goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht bij Eric, ik rijdt er nu al 1 jaar mee zonder enige problemen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vorig jaar een mooie Audi A4 uit 2012 hier gekocht, loopt nog steeds als een trein en was stukken goedkoper dan bij de Audi dealer. De werknemers waren soepel in de omgang en niet van die gladde verkopers

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaringen met eerlijken verkopers

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke bedrijf.\r\nWeten waar ze over praten \r\n\r\nKoffie is overigens heerlijk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijke jongens bij dit bedrijf , ze handelen in auto\'s maar zijn niet de doorsnede handelaren .\r\nGoed verhaal en nette prijs .\r\nHeb er vandaag 5 okt 16 een mooie Audi S6 gekocht.\r\nGr. Arthur

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Topauto\'s en geweldige service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen, goede auto aangeschaft met prettige service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klant gericht zonder opdringerig te zijn. Gewoon prettig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ervaring! Je wordt serieus ontvangen en te woord gestaan, ook bij auto\'s in een wat lager prijssegment. Eerlijke en transparante onderhandeling. Hier kom ik zeker terug!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoewel we niet de duurste auto kochten werden we koninklijk behandeld, kregen deskundige uitleg en werden de beloften en verwachtingen volledig waargemaakt.\r\nAANRADER!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op donderdagavond om 17:26 adverteerden EVDW een auto op marktplaats. Rond 17:46 telefonisch contact gehad met ene Rudolf van EVDW. Op vrijdagmorgen rond 8:30 weer telefonisch contact gehad en de auto zou gereserveerd worden tot ik langskwam rond 14:30 Om 10:15 uur werd ik gebeld dat de auto verkocht was.

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb prima ervaringen met dit autobedrijf. Ik heb mijn auto hier gekocht en laat de auto hier onderhouden. De jongens denken mee en geven vrij blijvend advies.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen en erg tevreden met mijn nieuwe auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed\r\n Bedrijf ! \r\nGa zo door !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk en open en niet opdringerig. Voelt gelijk goed aan en ook na aankoop blijft de tijd en aandacht voor de klant gewoon zoals het hoort te zijn. Bovendien een super fijne bmw aan over gehouden! dus een AANRADER!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een hele goeie bedrijf je wordt er vriendelijk mee geholpen en de verkopers zijn heel\r\nVriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben onderhand de trotse eigenaar van een keurige Audi TT.\r\nDeze is a.d.h.v. overleg uitvoerig gecheckt en naar mijn wens aangevuld. Tijdens dit proces ben ik netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen/vertragingen. Sank!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. Goede service en zeer vriendelijke en oplossingsgerichte aftersales. De moeite waard om een aantal malen heen en weer te rijden om tot een deal te komen.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg klantvriendelijk. Men wordt keurig te woord gestaan en afspraak is afspraak

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb heel bewust een aantal maanden gewacht met het plaatsen van een beoordeling. De 14 jaar oude BMW die wij gekocht hadden was eigenlijk te mooi om waar te zijn (meestal is het dan ook zo)maar verliefd als we waren op dit pareltje hebben we hem voor een zeer goede prijs gekocht. Eigenlijk kon het niet, zo een auto voor die prijs. Het aankoop proces ging heel open en relaxed. De auto werd keurig volgens afspraak keurig afgeleverd met een uitgebreide persoonlijke instructie door kundig en zeer vriendelijk personeel. Vandaag, zo bleek na een winter check bij de dealer dat we een toppertje hebben aangeschaft. Heerlijke auto, al flink mee gereden en zelfs al een paar keer een verleidelijk bod gehad.

Pascalstraat 6

3846 AM Harderwijk