goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle reactie op de aanvraag via de website. Vervolgens erg netjes telefonisch te woord gestaan en op korte termijn een proefrit in kunnen plannen. \r\nGewoon netjes geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bijzonder vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Er wordt geen prietpraat verkocht. Onder het genot van bakjes koffie heb ik een mooie, goede auto gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige en eerlijke autohandel waar je waar voor je geld krijgt.\r\nKleine onvolkomenheden welke tijdens de proefrit naar voren kwamen, werden zonder problemen of verhaaltjes voor de oplevering vakkundig opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg positief. Ik wens niet dat mijn mailadres publiek wordt gemaakt!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens onze zoektocht naar een nette gebruikte auto kwamen we bij Eric van de Weijer terecht. Om wat extra informatie in te winnen hebben we telefonisch Contact gezocht en hier zijn wij meer dan keurig te woord gestaan. \r\n\r\nWij hebben toen een afspraak gemaakt om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Ook dit is keurig en zeer plezierig verlopen. \r\n\r\nKortom: perfect geholpen, afspraken nagekomen en een mooie auto voor de deur!.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend geadviseerd door Eric en inmiddels 2 jaar probleemloos gereden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier een via internet aangeboden audi q5 bekeken, proefrit gemaakt en daarna de koop gesloten . Auto volgens afspraak gepoetst en met onderhoudsbeurt afgeleverd. Prettige ontvangst door Ruben, duidelijk verhaal en terzake kundig . Zeer tevreden over aanschaf en afwikkeling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier mijn eerste auto gekocht. Geslaagd voor mijn rijbewijs en zocht een goede auto voor mijn budget. Vanwege de goede reviews op internet zijn we vanuit onze woonplaats naar Harderwijk gereden, toch zo n 85 km. Niet voor niets want na de proefrit besloten de auto te kopen. Een prima auto uit 2011 met relatief weinig kilometers, zeer netjes en rijdt fijn. Onderhoudsboekjes en NAP aanwezig. Ik ben zeer vriendelijk geholpen door Ruben. No nonsens, maar eerlijke en duidelijke taal. Veel informatie betreffende eerste aanschaf en de kosten. En verdere uitleg gekregen waar ik wat aan heb.\r\nEen aanrader dús. Ga eerst een tijd genieten van de auto en als ik ooit voor een andere ga dan staan zij op mijn lijstje.\r\n\r\nDaimy.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs was ik op bezoek bij Eric van de Weijer autobedrijf, om in opdracht van een klant een auto te keuren en te onderwerpen aan een totale grondige inspectie op de hefbrug en een uitgebreide testrit. \r\nMijn bevindingen na de keuring op papier gezet en doorgenomen met eigenaar en oprichter van e.v.d.w. Eric. Eric lijkt op eerste oog een norse grote kerel, maar als je even met hem hebt gesproken weet je dat dit niet zo is. Integendeel, hij is een alleraardigste kerel, maar hij houdt ervan om niet uit te wijden en bij het onderwerp te blijven waarvoor je komt en dat is auto\'s:-) \r\nKort maar krachtig dat zijn zijn sleutelwoorden. Geen langdradige verhalen, maar to the point.\r\nEn daar is niets mis mee, maar je moet er wel rekening mee houden. Time is money, dat is een van zijn lijfspreuken. Eric biedt zijn auto\'s aan tegen hele scherpe prijzen en gaat voor de omzet snelheid heb ik gemerkt. Dit is echt een No nonsens bedrijf, waar de klant goed terecht kan voor een klasse occasion. Aanbeveling waardig.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiteraard hadden wij vooraf naar de recensies van autobedrijf Eric van de Weijer gekeken. Op dat moment zag ik zoveel prima beoordelingen (op 1 na, maar dat gebeurt nu eenmaal altijd) dat ik toch met enige scepsis naar Harderwijk reed. Nu heb ik al vele BMW\'s en Mercedessen gereden en bijna net zoveel dealers en autobedrijven bezocht, maar autobedrijf Eric van de Weijer is echt top. Nu moet nu wel blijken of de auto een goed product is, maar de service , uitstraling en deskundigheid van dit bedrijf heb ik eigenlijk nog niet meegemaakt. Als het anders was, zou ik het ook zeggen, maar nogmaals KLASSE!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beter laat dan nooit. Ik belde op omdat ik een Audi A4 had gezien. Ben zeer prettig telefonisch te woord gestaan. Ik heb een druk werkleven maa r de avonduren was geen probleem. Ben de volgende dag direct op en neer gereden om de Audi te kopen. de medewerker die zou komen was verhinderd, waardoor wij het genoegen hadden de eigenaar te mogen ontmoeten die de afspraak over nam. TOP bedrijf Top service en lekker down to earth. De eerst volgende auto ga ik weer bij jullie kopen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een goede ervaring met dit bedrijf \r\nWe waren op zoek naar een auto\r\nEn hadden 2 adressen in Harderwijk\r\nEenmaal bij Eric de weijer te zijn aangekomen waren we ee snel uit \r\nOok met onze inruil no nonsens geen verkooopraatjes maar duidelijkheid daar houden wij van \r\nWij zijn heel blij met onze aanwinst \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een aantal korte telefoontjes waarbij al mijn vragen naar tevredenheid beantwoord werden, de volgende dag naar Eric geweest om de auto te bekijken en binnen een uur was alles geregeld. Meer dan tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Begin juni kochten wij een mooie occasion Seat Alhambra. Omdat mijn vrouw chronisch ziek is, is de airco van groot belang dus die moest zeker goed zijn. Er waren een aantal onderdelen kapot en die zijn keurig volgens afspraak vervangen. We begonnen aan onze reis naar Kroatië. Toen het echt warm werd wilden we de airco aanzetten.....helaas, alleen maar hete lucht. In Kroatië hebben wij hem zaten bijvullen maar dezelfde middag was hij wederom heet. De auto op zich hadden wij op geen betere manier kunnen testen door de bergen!! WAT EEN BEEST!!! Na de vakantie contact opgenomen met jullie om te overleggen wat te doen. Ondanks dat wij geen garantie hadden hebben jullie de airco gemaakt zonder dit in rekening te brengen. Hiervoor echt HULDE EN RESPECT!!! Afgelopen weekend hebben we ook de airco goed kunnen testen en dat maakte de auto voor ons echt de perfecte auto. Bedankt mannen van Autobedrijf Eric van de Weijer 👍

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn zaken doen met dit bedrijf. Aardige mensen, gaf direct een goed gevoel. En uiteindelijk niet onterecht, de koop en verkoop van de nieuwe en de oude auto ging helemaal perfect.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een zeer goed onderhouden Audi TT mk1 Cabrio gevonden voor een zeer goede prijs. We konden wanneer we wilden voor een proefrit langskomen en werden uiterst vriendelijk geholpen door Eric himself. Geen moeite was te veel. We werden zelfs opgehaald van het station Harderwijk.\r\nDe auto werd bij de garage naast de dealershop onmiddellijk rijklaar gemaakt en kleine gebreken werden ter plekke gefixed (bv. één koplampje dat stuk was). Daarnaast kregen we als nieuwe autobezitters uitleg over de registratie en hoe alles verder in zijn werk gaat met het kentekenbewijs etc. \r\nWij zouden Eric van de Weijer van harte aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele prettige mensen die verstand hebben van auto s\r\nZe zijn super aardig en zijn erg duidelijk \r\nKortom een hele prettige zaak \r\nZeker een aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf in een woord TOP

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij dit Autobedrijf een schitterende occasion gekocht,precies zoals beschreven op de site en een keurig verkoopgesprek,no nonsens.Het hele traject is ons uitermate goed bevallen. De volgende kopen we hier zeker weer,echt een aanrader

Pascalstraat 6

3846 AM Harderwijk