SUPER!

Alles snel en vlot geregeld! Mooie bussen, aardige mensen en gewoon goed. :)

Goed opgelost!

Ik kwam mijn bus ophalen en toen was de schuifdeur niet netjes bijgewerkt. Dat was wel de afspraak, maar niet netjes gedaan. Toen hebben we een nieuwe afleverafspraak gemaakt en heeft DUTCH VANS dit netjes opgelost. En nu heb ik een strakke Opel Movano erbij staan en kan ik weer goed mijn werk doen. Fouten maken kan gebeuren, als je het maar goed oplost. Dat is bij DUTCH VANS helemaal prima geregeld zo! :) Dankjewel voor Tamara!

Zeer tevreden!

De service was zeer goed, de verkoper ook. Veel bussen in het assortiment. BEDANKT!

Klantvriendelijk, servicegericht en zeer tevreden

Zeer tevreden over de service van Dutch Vans. Het voertuig was netjes onderhouden en precies zoals afgesproken. Vriendelijk persoon een soepel verloop van begin tot eind. Zeker een aanrader

Snelle service!

Binnen 1 dag een VW Crafter gekocht en opgehaald met een nieuwe APK en een mooie DUTCH Vans vloermat. Top service en prettig geholpen! Ik kwam met het openbaar vervoer en toen hebben ze me zelfs netjes opgehaald bij het station en zo kon ik terug met mijn nieuwe bus! :)

Top bedrijf

goed geholpen met mijn nieuwe ford

Very good place!

No problems here. Everything was vast and quickly arranged. Friendly people and professional contact. Dowidzenia!

geweldig !!

Goed en snel geholpen Je wordt goed op de hoogte gehouden van het aankoopproces tot aan de aflevering. Goed advies die een bus willen kopen bij Dutch Vans

GOEDE DUIDELIJKE SERVICE

je wordt van begin tot einde goed en overzichtelijk geholpen

TOP

HEEL ERG PRETTIG EN SNEL

Uitstekende service en duidelijk contact en snel geregeld

Goede Service

GEREGELD!

Top geholpen door Samuel met onze 2e bus! :

Goede service!

Via kennis ben ik bij DUTCH Vans gekomen. In het verleden heeft DUTCH Vans hier een bus geëxporteerd naar Oekraïne en zo ben ik weer hier terecht gekomen. Ruime keuze, goed geholpen. En de prijzen zijn hier eerlijk en marktconform. Heb je een nieuwe bus nodig? Kom langs bij DUTCH Vans in Barneveld

goeie en snelle service

ik vond dit bedrijf via marktplaats we zijn goed en vriendelijk geholpen en konden al snel onze bus in ontvangst nemen.

A great service, Friendly staff and everything excellent. Thanks

Heel goed geholpen door Samuel. Zeker een aanrader!

IK BEN BLIJ!

Tien jaar geleden toen ik jong was heb ik een Sprinter gekocht om PostNL pakketjes te bezorgen bij DUTCH Vans. Later bij andere bedrijven ook bussen gekocht, maar de ervaring was toch leuker en beter bij DUTCH Vans! Je wordt hier altijd met een glimlach geholpen. Snelle levering, mooi aanbod, goeie inruilprijs en fijne mensen. En er wordt veel gelachen, de sfeer is hier authentiek! :)

Uitstekende service!

Uitstekend geholpen! Ik kwam oriënterend binnen met hele specifieke wensen, en ben tevreden weggegaan met mijn nieuwe bedrijfswagen. Aanrader!

Uitstekende service

Het is belangrijk om te weten dat de klant tevreden is, zowel over de service die ze na 10 uur 's ochtends ontvangen, de exportactiviteiten(Manni), als over de professionele en beleefde medewerker. Ik weet precies waar ik mijn volgende auto ga kopen.

• ¿Nos recomendarías?

prima ervaring, vrolijke eerlijke mensen

ik kreeg een goede prijs voor de inruil en een transparant verhaal. als je belt met vragen wordt je altijd goed geholpen.

Uitstekende service!

Voor de tweede keer een mooie bus aangekocht en heel blij! Uitstekende service en ruime aanbod. Het personeel is ook super vriendelijk!

Netjes geholpen!

Super goed bedrijf, heel netjes en snel geholpen. Aflevertijd was top. Over 3 á 4 jaar kom ik hier terug voor een elektrische bus! Ik heb andere mensen al aanbevolen om hier een bus te kopen. Heb je er een bus nodig? Kom naar DUTCH VANS!

SNEL GEHOLPEN EN GEREGELD

SNELLE SERVICE, VRIENDELIJK ONTVANGEN EN GEHOLPEN

BEDANKT!!!

super goed geholpen, top bedrijf, vriendelijke mensen. aanrader.

Vriendelijke mensen, goede auto's

Mijn oude bus ingeruild op een jongere gebruikte bus. Vanaf moment 1 dat ik binnenliep bij Dutch Vans, voelde het welkom, niet opdringerig en je vragen worden allen beantwoord.

Mercuriusweg 41

3771 NC Barneveld