Over Strik Auto's Mijn naam is Nard Strik, eigenaar van dit familiebedrijf welke in 1987 is opgericht door mijn ouders. Na eerst ervaring te hebben opgedaan bij 2 dealer bedrijven ben ik sinds 2007 actief bij Strik Auto’s en heb ik het in 2014 van ze overgenomen. Wij zijn actief in het in- en verkopen van personenauto’s en bedrijfsauto’s en het onderhoud hier van. Samen met mijn medewerkers Johan Ouwerkerk voor verkoop en Erik van Uden voor werkplaats zorgen wij voor een fijne ongedwongen sfeer. We zijn een klein maar hecht team waar u als klant op nummer 1 staat. Via klantenvertellen.nl waarderen klanten ons bedrijf met een 9+. Wij hebben 100 occasions op voorraad en verkopen jaarlijks zo’n 400 voertuigen, met name in Nederland maar ook voor export naar het buitenland. Voor deze exportvoertuigen verzorgen wij alle benodigde exportdocumenten. Tevens bieden wij verzekering, garantie en financieringsmogelijkheden via onze met zorg geselecteerde partners. Ga naar onze website voor alle info: