goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service , vriendelijke medewerkers. Leuke auto !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrokken, betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel netjes, correct en menselijk behandeld!! Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk en oprecht, ik kocht een auto maar had verschillende dingen niet op orde, maar in goed overleg en op basis van vertrouwen onderling, is alles goed op zijn pootjes terecht gekomen, en kon ik met mijn nieuwe aanwinst vertrekken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net een Fiat Stilo gekocht met een afneembare trekhaak. Deze was beveiligd met een sleutel die niet meer aanwezig was. Nard zorgt er voor dat wij een nieuw slot ontvangen, zonder extra kosten. Een zeer aan te bevelen auto handelaar die zonder enige poespas praat.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Precies een jaar geleden twee auto\'s gekocht bij strik. De eerste auto hebben we na 5 maanden ingeruild bij een ander bedrijf vanwege de vele mankementen die eraan waren. Momenteel zijn we op zoek naar een andere auto want ook de tweede auto heeft zeer veel problemen en reparaties gaan zeer duur zijn. Zo zijn we een jaar twee mooie autos in een jaar kwijtgeraakt en financieel ook een flink klap opgelopen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al verschillende auto\'s gekocht en steeds 100% tevreden. Ook voor de service nadien. Volgende auto komt (als ze uiteraard iets van onze gading hebben staan) weer van Strik. De gekochte auto\'s waren overigens zowel voor zakelijk als prive gebruik.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service bij aanschaf occasion en inruil nieuwe auto. \r\nPer ongeluk teveel geld overgemaakt. Hierop hebben ze mij attent gemaakt en het teveel gestorte geld netjes teruggestort.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de eerste ervaring is goed met strik.\r\nwe werden vriendelijk te woord gestaan,en konden meteen een proefrit maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne gastvrije mensen, komen hun afspraken na!\r\nwe komen zeker nog eens terug!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel vriendelijk , je word goed geholpen, ze willen het beste voor de klant en behulpzaam!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en betrouwbaar bedrijf.\r\nBen al vele jaren een erg tevreden klant van Strik Auto\'s!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig bedrijf. Betrouwbaar, eerlijk, vakkundig en klantvriendelijk. Strik Auto\'s bevindt zich in mijn ouderlijk dorp, maar ondanks de afstand tot mijn huidige woonplaats kom ik voor een nieuwe auto altijd hier terug. Gewoon omdat ik dan zeker weet dat ik een betrouwbare auto koop, voor een goede prijs. Best mogelijk dat je na lang zoeken ergens op internet een vergelijkbare auto vindt die iets goedkoper is, maar dan weet je niks over de kwaliteit van die auto. Bij Strik wel.\r\nIk heb ook jarenlang het onderhoud aan mijn auto door Strik laten verrichten. Altijd zeer naar tevredenheid.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Typische autohandel, auto\'s worden afgeleverd zoals ze zijn binnengekomen, mankementen wordt niets aan gedaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 dagen terug mijn Space star ingeruild voor een Focus. Eerder telefonisch contact gehad, heel geduldig, luisterend oor en klantvriendelijk. De Focus rijd als een zonnetje. Zeer raadzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig contact.\r\nEenvoudig, maar vriendelijk.en direkt.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige ervaring, zelfs bij de aankoop van een autootje van een paar honderd euro nemen ze de tijd voor je.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het contact verliep prettig en voelde vertrouwd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben super tevreden over Strik Auto\'s. \r\nZe staan je te woord en helpen je met wat je zoekt.\r\nZe zijn eerlijk en oprecht.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fijn en eerlijk bedrijf, die zijn afspraken nakomt.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed verlopen tijdens en na de aankoop.

Mijlstraat 56 a

5281 LM Boxtel

Over Strik Autos

Over Strik Auto's Strik Auto's te Boxtel (Lennisheuvel) is reeds in 1987 opgericht en is actief in het in- en verkopen van personenauto's en bedrijfsauto's en het complete onderhoud hiervan. Bij ons familiebedrijf staat klant tevredenheid bovenaan, onze klanten waarderen onze service met een 9.0! Wij verkopen personenauto's en bedrijfsauto's van alle merken in binnen en buitenland. Wij verzorgen voor onze exportvoertuigen alle benodigde exportdocumenten. Onze occasions staan online op diverse websites en wij adverteren uitsluitend met correcte bouwjaren en kilometerstanden. Al onze voertuigen zijn voorzien van een tellerrapport, hiermee is een correcte kilometerstand gegarandeerd. Tevens bieden wij diverse financieringsmogelijkheden welke discreet door gerenommeerde financieringsmaatschappijen worden behandeld. Of het nu gaat om uw personenauto of bedrijfsauto, u kunt bij Strik Auto's terecht voor APK keuringen, compleet onderhoud, reparaties, aircoservice, schade taxatie, schade reparatie, uitdeuken zonder spuiten, banden, winterbanden, bandenhotel, accu's, trekhaken, ruitreparaties en alles wat met uw auto te maken heeft. Onze monteur staat 5 dagen per week voor u klaar en u bent ook welkom zonder afspraak en natuurlijk onze 'Direct Service', reparatie klaar terwijl u wacht. Verder beschikken wij over een haal en breng service en hebben wij diverse uitleenauto's. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden, onze medewerkers helpen u graag verder. Ga naar onze website voor alle info: