goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb altijd fijne rijlessen gehad bij Reniers.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze drie kinderen hebben alle drie een goede rij-opleiding bij jullie gehad. We zijn heel tevreden over hun begeleiding, zowel bij de theorielessen als de praktijklessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed uitleg gehad \r\nWil had veel geduld en legde alles super goed uit \r\nLaatste 15 min nog van Paul tips gehad deur open dan mag je pas met auto en aanhanger erin rijden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool !!\r\nHebben veel geduld met mij gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik waardeer alles Of het onderwijs correct. En voortdurend bezorgd over de veiligheid van de studenten. En het advies over de juiste tijd om het verleden te bestuderen. Vanaf het begin tot nu toe, was ik in staat om een auto rijden is vereist door de wet en zijn veilig. En Ik wil beveel dit bedrijf aan\r\n\r\nMet vriendelijke groet,\r\nEat

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professionele rijschool met oog voor de individuele leerling. Zeer tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was nooit saai en ik ben er zeker van dat ik nu veilig het verkeer in kan.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Reniers heeft mij niet alleen leren rijden, maar ook om geduld te hebben en rust te houden tijdens drukke situaties. De rijschool is altijd positief geweest tegenover mij.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel goed behandeld en heb snel geleerd waardoor ik in een keer ben geslaagd voor mijn rijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeurs, die vriendelijk zijn en je graag veel willen leren.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig goede en professionele rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fanatiek, daadkrachtig, met veel aandacht voor de leerlingen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool, ervaren instructeurs die op een prettige meer de rijinstructie verzorgen. Afspraken worden nagekomen en de begeleiding van de cursist op maat gesneden. Alleen jammer dat er nog geen website is waarop lessen en voortgang inzichtelijk zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool. Korte lijntjes. Duidelijk, goed afspraken.\r\nFijne instructeurs/instructrice!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een fijne rijschool. De service was altijd perfect en daardoor waren de rijlessen heel leerzaam.

Lange Voren 45

5541RS Reusel

Over Rijschool Reniers

Over ons Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daar bij natuurlijk onmisbaar. Rijschool Reniers is al bijna 55 jaar een begrip in Reusel en omgeving. Vanaf de oprichting in 1965 hebben al hele generaties rijles bij ons gehad. Niet zelden hebben ouders en zelfs opa's en oma's van nieuwe leerlingen ook al bij ons gelest! We richten ons tijdens het lessen vooral op de sterke kanten van de leerlingen en creëren een veilige leersituatie, waarin rust en duidelijkheid de boventoon voeren. Service en aandacht voor iedere leerling is tijdens de opleiding zeer belangrijk.