alles is goed
Goede en efficient geholpen. Vriendelijke en kundige medewerker
Probleem van half geopende zijruit snel opgelost, definitieve reparatie daarna was ook in orde. Wel jammer dat de huurfiets een probleem had: het zadel zakte steeds naar beneden.
Diagnose was eerst niet goed gesteld en daardoor verkeerde reparatie. Nadien juiste diagnose gesteld en gerepareerd. De eerdere reparatie is keurig gecrediteerd.
Ik had snel een lease auto nodig. Binnen 3 weken was alles geregeld. Top!
Goed geholpen, vriendelijk, goede service
Kleinigheden als plastic wieldopjes bestellen en monteren worden ook met dezelfde interesse afgehandeld alsof het om een grote beurt gaat.
.....
Zeer betrouwbare garage met prima service
Heb een fijne en positieve ervaring met Van den Udenhout. Zowel de medewerkers als vestiging. Fijne ligging goed bereikbaar.
Ik had een disfunctionerende laadklep en kon daarvoor praktisch direct terecht bij Van den Udenhout in Den Bosch en werd prima en adequaat geholpen.
Altijd vriendelijk en behulpzaam zowel bij de verkoop maar ook bij de service balie, Prima
Afspraak maken was gemakkelijk. Auto was op afgesproken tijd klaar. Mooie showroom.
We werden goed ontvangen, op een rustige manier werd ons duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren voor de Q4 etron, we konden direct een proefrit maken en er werd een inruilprijs bepaald voor onze eigen auto. De offerte was helder, ook onze vragen daarna werden snel en duidelijk beantwoord. De oplevering was ook helder en rustig, we rijden nu al een paar weken in onze nieuwe auto, die bevalt prima. We kregen ook nog de mogelijkheid voor een uitleg over elektrisch rijden, alleen is deze cursus direct vol.
Rick Bouman fijne verkoper.
De melding 'oliepeil controleren' bracht mij na een telefoontje bij de werkplaats, waar ik direct, snel en vakkundig werd geholpen. Als altijd klantgericht en vriendelijk. Geweldige service!
Jaarlijkse APK uitgevoerd , het blijft vervelend maar dat is nu eenmaal wettelijk verplicht. Kost gewoon niks vanwege de VDU pas.
Klantvriendelijk en kennis van zaken
Net bedrijf. Klantvriendelijk. Worden genoeg opties aangeboden
goed en snel geholpen denken met de klant mee
Zoals altijd is de service van Van den Udenhout snel, duidelijk en zeer transparant. Geen verrassingen bij ophalen auto, want alles is reeds besproken middels de online tool.
Ondanks dat ik geen afspraak had was er alle begrip en werd ik prima geholpen
Het kopen op afstand ofwel via het internet ging voortreffelijk, evenals het af leveren op locatie. E.e.a. is voor herhaling perfect te doen.
De aandacht voor (en het meedenken bij) problemen met het voertuig. De fijne manier van communiceren (zowel online, telefonisch en ter plaatse). Goede kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en deskundigheid. Maar ik ben mijn auto een maand kwijt geweest vanwege een defect aan mijn auto. Daar kon de garage niks aan doen maar ik moest er wel steeds zelf achteraan voor een update dus dat kan beter de volgende keer.
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO