Beste

Heel goede ervaring zou zeker iedereen aanraden

• Deskundigheid/Vakmanschap

Erg vriendelijk,kundig en eerlijk.

Super vriendelijk, flexibel, eerlijke en redelijke prijs inruil. Topzaak!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Gastvrije benadering. Duidelijke overeenkomst. Denkt mee met oplossingen. Heb nog geen nare of hinderlijke zaken ervaren. Prima ga zo door!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Eerlijke auto voor een eerlijke prijs

Via het internet de advertentie van dit bedrijf gevonden. Snel en flexibel een afspraak kunnen maken voor een proefrit. Zelfs in corona tijd. De auto was zoals in de advertentie, met de aantoonbare geschiedenis en alle sleutels erbij. Ik kreeg een redelijke prijs voor mijn oude auto, en ook mijn nieuwe bolide was redelijk geprijsd. De koop was dus snel gesloten. En dit alles op een zeer prettige, ontspannen maar professionele wijze. Nu een paar weken verder en ik rij nog steeds prettig en zorgeloos rond in mijn bijzonder nette auto. Dit bedrijf sla ik zeker niet over voor mijn volgende auto over een paar jaar!

Kundig en vriendelijk

Super vriendelijke mensen. Krijgen goede reviews en ik snap wel waarom. Ze hebben verstand van zaken. De deal was snel afgerond en ze nemen zaken als overschrijving uit handen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geweldig Bedrijf met prima service !

Onlangs een Auto bij dit bedrijf gekocht en slechts alleen gezien op de website. Blind een aanbetaling gedaan en auto afgelopen zaterdag opgehaald en exact zoals ik alles verwacht had en méér dan tevreden ! E. Verstijnen - Dongen

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Enorm klantgericht en een goede serivice!

Een paar weken geleden een BMW 5-serie Touring gekocht bij EVDW. Bij aflevering alles netjes voldaan zoals afgesproken. Na de auto een paar weken in gebruik te hebben waren er een paar kleine onverwachte dingen, maar ook hier deden ze niet moeilijk over en is later netjes opgelost. Erg fijne service en kan vanuit mijn ervaring deze dealer dus absoluut aanraden aan anderen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed bedrijf met mooie occasions, scherpe prijs en uitstekende service.

5 sterren autobedrijf !!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

super service en een zeer nette zaak

ik werd er prettig ontvangen en zeer goed geholpen door Ruben en een super service

Geweldig!

Wij mochten op afspraak om 1830 komen! Zijn super netjes behandeld! Hebben een hele mooie auto auto gekocht! En kregen een hele eerlijke inruilprijs! Voor een volgende auto,kijken wij eerst hier!

uitstekend

Via autotrack Eric gevonden.Hij is een prettige zakenman die begrijpt dat je niet zomaar even een auto koopt.Het is goed zaken doen met hem en daarom ook een nette prijs voor mijn inruil auto overeen gekomen. Nadat ik de gekochte auto had opgehaald,ontdekte ik dat de boordcomputer niet goed werkte.Hierop heb ik gelijk gebeld.Ik kreeg contact met Ruben,collega van Eric.Nadat ik het probleem had uitgelegd,beloofde hij dit op te lossen.In eerste instantie was ik toch wat sceptisch,gezien mijn ervaringen met autohandelaars... Het probleem is op korte termijn tot mijn volle tevredenheid opgelost. Nu kan ik niet anders zeggen dat het zeer prettig zaken doen is met Eric en Ruben

Super goed.

Zeer vriendelijke verkoper en behulpzaam. Auto gekocht.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Net bod op mijn oude auto. Keurig alle gemaakte afspraken nagekomen qua aflevering. Al met al plezierig zakendoen. En bovenal: zeer veel schik van mijn nieuwe auto. Als er tzt weer een andere auto moet komen kijk ik zeker weer even of er hier iets voor me staat.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

Zeer kundig en uitgebreid geholpen

Met veel plezier hebben we bij Eric een Renault Espace gekocht. Hij neemt alle tijd voor je, is niet opdringerig, je mag alles uitproberen en vragen en op geen moment heb je het gevoel dat je (snel) een beslissing moet nemen. Er wordt niet gestunt met kortingen of andere trucs. What you see is what you get: een goede auto voor een goede prijs. Ondanks dat ik over het algemeen jeuk krijg van (auto)verkopers raad ik alleen al vanwege de open houding en benadering richting klanten iedereen van harte aan om een auto bij Eric (en compagnon Ruben) te kopen. En de thee was ook lekker ;)

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top bedrijf, eerlijk en vriendelijk personeel.

Mooi bedrijf alles net niet vernieuwd. Mooie occasions en ben blij dat ik mijn eerste auto hier heb gekocht (Seat Ibiza Cupra). Het personeel is eerlijk en heel erg vriendelijk. :)

Zeer tevreden!

Vriendelijk personeel, mooi bedrijf en zeer goed geholpen. Ben blij met mijn nieuwe occasion, in de toekomst zou ik hier zeker weer terugkomen!

Transparant

Eerlijk en open uitleg over de auto gehad, transparant en wederzijds goed vertrouwen. Fijne en goede f30 320i gekocht, top.

Super !

in 2019 een 318i gekocht, Deze verkocht en afgelopen week weer een auto gekocht, super bedrijf met super service ! Zeker een aanrader.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima auto gekocht, tegen een goeie prijs met geweldige service!

• Deskundigheid/Vakmanschap

En topper die achter zijn bedrijf staat

Ik ken hem al 25 jr alle auto’s worden 100% afgeleverd en niet alleen zeggen maar ook doen top bedrijf

• Deskundigheid/Vakmanschap

Nog nooit zo zorgeloos een gebruikte auto gekocht.

De auto die we hebben gekocht, was niet de nieuwste of duurste. Maar kregen we de service die je eigenlijk verwacht bij de aanschaf van een nieuwe auto. We hadden de pech dat onze aankoop door een mankement niet meer kon schakelen en dit is kosteloos en erg snel opgelost. Er werd direct naar een oplossing aangeboden en was er geen enkele poging om het probleem af te schuiven. Kortom een autobedrijf met een uitstekende service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super geholpen en auto keurig geleverd

Erg goede service en hoge klantvriendelijkheid! Zeer tevreden met de auto en de ontvangen service eromheen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Eerlijk en zeer prettig !!

Vriendelijk, eerlijk advies en verkoop ! De service en afhandeling van de koop was perfect en er werd echt tijd en moeite gestoken om alles uit te leggen en nog een reservewiel te regelen! Ik weet zeker dat ik een top auto heb gekocht en zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

Klantvriendelijk ten top

Tijdens de inruil van onze auto heel kundig, vriendelijk en eerlijk geholpen! Na de aankoop ging er een lampje branden. Na gebeld te hebben zijn we weer ontzettend vriendelijk geholpen. Ze hebben er alles aan gedaan om het ons comfortabel te maken en ondertussen werd onze auto gemaakt. Ook toen het maken van de auto moeilijker bleek dan gedacht werden we vriendelijk verder geholpen. Uiteindelijk rijdt de auto als een zonnetje en hebben we een erg goed gevoel bij. Ik zou hier zo weer een auto kopen!

Pascalstraat 6

3846 AM Harderwijk