heb 24-5-2019 een mercedes bij dit bedrijf gekocht, mooie in ruil prijs gekregen op een nette vraagprijs. de reden dat ik nu reageer is dat ik een lekkere vakantie trip met de auto heb gemaakt probleemloos.
We zijn heel hartelijk ontvangen. Goed geïnformeerd en tot nu toe correct en goed behandeld. Gisteren de auto opgehaald en tot nu toe zeer tevreden.
3 maanden geleden een audi gekocht bij ruben . We waren die dag nog niet koud thuis motorstorings lampje aan . Gelukkig met elkaar goed uitgekomen ook al heeft het iedereen kopzorgen gekost . Kan niet anders zeggen dan top service !!. Ruben en natuurlijk eric zelf bedankt voor de goede service . Top
Ik heb prettig zaken gedaan met Ruben van de Neut.
Wij hebben lange tijd gezocht naar een nieuwe auto. Uiteindelijk vanuit Nootdorp gekomen een mooie auto gevonden bij Autobedrijf Eric van de Weijer. De reviews van dit bedrijf waren al veelbelovend maar hebben onze verwachtingen totaal overtroffen. Wat een vriendelijke servicegerichte mensen. Er was een klein mankement aan de auto maar dit werd op vlotte wijze professioneel opgelost. Alle lof voor Ruben en Eric, jullie zijn een voorbeeld voor de autobranche. Voor een volgende auto zullen we zeker als eerste bij jullie komen kijken. Het ga jullie goed. Groeten Cor en Monique
zeer positieve ervaring met zowel Eric als Ruben, de twee verkopers. Je krijgt bij hun het gevoel nog als "klant is koning" te worden behandeld, geen flauwekulverhalen, goede service op de levering van de auto die wij bij hun hebben gekocht.
Pascalstraat 6
3846 AM Harderwijk