perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk personeel, niet opdringerig, relaxte sfeer, goede uitleg over wat je koopt, keurige aflevering.\r\nEen aanrader!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf FORD COEVORDEN. \r\n\r\nLEEK ZO\'N GESCHIKT BEDRIJF . \r\nVORIG JAAR EEN MOOIE RODE MONDEO GEKOCHT. \r\nZE BEGREPEN MAAR NIET WAAROM ZE HEM NIET VERKOCHTEN.\r\nMOOI VERHAAL ,ZE DEDEN ZELF EEN RONDE OM DEN AUTO ALS MENEER JANSEN . OF TE WEL WAT MOET ER AAN DE AUTO GEBEUREN....\r\nNOU NIEUWE BANDEN EIGENLIJK RONDOM.BEURT ENZ.\r\n\r\nAUTORUIT ZATEN LELIJKE KRASSEN OP IS GEPOLST. \r\nAUTO GEKOCHT EN GOEDE AUTO AAN DE GARAGE VERKOCHT .\r\nHEBBEN ZE SNEL DOOR KUNNEN VERKOPEN GELUJKIG GEEN JAAR TEGEN AAN HOEVEN KIJKEN.\r\n\r\nNA EEN PAAR MAANDEN EEN TRILLEND STUUR . BLEEK IK GEWOON EEN PROFIELBREUK TE HEBBEN IN EEN BAND DIE VOLGENS HUN KON BLIJVEN ZITTEN TOT VOLGENDE BEURT. NA WAT HEEN EN WEER BELLEN WEL GOED OPGELOST . NIEUWE BANDEN OP HUN KOSTEN ERONDER GEKREGEN. KON NA HET HEEN EN WEER BELLEN BIJ MIJ IN DE BUURT OMDAT ZE DE BANDEN ZELF NIET OP VOORRAAD HADDEN. WOON 1.5 UUR RIJDEN VAN DEZE GARAGE.(DIT WAS EIGENLIJK NIET MEER VERTROUWD OM ER NOG VERDER MEE TE RIJDEN)\r\n\r\nNA EEN HALF JAAR KREEG DE AUTO ABS PROBLEMEN DIRECT NAAR PLAATSELIJKE FORD DEALER. EN DAAR ZOU HIJ OOK BEURT KRIJGEN IVM DIE 1.5 UUR WONEN VAN FORD COEVORDEN. \r\n\r\nIK WILDE WETEN WAT ER AAN DE AUTO IS GEBEURT BIJ DE VERKOOP ,VRAAG REKENING OP VROEGER WERD ALLES KEURIG IN ONDERHOUDBOEKJE VERMELD (HELAAS NU ALLEEN NOG MAAR KILOMETERSTAND EN HANDTEKENING. ) WAT SCHETS MIJN VERBAZING GEEN GROTE BEURT TERWIJL.AUTO JAAR BIJNA STIL HAD GESTAAN WAS ALLEEN GEBRUIKT DOOR GARAGE ZELF. EN REPARATIE ABS(DIE NIET GOED UITGEVOERD IS GEWEEST.) WEER HEEN EN WEER GEBELD. \r\nJA MOEST IK HEM MAAR BIJ HUN BRENGEN WANT WILDE ZE ME EIGEN OGEN ZIEN . GEZEGD DAT MOET JE DE GARAGE BELLEN WAAR HIJ NU STAAT DAAR ZIJN ZE BEZIG EN KUNNEN ZE DAT LATEN. JA GAAN WE DOEN HAHAHA JA EEN KWARTIER VOOR AUTO KLAAR IS. \r\n\r\nEN TOEN IK DEZE KOSTTE VAN HUN TERUG WIL , ZEGGEN WE GAAN KIJKEN WAT WE VOOR U KUNNEN DOEN.\r\nEN IK MOEST ME NIET DRUK MAKEN .\r\nVANDAAG MAAR EENS GEBELD ZIJN NA NIKS GEHOORD TE HEBBEN .\r\nMENEER SCHONEWILLE ZEGT IK ZOU BELLEN ALS IK IETS VOOR U KON BETEKENEN. \r\nEN DAT VONDEN ZE VAN NIET.\r\nGELIJK GEMELD DAT IK DEZE BEOORDELING ZOU SCHRIJVEN.\r\n\r\nKOOP JE AUTO ,WILLEN ZE ALLES DOEN .MAAR VOOR DE HELFT. \r\nEN NA DIE TIJD ZIEN ZE JE LIEVER NIET MEER ALS KLANT.\r\n\r\nSERVICE VAN ...............VUL DIT ZELF MAAR IN.\r\n\r\nVOOR MIJ KOMT HIER NOOIT EN ECHT NOOIT MEER EEN AUTO WEG.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed bedrijf en vriendelijke bediening. Doen echt hun best voor je. \r\nKomen hier zeker terug indien we voor een andere auto gaan kijken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige mensen, vlotte afhandeling en goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden met dit bedrijf vriendelijk goede prijs kwaliteit verhouding dus zeer aan te raden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kennis, kunde, klantgericht en kwaliteit!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige en accurate service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super vriendelijk en behulpzaam

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Komen al sinds 2001 bij deze garage.\r\nOnze auto\'s krijgen hier altijd hun onderhoudsbeurten/of APK.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze ervaring is zeer positief. Wij hebben hier onze Ford \r\nC-Max gekocht. De klantgerichte service bij dit bedrijf gaat een flinke stap verder dan dat je verwacht of mag verwachten. Het personeel is bijzonder klantvriendelijk. De \'klant is hier op een hele prettige manier koning\'. Verder zijn begrippen als verassend, spontaan, humor, betrouwbaar en professioneel zeker van toepassing. Wij kijken met heel veel plezier terug op het aankoop traject van onze prachtige C-Max! Nogmaals dank hiervoor.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en gemoedelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima begeleiding bij de aankoop van onze nieuwe auto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

Europaweg 2

7742PN Coevorden

Over Ford Europa Garage Coevorden

Europa Garage is al ruim 50 jaar actief in Coevorden. Een gezonde mix van innovatie en gezond ondernemerschap heeft ons gevormd tot wat we nu zijn: een professionele onderneming die klanten bedient van Zeeland tot Groningen, van Limburg tot Friesland! Ons bedrijf in Coevorden geniet al jaren van een hoge klantentevredenheid. Wij bieden een gevarieerd aanbod in alle prijsklassen, merken en bouwjaren. Ook kan je jouw huidige auto bij ons inruilen of verkopen. Graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kan je bij Europa Garage Coevorden ook terecht voor al het onderhoud, reparatie en APK van jouw Ford of een ander merk. De loyaliteit van onze klanten, goed opgeleid personeel en onze klantgerichte service hebben in de afgelopen jaren gezorgd dat we bekend staan als een zeer betrouwbaar en professionele Ford garage. Het team van Europa Garage/Euromaster staat dan ook graag voor u klaar! Sinds 1 oktober 2018 is Europa Garage Coevorden aangesloten bij het franchisenetwerk van Euromaster.