goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn over het algemeen prettig. Duidelijke uitleg over wat er aan de auto gebeurd is, over het algemeen positieve ervaringen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 30 jaar tevredenheid bij aankoop nieuwe auto\'s en het onderhoud daaraan. Betalen moet je overal, maar bij Europagarage Hardenberg/Coevorden is dat veelal binnen redelijke grenzen. De persoonlijke benadering door de medewerkers is altijd prima!\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze ervaringen zijn zeer positief, men heeft met veel inzet onze auto weer goed gekregen. Na dat wat de computer aan gaf niet altijd het gewenste resultaat gaf, ging men door met veel zoek werk. Met uiteindelijk een positief resultaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik beveel nooit iets aan. Want als het mis gaat ben ik de gebeten hond. Ik vertel wel mijn ervaringen met een bedrijf. En die waren in dit geval goed.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne garage

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ongelofelijk en ook nog nooit meegemaakt. Foto,s gestuurd van onze auto om de inruil te kunnen bepalen. Oude foto met de km teller bijna op 150.000 maar intussen 156.000. Keurig gemeld. Tot onze grote verbazing kregen we 250 euro minder voor onze auto omdat hij 6000 km meer had gereden. Te gek voor woorden,onze andere auto komt hier niet vandaan.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeer goede ervaring met deze garage.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik beveel nooit iets aan. Want als het mis gaat ben ik de gebeten hond. Ik vertel altijd wel mijn ervaringen met het bedrijf.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en vlot geholpen volgens afspraak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende ervaringen, erg behulpzaam en uiterst vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service gericht en geduldig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlot en voorkomend, service bereidheid een dikke voldoende. De vrouwelijke \"touch\" in de vorm van auralia geeft balans aan, in een voor de rest uit mannen bestaande auto wereld. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke zaak die prima service biedt, en altijd een oplossing zoekt.\r\nOnlangs mijn nieuwe custum opgehaald en prima begeleid en alles netjes afgehandeld.\r\nEr loopt nog één klein dingetje, maar ik verwacht dat dit ook netjes word afgehandeld. \r\n\r\nGroet Richard
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaringen. Je wordt altijd correct en vriendelijk behandeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren klant. Altijd vriendelijke en mee denkende mensen.

Europaweg 2

7742PN Coevorden

Over Ford Europa Garage Coevorden

Europa Garage is al ruim 50 jaar actief in Coevorden. Een gezonde mix van innovatie en gezond ondernemerschap heeft ons gevormd tot wat we nu zijn: een professionele onderneming die klanten bedient van Zeeland tot Groningen, van Limburg tot Friesland! Ons bedrijf in Coevorden geniet al jaren van een hoge klantentevredenheid. Wij bieden een gevarieerd aanbod in alle prijsklassen, merken en bouwjaren. Ook kan je jouw huidige auto bij ons inruilen of verkopen. Graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kan je bij Europa Garage Coevorden ook terecht voor al het onderhoud, reparatie en APK van jouw Ford of een ander merk. De loyaliteit van onze klanten, goed opgeleid personeel en onze klantgerichte service hebben in de afgelopen jaren gezorgd dat we bekend staan als een zeer betrouwbaar en professionele Ford garage. Het team van Europa Garage/Euromaster staat dan ook graag voor u klaar! Sinds 1 oktober 2018 is Europa Garage Coevorden aangesloten bij het franchisenetwerk van Euromaster.