bedrijf!

Hier werken échte mensen! Ze denken met je mee. Goed met talen, ze ze hebben veel respect voor je. Inruilprijs was mega goed hier, eerlijk en transparant. In de toekomst hoop ik nog meer bussen hier te kopen. Heb een bloemetje meegenomen voor het aftersales team. Shoukrane!

Wat een lieve dames

Kocht een bus en dat ging erg makkelijk. Daarna ben ik super goed geholpen door Tamara, Esther en Alies. Elke keer als ik 1 van de dames aan de telefoon had vond ik dat gezellig en ze hebben me goed geholpen met het verzekeren, betalen en opnaamzetten van de bus. Dikke pluim voor deze vrouwen!

Ik ben erg tevreden over de service van dit bedrijf

vanaf binnenkomst tot aflevering is alles goed geregeld. Ik kom graag terug voor de volgende bus

Top service!

Wij hebben onze nieuwe partner in mobiliteit gevonden. Dikke Renault Master gekocht. Wij hebben nog een Renault Kangoo nodig, die staat nu helaas niet bij ze. Maar als die binnenkomt, trek ik gelijk aan de bel. Alles snel geregeld!

mijn evaring was super

er is snel en duidelijk verkocht wist gelijk waar ik aan toe was ook de aflevering is netjes gegaan

Strak georganiseerd bedrijf

Vanaf het moment dat ik contact heb gelegd werd ik prima geholpen, snel een afspraak kunnen inplannen voor de bezichtiging van een aantal bussen. Bij aankomst goed ontvangen, en een geschikte bus gevonden. Deze werd op mijn verzoek binnen 2 dagen afgeleverd zodat we snel de weg op konden. Kortom goed geholpen!

Goed geregeld

glimlachd medewerkers, goed geholpen

Erg tevreden klant

voor de tweede keer een bus gekocht erg tevreden over de afhandeling en de klantvriendelijkheid.

Mercuriusweg 41

3771 NC Barneveld