Heeft een totaal van 650 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment98%
De beoordelingen benadrukken consequent uitstekende service. Klanten prijzen de vakkennis, de vriendelijke houding en betrouwbare resultaten. Er is veel waardering voor duidelijke communicatie en flexibiliteit. Al met al wordt de ervaring als professioneel en betrouwbaar omschreven.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Vakmanschap
Snelheid van service
Gebaseerd op 52 reviews
Zo veel kennis over de Jeep
Naast dat het hele fijne en aardige medewerkers zijn, is het heel ongelooflijk hoeveel kennis (en reserve onderdelen) ze hebben voor de Jeep Grant Cherokee. Hierdoor lopen de uren veel minder snel op dan welke andere garage dan ook, die eerst uren moet zoeken naar wat er aan de hand is.
15 April 2026
Lisette
Gast
Top bedrijf!
Topervaring bij Cherokee4me! Echte Jeep-fans die weten waar ze het over hebben en een super service leveren. Ik heb hier een prachtige zwarte Cherokee gekocht en ben er ontzettend blij mee. Absoluut een aanrader!
8 April 2026
Jeroen
Assen
Vriendelijk en deskundig geholpen
Mijn enkele zin hierboven zegt eigenlijk genoeg.
30 March 2026
Ouderkerk
4 March 2026
Jeroen
Deventer
Fantastische, zeer deskundige medewerkers/garage!
Alles gaat in overleg, wordt altijd meegedacht en liefde voor de jeep ❤️
22 February 2026
Jasperina
Sietsma
Erg goed en fijn!
Snelle reactie, informatie verstrekking en afhandeling! (Jammer geen whatsapp. en standaard een berichtje over verzending en track en trace zou het helemaal compleet maken.
8 February 2026
Bauke
Rinsumageast
Super bedrijf
Weer super geholpen bij Cherokee4me.!
4 February 2026
Paul en Anita
Amstelveen
Snelle service, terwijl ik met koffie werk op de laptop kon doen
op weg naar DLG Hannover even een tussenstop in Deventer.
ging heel snel en ik kon daarnaast wat werk doen op mijn laptop met koffie erbij. super efficient.
2 February 2026
Chris
Waspik
Zeer klantvriendelijk
Heldere sympathieke communicatie en denken mee in oplossing van problemen. Alles in goed overleg.
29 January 2026
Mark
Bovensmilde
altijd geweldig
hier wordt altijd naar een oplossing gezocht!
16 January 2026
15 January 2026
Bas
deventer
betrouwbaar, kundig en toegewijd
Staan altijd klaar, ok als je ergens in Nederland strandt met je Cherokee, dan komen ze je auto halen. Omdat ze gespecialiseerd zijn in Cherokee's, weten ze de diagnose snel te stellen en de goede vervangingsonderdelen te vinden.
12 January 2026
Alf Arnoldd
SCHOORL
supersnelle en goede service
zeer vakkundige mensen, en klantvriendelijk
29 December 2025
Alex
holten
Fantastische auto & contact!
Hebben bij Cas & collega's een beauty van 'n auto gekocht. Al het contact verloopt perfect. Alle afspraken worden nagekomen zoals besproken. Een dikke 10! :-)
10 December 2025
Tribute
Arnhem
Goede service en prima vakmensen.
Ben altijd goed geholpen.
7 December 2025
Freddy
Nieuw-Heeten
Top!
Vriendelijke service, snelle afhandeling en het werk is uitstekend uitgevoerd!
Absoluut een aanrader!
4 December 2025
Rosa
expertise van formaat
Voertuig en eigenaar prima ondergebracht, geen wensen open.
1 December 2025
Geurt
Beekbergen
Vrij snel mijn tweede auto hier gekocht omdat ik de eerste helaas Total loss gereden heb.
Ruime keuze, en denkt graag mee.
Zeer tevreden.
Tjeerd
Heerenveen
Top service en de Jeep rijd weer
Jeep reed niet meer en Cherokee4me kwam hem bij ons ophalen. Nu rijd die weer als vanouds!
Mega thanks
Paul
Loenen aan de Vecht
Al 11 jaar een vertrouwd adres voor onze Cherokee
Goede afspraken en betrouwbaar
Rolf
Roermond
Uitstekende service voor Jeep’s!!!
Staan altijd klaar en ze maken tijd voor je.
Goed advies en vervangend vervoer.
11 November 2025
Duck
Deventer
Kennis van en liefde voor de auto
We zijn uitstekend geholpen!
9 November 2025
Lonneke en Harm
Den Oever
Zeer deskundig
Zeer deskundig. betrouwbaar en service gericht.
Negens anders zou ik met mijn Cherokee heen gaan
4 November 2025
Rudy
Haarlem
Uitgebreid en eerlijke uitleg over de auto's. Ik heb een geweldige auto gekocht. Heel blij mee!!
2 November 2025
Rob