goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en betrouwbaar bedrijf. Prijs kwaliteit 2e hands auto is goed. Geweldige service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf met vriendelijke verkoper(s)\r\nGeen opdringerige verkooppraatjes maar klantgericht meedenkend naar de juiste auto, Nemen echt de tijd voor je. Kortom Topper onder de 2e hands autodealers.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij hebben onze eigen auto ingeruild en een andere terug gekocht. ze waren heel vriendelijk en de auto rijd ook naar behoren
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke foto\'s van de Peugeot op de website. En een goede beschrijving van de peugeot. Er stond zelfs een foto van de kras die op de bumper zat op het internet. Erg duidelijk allemaal.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een leuk bedrijf waar ze eerlijk en duidelijk over de telefoon de auto beschrijven zoals deze echt is. Zeker een aanrader. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en eerlijke service, netjes gebeld voor goedkeuring van de reparatie van mijn auto.Tot de volgende keer!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke verkoper/eigenaar,reele vraag-en inruilprijs. Duidelijke afspraken over te sluiten deal. Op een prettige manier mijn volgende VW Passat gekocht.Ik beveel Strik Auto\'s zeker aan bij vrienden en bekenden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb daar een leuke Peugeot 307 sw gekocht met wat schade \r\nMaar daar was de prijs ook naar super blij mee \r\nGoeie service \r\n\r\nGr fam. Wouters

Mijlstraat 56 a

5281 LM Boxtel

Over Strik Autos

Over Strik Auto's Mijn naam is Nard Strik, eigenaar van dit familiebedrijf welke in 1987 is opgericht door mijn ouders. Na eerst ervaring te hebben opgedaan bij 2 dealer bedrijven ben ik sinds 2007 actief bij Strik Auto’s en heb ik het in 2014 van ze overgenomen. Wij zijn actief in het in- en verkopen van personenauto’s en bedrijfsauto’s en het onderhoud hier van. Samen met mijn medewerkers Johan Ouwerkerk voor verkoop en Erik van Uden voor werkplaats zorgen wij voor een fijne ongedwongen sfeer. We zijn een klein maar hecht team waar u als klant op nummer 1 staat. Via klantenvertellen.nl waarderen klanten ons bedrijf met een 9+. Wij hebben 100 occasions op voorraad en verkopen jaarlijks zo’n 400 voertuigen, met name in Nederland maar ook voor export naar het buitenland. Voor deze exportvoertuigen verzorgen wij alle benodigde exportdocumenten. Tevens bieden wij verzekering, garantie en financieringsmogelijkheden via onze met zorg geselecteerde partners. Ga naar onze website voor alle info: