Laden reviews...
68 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken goed service, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Klanten waarderen de eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en transparantie over het werk. Het algemene beeld is zeer positief en vertrouwenwekkend. Klantgerichtheid en transparantie komen consequent naar voren.
Altijd bereid om mee te denken en te helpen.
13 July 2026
Joep
Tilburg
Bij vakgarage van Rijen kan je altijd rekenen op uitstekend vakmanschap, goede service en een vriendelijk woord. Ze laten ook altijd zien waar evt kosten vandaan komen, heel transparant.
8 July 2026
Marie-Louise
Tilburg
Ik kom al jaren bij deze vakgarage. Nakoming van afspraken en goede service zijn de kenmerken van deze garage, waarbij tegen een eerlijke prijs kwaliteit wordt geboden.
29 June 2026
Sjef Paijmans
Oisterwijk
29 June 2026
Ad
Tilburg
Vriendelijke mensen goede service altijd dik te vrede
24 June 2026
jurgo
Tilburg
Als je met je auto 2500km per jaar rijd wil je dat terug zien in de kosten. En dat heb ik nu eens terug gezien bij garage van Rijen. Een onderhoudsbeurt inclusief APK. Professionele garage die de klant niet uitmelkt. TOP. Ga zo door
20 June 2026
Harry
Tilburg
Hele goede communicatie zowel vooraf als na de APK keuring en reparatie. Erg vriendelijk personeel.
11 June 2026
Kim
Tilburg
Prettige omgang en vriendelijk personeel.
11 June 2026
Stijn
Tilburg
Er wordt altijd meegedacht en snel gehandeld.
9 June 2026
Anita
Goirle
Snel reactie en service. Betrouwbaar in alles wat ze doen. Vakkundig. Vriendelijk!
4 June 2026
Jef
Tilburg
Fijn bedrijf, transparant, wij laten al onze reparaties aan onze VW T6 bij Van Rijen doen. Top gasten!
3 June 2026
Joep
Tilburg
Altijd goede raad, klantgerichte oplossingen en vakkundige reparaties. Ik kan deze garage van harte aanbevelen.
29 May 2026
Björn
Tilburg
De service, kwaliteit, klantvriendelijkheid, en prijs van Van Rijen vakgarage, is van een ongekend niveau. We zijn al jaren klant en nog blijven ze ons in positieve zin verbazen.
28 May 2026
Roland Leijdekker
Tilburg
Doen wat er gedaan moet worden
6 May 2026
Karla
Tilburg
Ik kom al jaren bij deze vakgarage. Een aanrader!
5 May 2026
J. Paijmans
Oisterwijk
Doen wat ze zeggen.
4 May 2026
Cees
Tilburg
Ik wordt er altijd snel en vriendelijk geholpen, tot nu toe is de auto altijd de volgende dag al klaar geweest. Ze nemen ook de moeite om goed advies te geven wat heel fijn is.
3 May 2026
Stijn
Tilburg
Super tevreden over deze garage! Vriendelijk, eerlijk en duidelijk in de communicatie. Ze denken echt met je mee en leggen alles goed uit zonder gedoe. Geen verrassingen achteraf en snelle service. Een absolute aanrader!
30 April 2026
Bo
Tilburg
Klantgericht in de terugmelding over resultaten APK Mankementen werden diezelfde dag nog gedegen opgelost, dus ik ben een tevreden klant.
N.v.t.
9 April 2026
Ben
Vriendelijk eerlijk en duidelijk
7 April 2026
Kim
Berkel-Enschot
Altijd een goede service bij vakgarage van Rijen! Ik kom hier nu al elke jaren en ze zijn eerlijk en geven goed onderhoud aan je auto.
2 April 2026
Dirk
Hilvarenbeek
Je wordt eerlijk en oprecht geholpen. Ze denken mee en zijn heel service gericht
26 March 2026
Roger
Geweldige en snelle service
16 March 2026
Roland
Tilburg
Een afspraak is snel en gemakkelijk gemaakt, zowel telefonisch als online. Thomas en zijn team zijn altijd vriendelijk en communiceren tijdig hoe en wat. De auto wordt altijd netjes terug afgeleverd. Wanneer er vragen zijn worden deze netjes beantwoord. Deze garage denkt met je mee. Top dus!
15 March 2026
Hanneke
Tilburg
Mijn ervaring is eerlijkheid Bellen netjes op in hoe en wat dus je staat niet voor verassingen Echt top
10 March 2026
Ursula