TOP

SUPER NETJES GEHOLPEN MET EEN NIEUWE BUS.

Snel kunnen rijden

Bedrijfswagen gekocht op woensdag en vrijdagochtend kan ik er al mee aan de slag ben super tevreden en kom graag terug voor de volgende bus team DutchVans bedankt !!

erg goed geholpen en ruime keus

groot aanbod aan bedrijfswagens word goed geholpen en uitstekende prijzen

Nette service!

Netjes geholpen. Telefonisch ingebeld voor deze Crafter en alles vlot geregeld. Bedankt!

HELEMAAL TOP

GOEDE SERVICE LEUKE MENSEN topppp!!!!!

netjes geholpen

fijn gesprek gehad, snel een afspraak kunnen inplannen en snel met een mooie bedrijfsbus op pad!

Aardige mensen, goede prijzen.

Mijn eerste terugbelcontact was netjes op tijd en een aardige meneer met verstand van zaken haalde me over om te komen kijken. Eenmaal op het bedrijf werd ik uitstekend geholpen. Lekkerekoffie en water voor de hond.

VRIENDELIJK EN GOED GEHOLPEN

mooie bus gekocht, werd goed nagekeken, fijne service

Perfect geregeld!

Via Google kwam ik terecht bij DUTCH Vans! Online een proefrit ingepland en een paar dagen later proef gereden. Sfeer is heel erg goed en het personeel zijn stuk voor stuk toppers! Fijn bedrijf en alles vlot geregeld.

Thank you very much!

Good help here. Good service, communication and friendly people. DOBRE COMPANY!

Bijzonder goed geholpen

Wij zijn echt bijzonder goed geholpen. Het is nog maar zelden dat je bij een bedrijf komt waarbij de verkoper echt de tijd voor je neemt en eerlijk advies geeft. Gert heeft ons met heel veel geduld geholpen. We voelden ons serieus genomen en er was veel betrokkenheid bij onze situatie. Leuk om dat tegenwoordig nog mee te maken.

snel duidelijk en goed geholpen

eerste ervaring met Dutch Lease en is goed bevallen Veel keuze en de bus die ik wou stond er mooi tussen. Ben snel en goed geholpen tijdens het koop proces.

Sterk bedrijf!

Goeie ervaring en snel en fijn personeel! Mooie Ford Custom gekocht en al binnen 1,5e week opgehaald. Nasdrovje!

Goed geholpen

Afspraak gemaakt, proefgereden, garantie afgenomen, overmaken en mee nemen!!

Ben heel blij!

Heb een mooie MB Sprinter L3 gekocht. Via Marktplaats kwam ik terecht bij Dutch Vans! Alles snel geregeld. Helaas heb ik zelf geen Nederlands rijbewijs en hebben ze me goed geholpen met het traject voor het tenaamstellen bij de RDW. Ze denken mee, goeie sfeer en mooi aanbod!

hele aardige verkopers hebben ons vanaf moment 1 goed bijgestaan !!!!!

goeie ervaring aardige jongens en breed wagenpark met genoeg opties !!

GOOOOD COMPANY

Everything was good! Fast, clear and helpfull service. Everybody is friendly here. Staff, colleag’s. Very nice atmosphere! Good to see that is 1 team here. We advice that you gonna buy a bus Here and have a Nice experience! They also can speak your language a little bit ;) Everything was quick, scheduled and on time!

2e bus hier gekocht. Beviel perfect, bus stond netjes klaar. Alles goed en snel geregeld. Super blij mee en mooi in de buurt! Super verkopers :)

helemaal top

erg blij met de volkswagen bulli

Super tevreden!

Via Marktplaats kwam ik bij Dutch Vans terecht. Via de telefoon heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Alles ging vlot en goed. Communicatie kon heel af en toe wat beter. Maar uiteindelijk heel tevreden en blij met de service en uiteindelijk mijn mooie nieuwe bus!

snel betrouwbaar en daadkrachtig

Ingebeld voor een MB Sprinter, 2 uur later wezen proefrijden. Volgende ochtend bezorgd in Amsterdam! SNEL GEREGELD!

goed en makkelijk

Goed geholpen, snel afgehandeld, open en eerlijk

goede service

het is hartstikke gezellig hier. goede koffie en leuk darten.

super goeie communicatie en service mooi bedrijf

helemaal goud

mooie bus erg goeie ervaring

de aankoop is soepel verlopen

Mercuriusweg 41

3771 NC Barneveld