op zich goed tot het laatste half uur!

ik bracht vandaag de auto voor een apk keuring hier heb ik op gewacht dit duurde ongeveer een uurtje hierna vertelde ze mij dat er een veer moest worden vervangen ook dit duurde ongeveer een uur hierna reed een van de werkplaats manen de auto naar buiten daarna liep ik naar de balie, waar ik van de secretaresse hoorde dat de factuur nog niet klaar was de beste man was eerst koffie gaan drinken dit heeft een kwartier geduurd en dat is lang als je al twee uur zit te wachten sorry maar werk eerst de factuur af en ga dan koffie drinken !

Betaalbaar, maar dingen vergeten.

Ruitenwisser sproei vloeistof niet bijgevuld, kentekenplaat zat los en is kort na ophalen van auto gevallen, linker achterlicht en remlicht defect, zijn hersteld door Ford Volendam. Auto trekt ook nog steeds als een bejaarde in een rolstoel helaas. Prijs is netjes, werk mag iets zorgvuldiger...

Klasse, met een grote K

Het was een kleinigheidje, maar toch werd er gelijk op in gesprongen door de dames achter de balie. Ik stond binnen enkele minuten weer buiten en was tevreden. Dank dames en ook de magazijnbeheerder, die waarschijnlijk de nieuwe batterijtjes in de sleutel heeft vervangen.

Wordt er altijd goed geholpen.

Je word vriendelijk geholpen door het personeel. Hen geen klachten over Europa Garage. Ben zeer tevreden

Goed geholpen

Top garage

Prima garage alles gegaan zo als verwacht, top mensen ga zo door.

Beetje jammer

Ik heb m’n oude Ford kuga hier ingeruild voor een andere. Helaas een iets te korte proefrit gemaakt, want in de loop van de tijd zijn er wel wat tekortkomingen geconstateerd. Door de werkplaats overigens waar mogelijk wel opgelost. Ik raad derhalve wel aan om voordat je hier een occasion aanschaft alles wat wordt gemeld goed te controleren. Bij ons werkt bijvoorbeeld de voorruitverwarming niet. Kan wel worden opgelost, maar daar moet ik dan zelf weer danig voor in de buidel tasten. De auto was uitgerust met een trekhaak, maar de stekkerdoos was niet goed aangesloten en er zat geen constante spanning op (wel handig voor het trekken van de caravan). Er zit nog steeds een rammel in de motor en die is (nog) niet te vinden. “Komt wel vaker voor” alleen heb ik het bij mijn voorgaande auto’s niet ervaren. Vriendelijk personeel overigens. Daarvoor zeker lof.

vertrouwen

Goede ervaring met personeel. Reparatie uitvoering volgens afspraak.

Goede service, vriendelijk personeel en betrouwbaar

ga zo door.{koffie smaakte goed} gr j.

uitstekent.

Goede contact en vriendelijke ontvangst

Goede uitleg

Geweldig goed geholpen.

Onze Ford C Max moest voor een onderhoudsbeurt en APK naar de garage daar bleek dat een defect onderdeel opgestuurd moest worden. Er werd meteen een goede leenauto aangeboden en de reparatie prima verholpen.

Goed en duidelijk.

Duidelijk communicate, werd vooral gebeld voor een reparatie en wat de kosten waren.

Goede geholpen

Goede garage vriendelijk personeel En zoeken een snel oplossing Heb auto gekocht was iets defect aan de auto Heb netjes klaar gemaakt en krijg ook zo maar leen auto van de garage omdatik zonder auto zat

Altijd goed en vriendelijk personeel !

We komen al 25 jaar voor onderhoud van onze auto in jullie garage altijd goed en vriendelijk !

Altijd prima

Geen opmerkingen. Altijd prima geholpen!!

Deskundig

Storing uitgelezen. Onderdeel moet vervangen worden. Direct geholpen.

Vlot geholpen aan de bali

Vlot geholpen. Onderhoud gedaan naar wat men nodig vond: kleine beurt + apk. Kleine aanmerkingen bij het afleveren van de auto zijn verholpen. Aandachtspunten voor het komende jaar werden mij bij het afhalen gemeld.

Heel goede persoonlijke behandeling

Arina en collega Meran zijn vriendelijk en deskundig. Ze laten duidelijk merken dat ze je kennen. Mannen in de werkplaats zijn ook byzonder vriendelijk en groeten bij binnenkomst aan de receptie, Geen 5 sterren omdat het me tegenvalt dat heer Bakker niet groet. Als eigenaar zou je verwachten dat ook hij bij binnenkomst een groet uitbrengt. Ik meld dit omdat het me een paar keer is opgevallen.

Prima voormekaar

Ben zeertevreden hoe ik geholpen ben

Er wordt gemeld, wanneer een update moet plaatsvinden. En de auto werd bij huis opgehaald en teruggebracht !

Duidelijke goede service in het gehele traject!

.....

Kennis van zaken

Vertrouwen

Geen vertrouwen in de hele gang van zaken

Europaweg 2

7742PN Coevorden

Over Ford Europa Garage Coevorden

Europa Garage is al ruim 50 jaar actief in Coevorden. Een gezonde mix van innovatie en gezond ondernemerschap heeft ons gevormd tot wat we nu zijn: een professionele onderneming die klanten bedient van Zeeland tot Groningen, van Limburg tot Friesland! Ons bedrijf in Coevorden geniet al jaren van een hoge klantentevredenheid. Wij bieden een gevarieerd aanbod in alle prijsklassen, merken en bouwjaren. Ook kan je jouw huidige auto bij ons inruilen of verkopen. Graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kan je bij Europa Garage Coevorden ook terecht voor al het onderhoud, reparatie en APK van jouw Ford of een ander merk. De loyaliteit van onze klanten, goed opgeleid personeel en onze klantgerichte service hebben in de afgelopen jaren gezorgd dat we bekend staan als een zeer betrouwbaar en professionele Ford garage. Het team van Europa Garage/Euromaster staat dan ook graag voor u klaar! Sinds 1 oktober 2018 is Europa Garage Coevorden aangesloten bij het franchisenetwerk van Euromaster.