• Prijs/kwaliteit N.v.t.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positieve ervaring. duidelijke instructeur.\r\nin 1x geslaagd voor BE.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf GOEDE ERVARINGEN. PRIMA BEDRIJF!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige communicatie, flexibel, geeft goede persoonlijke aandacht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een leraar switch is het rijlessen bij Reniers me uitstekend bevallen. Goede service van de eigenaar na een fout van de 1e instructeur. Heel erg bedankt daarvoor !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke uitleg van de instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Vriendelijke en ervaren instructeur(s).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb lekker ontspannen mijn aanhanger rijbewijs kunnen halen, goede aanwijzingen gekregen en met plezier naast de instructeur gezeten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Superveel geduld voor onze dochter die erg veel spanning kan opbouwen.\r\nzonder Paul had ze nooit haar rijbewijs gehaald, nogmaals bedankt Paul!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool! Goed persoonlijk contact met zowel leerling als ouders.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima bedrijf, mogelijkheid tot lessen in 2 verschillende steden was erg prettig.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vondt het een Prettige ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Reniers

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf FIjne lessen en goede instructies.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede communicatie met instructeur. Goed geregeld, met name de theorielessen klassikaal. Goede feedback. Kortom, gewoon perfect.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed. Alleen in het begin liep het niet lekker met de rijinstructeur (geertjan) dit was jammer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaringen en alle tijd voor je.\r\nPaul is heel deskundig en weet je steeds te motiveren.\r\nFijne lessen gehad.\r\n

Lange Voren 45

5541RS Reusel

Over Rijschool Reniers

Over ons Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daar bij natuurlijk onmisbaar. Rijschool Reniers is al bijna 55 jaar een begrip in Reusel en omgeving. Vanaf de oprichting in 1965 hebben al hele generaties rijles bij ons gehad. Niet zelden hebben ouders en zelfs opa's en oma's van nieuwe leerlingen ook al bij ons gelest! We richten ons tijdens het lessen vooral op de sterke kanten van de leerlingen en creëren een veilige leersituatie, waarin rust en duidelijkheid de boventoon voeren. Service en aandacht voor iedere leerling is tijdens de opleiding zeer belangrijk.