Eerlijk
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 909 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De reviews benadrukken goed service, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Klanten waarderen de eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en transparantie over het werk. Het algemene beeld is zeer positief en vertrouwenwekkend. Klantgerichtheid en transparantie komen consequent naar voren.
Doen wat er gedaan moet worden
6 May 2026
Karla
Tilburg
Ik kom al jaren bij deze vakgarage. Een aanrader!
5 May 2026
J. Paijmans
Doen wat ze zeggen.
4 May 2026
Cees
Tilburg
Ik wordt er altijd snel en vriendelijk geholpen, tot nu toe is de auto altijd de volgende dag al klaar geweest. Ze nemen ook de moeite om goed advies te geven wat heel fijn is.
3 May 2026
Stijn
Tilburg
Super tevreden over deze garage! Vriendelijk, eerlijk en duidelijk in de communicatie. Ze denken echt met je mee en leggen alles goed uit zonder gedoe. Geen verrassingen achteraf en snelle service. Een absolute aanrader!
30 April 2026
Bo
Tilburg
Klantgericht in de terugmelding over resultaten APK Mankementen werden diezelfde dag nog gedegen opgelost, dus ik ben een tevreden klant.
9 April 2026
Ben
Vriendelijk eerlijk en duidelijk
7 April 2026
Kim
Berkel-Enschot
Altijd een goede service bij vakgarage van Rijen! Ik kom hier nu al elke jaren en ze zijn eerlijk en geven goed onderhoud aan je auto.
2 April 2026
Dirk
Hilvarenbeek
Je wordt eerlijk en oprecht geholpen. Ze denken mee en zijn heel service gericht
26 March 2026
Roger
Geweldige en snelle service
16 March 2026
Roland
Tilburg
Een afspraak is snel en gemakkelijk gemaakt, zowel telefonisch als online. Thomas en zijn team zijn altijd vriendelijk en communiceren tijdig hoe en wat. De auto wordt altijd netjes terug afgeleverd. Wanneer er vragen zijn worden deze netjes beantwoord. Deze garage denkt met je mee. Top dus!
15 March 2026
Hanneke
Tilburg
Mijn ervaring is eerlijkheid Bellen netjes op in hoe en wat dus je staat niet voor verassingen Echt top
10 March 2026
Ursula
Service gerichte vakmensen
3 March 2026
Frank
Oisterwijk
Professionele en vriendelijke service.
27 February 2026
Dailey
Muurmans
Hier kun je met een gerust hart je auto achterlaten. Ze houden je op de hoogte qua prijs en voortgang. Kortom geen verassingen!!
12 February 2026
Theo
Den Dungen
Uitleg van werkzaamheden is duidelijk, afspraken worden nagekomen.
12 February 2026
Luck
Riel
Ik kwam onverwacht langs met een wiebelig koppelingspedaal. Advies ter plekke was om niet onnodig te rijden en ik kon de auto achterlaten. Ondanks de drukte (reguliere afspraak inplannen zou 2 weken duren) Gelukkig kregen we snel een analyse van het probleem. Er moesten onderdelen besteld worden waardoor het wat langer duren, maar gelukkig is het probleem opgelost. Bij het afrekenen werden de vervangen onderdelen getoond en de rekening toegelicht. Alles lijkt mij fair geprijsd. De informatie vanuit de garage is super. Ik geef niet graag geld uit aan auto-onderhoud, maar deze vakgarage Van Rijen is een topgarage met kundige mensen en goede communicatie
5 February 2026
Alles naar wens
28 January 2026
Gerard
Tilburg
Mijn onderhoud wederom keurig geregeld !
26 January 2026
Frank Verhoeven
Oisterwijk
snelle vlotte en vakbekwame afhandelen g
21 January 2026
Hans
Tilburg
Bij vakgarage van Rijen leggen ze netjes uit wat er gebeurd is en laten ze de vervangen materialen zien.
19 January 2026
Marc Kemmeren
Tilburg
Vakgarage van rijen is onze vaste garage inmiddels. Er hangt een fijne sfeer, de jongens zijn eerlijk en laten altijd netjes zien wat er mis is. Als er tussendoor iets gebeurd bel ik sochtends of ze me in de loop van de dag kunnen helpen en dat is geen probleem tot nog toe geweest. Super fijn en betrouwbaar!
14 January 2026
Yvette
Tilburg
Zoals altijd goed geholpen, vriendelijke mensen, geen onnodige werkzaamheden (beurt was nog niet nodig bij APK, dus niet uitgevoerd). Duidelijke kosten, prettige leenauto.
13 January 2026
Emma