Super service

Op woensdag 1 juli ging mijn auto kapot. Ik moest direct een andere auto hebben. Meteen via marktplaats kwamen we uit bij strik auto's. Zij hadden meerdere 7 persoonswagen voor een mooie prijs. Prijs stond niet vast en was bespreekbaar. Auto werd de volgende dag uitgelijnd en apk erop. Extra benzine en auto was gewassen. Ik ben super blij met mijn nieuwe Opel zafira uit 2007. Hij rijd fijn, mooie uitstraling en zeer netjes. Top bedrijf!

Betrouwbaar en goede service

Men komt op mij betrouwbaar over en ze komen hun afspraken na, goede prijs kwaliteitsverhouding

Eerlijke heldere info

Afgelopen week mijn oude auto verkocht en mijn nieuwe opel opgehaald. Top service, eerlijke prijzen. Zeker aan te raden, dank je wel Johan Mvg Denny Molenaar

Betrouwbaar, no nonsense, komen afspraken na

Strik is niet gemakkelijk te vinden en ziet er niet gelikt uit. Maar de prijs kwaliteitsverhouding is prima. Mijn man kocht hier een paar jaar geleden zijn auto, en nu ik er een nodig had, zijn we meteen hier naar toe gegaan. En jawel, we zijn weer geslaagd. Hopelijk wordt het net zo'n voltreffer als de vorige auto!

Leuk en fijn autobedrijfje met gezellige en nette werknemers. Ik heb hier een mooie volkswagen polo gekocht en heb hier geen klachten over! Sterker nog, ik heb voor de prijs waarvoor ik hem heb kunnen krijgen ook nog 2 nieuwe voorbanden gekregen en een nieuwe APK keuring! Ik ben zeer tevreden hierover en de auto rijdt perfect!

25 jaar klant en zeer tevreden . Wordt altijd goed en vriendelijk behandeld Goede monteur als het nodig is . Geen strakke pakken en dure showrooms nodig . Doe maar gewoon.

Ruime keuze, eerlijk advies en prima service

We kochten bij Strik een Renault Clio en hebben daar geen moment spijt van gehad. Open en eerlijk advies, kort na aflevering een klein mankement dat onmiddellijk en gratis werd verholpen en onze auto heeft inmiddels enkele duizenden kilometers gereden 'als een zonnetje': nu kunnen we dus een beoordeling schrijven en die kan alleen maar positief zijn. Bij een volgende aankoop van een tweedehands auto kijken we zeker naar wat Nard en Johan op voorraad hebben. En dat wij ze allebei heel sympathiek vinden maakt de 'gun-factor' niet bepaald kleiner!

Slecht

1. Prijzen Dat de prijzen exclusief BTW en BPM zijn is niet duidelijk op de website (strik.today) 2. Proefrit Op de vraag of ik een proefrit mocht rijden kreeg ik als reactie: "we gaan geen rondjes rijden"

Zeer goede ervaring

Goede ervaring. Alles netjes afgehandeld en verzorgd.

Heel betrouwbaar en hij geeft een super goede service.

Net bedrijf met betrouwbare auto's

wij kwamen niet uit de buurt maar toch opzoek naar die auto . Hij wist er alles van af en was niks om op aan te merken even laten keuren voor de zekerheid was ook geen probleem rij er nu bijna een week in en nog geen spijt ook kon ik mooi de oude auto inruilen zodat ik die niet zelf hoefde te verkopen

Service tot het gaatje

Bij de eerste proefrit kwam ik stil te staan: stotterende motor. Na reparatie volgende dag naar huis: idem. Na 'wat vervelend nou' terug naar Boxtel. Nard vond dit natuurlijk geen reclame en zou alles in het werk stellen om het op te lossen. Kreeg gratis een leenauto mee voor de duur van de reparatie. Probleem was toch groter dan gedacht, bleek in het gasklephuis te zitten. Na vernieuwing moest de software nog ingeregeld worden, had wat voeten in aarde maar toch gelukt. Na uitgebreide proefrit een telefoontje dat ik de wagen op kon halen. Op de terugweg van alles uitgeprobeerd: snel, langzaam, hoge- lage toerentallen, maar kreeg de auto niet aan het stotteren! Dus Nard: mijn dank voor je inspanning en de service! Hoogstwaarschijnlijk dat we elkaar over een aantal jaren weer zien.

Goed geholpen door Strik Auto's.

Vriendelijk personeel, geven een eerlijke mening waar je wat aan hebt. Onze auto werd netjes rijklaar afgeleverd. Zeker de moeite waard om te kijken of er iets voor je bij zit. Ik kocht hier een paar jaar geleden mijn auto, en nu mijn man er een nodig had zijn we meteen hier naar toe gegaan. En jawel, we zijn geslaagd.

In één woord GEWELDIG

SUPER en snelle service

Onbetrouwbaar

Komen afspraken niet naar, onderhoudsbeurt niet goed uitgevoerd verkeerde materialen en niet zoals afgesproken. verkopen banden maar kunnen niet goed balanceren. Garantie is gebakken lucht. Erg teleurstellend koop er nooit geen auto meer..😭

Duidelijk

Goed geadviseerd, afspraken gewoon nagekomen, geen flauwekul met allerlei extra in rekening gebrachte onzinnigheden.

netjes man een man woord een woord

zou zo weer naar boxtel gaan voor een auto nee audi 2 jaar geleden a4 gekocht bij nard ja goede wagen is nog geen tijd voor een andere grt aart

Super service en behulpzaam

Erg prettige ervaring met Strik auto's. Recent een Ford Fiesta gekocht voor een nette prijs. Er bleek iets niet goed met de accu, maar Johan heeft dit snel én kosteloos verholpen.

Eerlijke mensen, prettig om zaken mee te doen.

Lang gezocht naar een mooie eerlijke V40 R met veel opties. Bij Strik gevonden voor een schappelijke prijs. Zeer tevreden over de afwikkeling én de auto.

Prijs / kwaliteit verhouding goed en vlotte service.

Prijs / kwaliteit verhouding goed en vlotte service.

Super geholpen

Super bedrijf nette afhandeling aardige verkoper

Je word super goed geholpen

Zeer goed bedrijf helpt de klant goed. Vriendelijke verkopers.

Er wordt waar gemaakt wat er beloofd wordt.

Na een positieve testrit in een Volvo V40, overgegaan tot de aankoop. Op mijn vraag aan Nard Strik of ik de volgende dag al over mijn aankoop kon beschikken werd dit in overleg met de monteur i.v.m een afleverbeurt overlegd. Uitkomst van dat overleg was dat dit mogelijk was. Ondertussen heb ik alweer 1000 km gereden in mijn nieuwe aanwinst. Tot nu ben ik een tevreden klant.

Tot nu toe zeer tevreden

Onlangs een auto gekocht bij strik autos waren wat kleinigheidjes die zijn gelijk opgelost dus tot nu toe ben ik zeer tevreden over strik autos

Een prettige ervaring

Goed geholpen, vriendelijk en oprecht te woord gestaan.

Mijlstraat 56 a

5281 LM Boxtel

Over Strik Autos

Over Strik Auto's Strik Auto's te Boxtel (Lennisheuvel) is reeds in 1987 opgericht en is actief in het in- en verkopen van personenauto's en bedrijfsauto's en het complete onderhoud hiervan. Bij ons familiebedrijf staat klant tevredenheid bovenaan, onze klanten waarderen onze service met een 9.0! Wij verkopen personenauto's en bedrijfsauto's van alle merken in binnen en buitenland. Wij verzorgen voor onze exportvoertuigen alle benodigde exportdocumenten. Onze occasions staan online op diverse websites en wij adverteren uitsluitend met correcte bouwjaren en kilometerstanden. Al onze voertuigen zijn voorzien van een tellerrapport, hiermee is een correcte kilometerstand gegarandeerd. Tevens bieden wij diverse financieringsmogelijkheden welke discreet door gerenommeerde financieringsmaatschappijen worden behandeld. Of het nu gaat om uw personenauto of bedrijfsauto, u kunt bij Strik Auto's terecht voor APK keuringen, compleet onderhoud, reparaties, aircoservice, schade taxatie, schade reparatie, uitdeuken zonder spuiten, banden, winterbanden, bandenhotel, accu's, trekhaken, ruitreparaties en alles wat met uw auto te maken heeft. Onze monteur staat 5 dagen per week voor u klaar en u bent ook welkom zonder afspraak en natuurlijk onze 'Direct Service', reparatie klaar terwijl u wacht. Verder beschikken wij over een haal en breng service en hebben wij diverse uitleenauto's. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden, onze medewerkers helpen u graag verder. Ga naar onze website voor alle info: