Super goed ervaring gehad, geholpen door Ruben top gozer!

Wij zijn hier voor het eerst langs geweest en wat zijn we prettig en gastvrij ontvangen. Zij denken echt met je mee en bieden een top service aan. Wij zijn geholpen door Ruben een super fijne gast. Hopelijk komen we in de toekomst weer terug voor een nieuwe auto. Wij hebben uiteraard een super mooie auto kunnen kopen bij dit bedrijf.

Zeer prettig geholpen en de auto is zeer netjes afgeleverd

Zeer prettig geholpen en de auto is zeer netjes afgeleverd

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

Een prachtwagen voor een goede prijs

Op autoscout24 zag ik een zeer mooie Alfa Giulietta staan. Op maandag probeerde ik te bellen maar kreeg geen gehoor. Binnen tien minuten werd ik terug gebeld. We konden dezelfde week een proefrit maken. Ondanks dat er van verschillende kanten interesse was (werd pas na de verkoop verteld) werden we op geen enkele wijze onder druk gezet. Sterker nog, we kregen zeer rustig uitleg, het hel verkoop proces, maar ook alle eigenschappen van de auto werden doorgenomen alvorens gevraagd werd naar een beslissing. Wij waren echter al lang verkocht na de eerste meters rijden. En nog steeds zoeken we elk excuus om even een ritje te kunnen maken.

Gemoedelijk en betrouwbaar bedrijf

Mooie zaak met een gezellige ontvangst. Zowel Eric als Ruben zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken. Ook vooraf en achteraf worden al je vragen netjes beantwoord. Nette en eerlijke voorwaarden, vlotte onderhandeling en goede aftersales (reparatie onder garantie keurig vergoed). Dikke aanrader als je op zoek bent naar een autobedrijf die snapt hoe het werkt met een mooi gevarieerd aanbod.

Heel vriendelijk

Geïnteresseerd en vriendelijke benadering

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en de klant centraal stelt.

Ik kocht (ongepland) een 'relatief dure tweedehands auto' met de afspraak dat hij goed is. Gewoon omdat hij erg mooi is. Mij werd snel duidelijk dat ze achter elke auto staan die ze verkopen. Toen bleek dat een aantal kleinigheden en een relatief dure sensor moesten worden gerepareerd gebeurde dat ook netjes. Zelfs na de garantietermijn omdat dat mij beter qua tijd uitkwam.

Gewoon geweldig

Auto gevonden op internet, afspraak gemaakt bij autobedrijf Eric van de Weijer, bij aankomst stond de auto netjes en schoon klaar voor een proefrit.. De koop was ook zo gesloten.. echt een aanrader!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Topbedrijf .. mooie occasions !!!

Topbedrijf.... mooie occasions !!!

Top bedrijf

Mooie en goede auto's . Goede service en erg klantvriendelijk . Echt een aanrader om bij evdw een nieuwe auto aan te schaffen!

Net bedrijf, zeer vriendelijk

Super net bedrijf

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goeie koop/deal kunnen maken zeer tevreden over dit bedrijf.

Wij hebben een auto gekocht bij dit bedrijf. Wij kwamen even kijken bij de auto en gelijk maar even proefrit gedaan. We kregen een goede deal aangeboden en zijn hier akkoord mee gegaan. Wat wij prettig vonden was dat er eerlijk en duidelijk gesproken werd niet te veel blabla erom heen. En de afwikkeling rondom de koop verliep ook prima. Kortom aanrader.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Na aankoop werden een paar problemen aan de auto geconstateerd die door dit garagebedrijf uitstekend zijn verholpen. Een mindere start maar prima afsluiting. Ik zou er zo weer opnieuw een auto kopen.

Ik heb mijn Nissan Qashqai + 2 verkocht

Prettige ervaring bij het verkopen van mijn auto aan Autobedrijf Eric van de Weijer BV. sPrettige sfeer, nel, duidelijke informatie.

• Deskundigheid/Vakmanschap

ik ben bij deze bedrijf echt tevreden !!!

zij bieden grantie voor 6 maanden voor maar 400 euro met 50 % dus u betaalt zelf 200 euro ,echt tevreden !!!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top auto garage AANRADER!!!!

zeer goed geholpen en vriendelijk personeel alle afspraken nagekomen Ik ben harstikke blij met mijn auto en ook mooie auto's in de showroom NOGMAALS EEN DIKKE AANRADER!!!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Mooie auto's voor aantrekkelijke prijzen!

Omdat het niet naast de deur is van te voren even gebeld - en de Audi die we op het oog hadden stond dan ook klaar bij aankomst. We hebben direct een goed inruil-voorstel gekregen en beide auto's konden dan ook meteen van eigenaar gewisseld worden. Het is ook erg fijn om te zien dat het inruilbedrag niet veel lager is dan waar de door ons ingeruilde auto nu voor geadverteerd wordt. Wij wensen de firma EVDW nog veel succes en plezier in de autohandel!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vriendelijk, eerlijk en met kennis van zaken

Heb bij dit autobedrijf mijn BMW ingeruild voor een MINI. Werd zeer vriendelijk ontvangen en kon in alle rust een proefrit maken. Prettige sfeer, duidelijke informatie en uitleg. Heb vooral het gevoel met een EERLIJK bedrijf te maken te hebben.

Heel erg klantvriendelijk!

Zeer prettige ervaring bij het kopen van mijn auto bij Autobedrijf Eric van de Weijer. Zowel Eric als Ruben zijn erg klantvriendelijk zonder zich op te dringen. Voor mij is het autobedrijf niet om de hoek, maar ik zal zeker terug gaan indien nodig.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een aanrader daar in Harderwijk......

Mooie auto gekocht, keurig netjes afgeleverd. Auto voldoet ruim aan de verwachtingen, geen defecten of mankementen. Bedankt voor de reservering, de proefrit en het relaxte gesprek.

Super!

Snelle, vriendelijke en betrouwbare service.

Vriendelijk, flexibel & ongedwongen

Via internet op een Jaguar terecht gekomen die te koop stond bij ene Eric van de Weijer in Harderwijk? Geen idee, maar we zien wel wat we tegenkomen dacht ik nog. Ontvangst door Ruben was erg vriendelijk en vrijblijvend, rustig de tijd om de auto te bekijken, en ondanks dat deze achterin de showroom stond was het geen probleem om on the spot een proefrit te doen. Aan de auto lag het niet, dus gelijk een afspraak gemaakt de vrijdag daarop om de huidige auto te laten zien ter inruil. Inmiddels was Ruben op vakantie en nam Eric het over met precies dezelfde insteek, en precies hetzelfde aantal klontjes suiker (huiswerk netjes gedaan ;) Hij keek rustig naar mijn auto, en ik mocht nog een extra proefritje doen. Nadat we er vrij snel uitkwamen qua prijs (inruilprijs was netjes, openheid van zaken over garantieopties erg fijn) wilde ik toch de auto toch even zien op een brug. Ook dat was geen probleem, en werd on the spot via de buren geregeld. De flexibiliteit werd ook daarna nogmaals duidelijk; de dag daarna zou de auto nog een beurt krijgen, en de dag daarna -zondag- kon ik deze in de ochtend ophalen. Kortom; vriendelijk, ongedwongen, transparant en zeer klantvriendelijk. Thanks heren!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vriendelijk ontvangen en netjes geholpen.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

We hebben daar pas een auto gekocht en we kregen een goeie prijs voor onze eigen auto terug. Bedrijf ziet er keurig uit en je wordt goed geholpen! We kregen netjes bedenktijd en ze waren heel niet opdringerig. Kortom een mooi bedrijf met mooie auto's.

Een nieuw auto-maatje

Je zoekt een Audi A8 en zo had ik het geluk om in contact te komen met Eric. Een helder en duidelijk verhaal en was zeer vriendelijk en correct in zijn advies. Na een telefonisch overleg besloten om vanuit Leiden naar Harderwijk te rijden. Een mooie garage met een ruime collectie. De zaak kan snel afgerond worden en de Audi A8 gaat mee als nieuw bezit. Fijn detail is dat de aftersales ook meer dan goed is en Eric volledig thuis geeft als er nog garantiewerkzaamheden aan de auto uitgevoerd moeten worden. Een hele prettige ervaring. Veel dank aan Eric!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super bedrijf. Kunnen anderen een voorbeeld aannemen . Goed, ontspannen, relaxed onderhandeld. Uiteindelijk een goede deal kunnen sluiten.

Pascalstraat 6

3846 AM Harderwijk