goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met deze rijschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb veel fijne lessen gehad en goeie uitleg

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijles bij Job

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hebben mij goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, goede service. Prettige manier van les geven!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne rijschool denken met je mee.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijne rijschool en goede rijlessen! Ik ben gelukkig in een keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is echt een fijne rijschool. Heb er veel van geleerd en ze zijn erg duidelijk in dingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leerzame en gezellige lessen !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima Rijschool. laten je pas opgaan als hun er zeker van zijn dat je het haalt, dit geeft ook vetrouwen. Ook geven ze duidelijke informatie. Ik zal iedereen aanraden om bij rijschool Reniers te gaan lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool met proffesionele instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en leerzame lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne instructeur gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeur\r\n\r\nGoede begeleiding\r\n\r\nDuidelijke uitleg

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat ik vele jaren niet meer had gereden, ben ik door Soner op bijzonder prettige wijze begeleid om de snelweg weer op te gaan en mijn zekerheid terug te krijgen. Het waren bovendien hele gezellige uurtjes rijden. Nu rij ik weer met veel plezier alleen de snelweg op.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg top, fijne mensen die het uiterste uit je willen halen, maar je wel laten nadenken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer deskundig, en zeer duidelijke uitleg.

Lange Voren 45

5541RS Reusel

Over Rijschool Reniers

Over ons Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daar bij natuurlijk onmisbaar. Rijschool Reniers is al bijna 55 jaar een begrip in Reusel en omgeving. Vanaf de oprichting in 1965 hebben al hele generaties rijles bij ons gehad. Niet zelden hebben ouders en zelfs opa's en oma's van nieuwe leerlingen ook al bij ons gelest! We richten ons tijdens het lessen vooral op de sterke kanten van de leerlingen en creëren een veilige leersituatie, waarin rust en duidelijkheid de boventoon voeren. Service en aandacht voor iedere leerling is tijdens de opleiding zeer belangrijk.