Super!

Kundig en vriendelijk

vriendelijke en gemoedelijke sfeer

Altijd goed geholpen, snelle en goede service!

Eerlijk, betrouwbaar, vriendelijk en meedenkend. Top!

Breng mijn auto al jaren voor apk, beurten en reparative. Altijd meedenkend en de beste oplossingen. Ik ben super tevreden. Fijne plek, met goede mensen! Aanrader.

Zeer professioneel bedrijf

Specialist in onderhoud van Jeep's. Zeer deskundig, duidelijk in onderhouds adviezen, vriendelijk en zeer klantgericht. Een rit naar Deventer zonder enige twijfel de moeite waard.

Mijn ervaring is goed .

Het personen is kundig en vriendelijk

Prima vaklui

Je voelt je nog klant. Doen hun werk goed. Eerst dichterbij een garage ingeschakeld. Konden het niet oplossen. Na een paar uur bij cherokee4 me werd het vakkundig opgelost. Aanrader

Zeer deskundig bedrijf

Probleem met mijn Jeep Cherokee goed geanalyseerd en vervolgens snel verholpen. Bovendien erg prettige mensen.

Ze maken de passie en emotie voor 4 gedreven wielen meer dan waar!

Altijd super service en zeer deskundig!

Je kan snel terecht, en problemen worden goed opgelost.

Top bedrijf

Cas is begonnen als hobby met Jeep cherokee En nu een top garage met heel veel ervaring.

klantgericht en met zeer veel kennis van zaken

hier hebben ze veel kennis van de legendarische Jeep Wagoneer en Cherokee en ook nog eens tegen aantrekkelijke tarieven

Goed advies, duidelijk, vakmanschap!

Lang zitten kijken naar een Cherokee. Diverse auto’s gezien maar nooit tot een koop gekomen door toch matig advies en kennis van de verkopers. Cas van cherokkee4me heeft me laten zien hoe ze hun auto’s restaureren voor verkoop. Alle twijfels bij me weg kunnen halen en ben tot koop gekomen van een prachtige zwarte Cherokee. Goed advies, veel kennis, prachtig bedrijf!

Hele goede service

Kundige monteurs goede service

Super hulpzaam en enorm veel kennis

Ik heb een mooie auto gekocht. Ik werd goed geholpen en heb enorm veel uitleg gekregen. Ook na de aankoop bleef de hulp maximaal. Een dikke aanrader!

De hulpvaardigheid en het behulpzaam zijn bij problemen zijn uitstekend.

Ook op afstand meedenken met het oplossen van een probleem met mijn Jeep zijn zeer goed. I.v.m. mijn woonplaats Terschelling rijd ik niet zomaar even naar Deventer en laat ik mijn Jeep hier weleens repareren. Er wordt dan zelfs contact vanuit Cherokee4me contact opgenomen met de garage alhier om de goede onderdelen op te sturen.

Geweldige zeer ervaren en deskundige garage met vriendelijke medewerkers en schappelijke prijzen.

Zie mijn omschrijving die ik in een zin heb samengevat, gewoon heel erg goede garage gespecialiseerd in Jeep (grand) Cherokee onderhoud van de klassiek modellen toen het nog de echte Jeeps waren.

Vertrouwd adres!

Dank weer voor de uitstekende service! De XJ kan weer veilig 2025 door kruisen.

Vaktechnische en vriendelijke medewerkers.

Onderhoud, reparatiewerk en APK keuring worden goed uitgevoerd.

Super!

Top service, kennis van zaken, betrouwbaar, vriendelijk.

Uitstekende service en reparatie

Prima informatie, goede service en reparatie.

Het is een kundig, betrokken, beschaafd, klantgericht en vooral communicatief bedrijf. En dat mis ik vaak in deze tijden. Dus blij met deze club. De garage heeft ook iets van een club. Een club van enthousiaste auto technici die betrokken oude motortechniek omhelzen. Ze stellen juiste diagnoses, kennen de wegen om aan de juiste onderdelen te komen, hebben contact met revisiebedrijven daar waar men vindt dat specifieke expertise noodzakelijk is. Ik ben blij met dit bedrijf voor mijn Chirokee Jeep!

Kennis en betrouwbaar

Ze weten wat ze doen en alles in overleg!

Tot nu toe een fijne en prettige ontvangst en samenwerking

Heb een jeep Cherokee gekocht bij deze erg ervaren persoon. Goede en eerlijke uitleg over de jeeps met ervaringen. Ben erg benieuwd naar de eindresultaat.

Vakbekwaam

Goede uitleg voor en na de beurt. Servicegericht.

Perfecte service

Alles naar behoren uitgevoerd