Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Onlangs was ik op bezoek bij Eric van de Weijer autobedrijf, om in opdracht van een klant een auto te keuren en te onderwerpen aan een totale grondige inspectie op de hefbrug en een uitgebreide testrit. \r\nMijn bevindingen na de keuring op papier gezet en doorgenomen met eigenaar en oprichter van e.v.d.w. Eric. Eric lijkt op eerste oog een norse grote kerel, maar als je even met hem hebt gesproken weet je dat dit niet zo is. Integendeel, hij is een alleraardigste kerel, maar hij houdt ervan om niet uit te wijden en bij het onderwerp te blijven waarvoor je komt en dat is auto\'s:-) \r\nKort maar krachtig dat zijn zijn sleutelwoorden. Geen langdradige verhalen, maar to the point.\r\nEn daar is niets mis mee, maar je moet er wel rekening mee houden. Time is money, dat is een van zijn lijfspreuken. Eric biedt zijn auto\'s aan tegen hele scherpe prijzen en gaat voor de omzet snelheid heb ik gemerkt. Dit is echt een No nonsens bedrijf, waar de klant goed terecht kan voor een klasse occasion. Aanbeveling waardig.