Laden reviews...
42 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback benadrukt vriendelijk personeel, duidelijke prijscommunicatie en betrouwbare service. Klanten waarderen snelle afhandeling van reparaties en een professionele aanpak. De meeste reviews noemen goed nazorg en betrouwbaarheid, met enkele opmerkingen over facturering. Al met al is de ervaring positief en ligt de nadruk op klantzorg en waarde.
Alles na behoren uitgevoerd
8 September 2026
G.
DALEN
Net als ik al eens heb geschreven ik kom er graag je word vriendelijk geholpen. Afspraak maken gaat makkelijk dus wat wil je nog meer goed is goed toch. Gr arjan
31 August 2026
K.J.
ZUIDWOLDE DR
Prima geholpen
25 August 2026
J.
BORNE
Nieuwe eigenaren maar de service is nog steeds oke. Van afspraak tot de beurt geen problemen.
13 August 2026
R
Alles volgens afspraak
12 August 2026
G.B.A.
COEVORDEN
Deskundigheid. Ervaring. Duidelijkheid. Communicatie. Organisatie. Combi formeel / informeel
12 August 2026
A.
COEVORDEN
Meestal één keer per jaar komen wij met onze auto voor een onderhoudsbeurt vanuit Dronten. Met het maken van een afspraak reserveren wij ook altijd gelijk een leenauto om boodschappen te doen in Duitsland of elders en dat is nooit geen probleem. De ontvangst is altijd hartelijk en zonder poespas en de gemaakte afspraken voor de onderhoudsbeurt worden even kort doorgenomen en eventueel aangevuld. Inmiddels hebben wij 2 keer hier een auto gekocht voor een eerlijke en scherpe prijs en ook de inruil van onze (eigen) auto verliep altijd prima. Geen mooie praatjes en poespas en dat is wat wij erg op prijs stellen waardoor wij altijd met plezier en vertrouwen graag weer terugkomen.
11 June 2026
A. M.
DRONTEN
Goedemorgen,
Dat is altijd fijn om te horen, bedankt voor deze mooie woorden!
Met vriendelijke groeten,
Europa Garage
Bij de aankoop van de auto hebben wij een onderhoudsbeurt afgesproken. Deze kon snel worden ingepland met gebruik van vervangend vervoer. Daarbij is het onderhoud uitgevoerd zoals besproken en rijdt het voertuig uitstekend!
10 June 2026
IJSSELMUIDEN
Bedankt voor deze fijne beoordeling!
We wensen u veel rijplezier toe met de nieuwe auto!
Hartelijke groet,
Extra werkzaamheden meteen uitgevoerd
17 February 2026
K.
LUTTEN
De auto wordt netjes opgehaald en terug gebracht. Vakkundige en aardige mensen.
12 February 2026
Jolanda
BEERZERVELD
Zeer tevreden over deze garage.
10 February 2026
J.
COEVORDEN
Ik had een afspraak gemaakt voor een apk en een kleine beurt ,maar al snel werd ik gebeld dat er wel wat meer aan mankeerde ,wat het bouwjaar en kilometer stand ook wel logisch was. Het was wel fijn dat het de zelfde dag nog wel gerepareerd kon worden GOED GEREGELD
9 February 2026
COEVORDEN
Goede communicatie snel en super gewekt Zeer tevreden
6 February 2026
H.
EMMEN
Uitstekend, vriendelijk en kundig. De service is uitstekend. En de auto rijdt weer als de beste.
5 February 2026
Harry
GROLLOO
Bij aankoop van mijn Fiesta samen met garantie nog onderhoud gekregen. Bij aflevering werd ons vermeld dat ook de accu een twijfelgeval was en hebben ze deze uit voorzorg vervangen. Top service.
EMMEN
Eindelijk weer iemand aan de receptie die de klant kent en waar gemakkelijk een afspraak mee is te maken. Je bent nu geen nummer meer maar een klant.
R.
ERM
Contact gehad met Dennis, Aurelia en een nieuwe medewerker. Heel prettig, rustig en afspraken worden nagekomen.
�Joke
COEVORDEN
Wat er ook met onze Ford’s is, (2 Fiesta’s), we worden altijd vriendelijk en goed geholpen !!
7 January 2026
Jannie
MEPPEN
Prima en helder gecommuniceerd qua prijzen
7 January 2026
F.M.
COEVORDEN
Eenvoudig om een afspraak te maken. Ben geheel tevreden over de reparatie aan onze fiesta.
25 December 2025
Bé
GRAMSBERGEN
Goede service en vriendelijk personeel
23 December 2025
H.
KLAZIENAVEEN
Vriendelijke mensen en ze nemen wat je vraagt goed serieus.
16 December 2025
Uitstekend.
1 December 2025
Harry
GROLLOO
Europa Garage is al ruim 50 jaar actief in Coevorden. Een gezonde mix van innovatie en gezond ondernemerschap heeft ons gevormd tot wat we nu zijn: een professionele onderneming die klanten bedient van Zeeland tot Groningen, van Limburg tot Friesland!
Ons bedrijf in Coevorden geniet al jaren van een hoge klantentevredenheid.
Wij bieden een gevarieerd aanbod in alle prijsklassen, merken en bouwjaren. Ook kan je jouw huidige auto bij ons inruilen of verkopen. Graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Uiteraard kan je bij Europa Garage Coevorden ook terecht voor al het onderhoud, reparatie en APK van jouw Ford of een ander merk.
De loyaliteit van onze klanten, goed opgeleid personeel en onze klantgerichte service hebben in de afgelopen jaren gezorgd dat we bekend staan als een zeer betrouwbaar en professionele Ford garage.
Het team van Europa Garage/Euromaster staat dan ook graag voor u klaar!
Sinds 1 oktober 2018 is Europa Garage Coevorden aangesloten bij het franchisenetwerk van Euromaster.
Europaweg 2
7742PN Coevorden