• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meteen een goed gevoel bij dit bedrijf!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met Strik Auto\'s! Ben wezen kijken naar een 2e hands auto en daarbij goed geholpen door Nard. Na aanschaf van de auto voor de zekerheid nog even terug geweest om door te laten meten en ook weer goed geholpen door Richard.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijk, integer en professioneel advies, iets wat je niet vaak tegen komt bij auto handelaren! Ben uitstekend behandeld en je merkt gelijk dat het een familie bedrijf is die de naam wil hoog houden door het leveren van kwaliteit! Daarmee raadt ik Strik auto\'s ten zeerste aan voor elke occasion, what you see is what you get! Dank Nard voor de goede zorgen =)\r\n\r\nGroet Bas

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een aantal maanden geleden een auto gekocht bleek een hoop mis mee te zijn en waren niet bereid om hierin een oplossing te bieden. \r\nBekabeling was amateuristich aangelegd waardoor er kortsluiting in de auto was, het geintje koste mij €211.\r\nVolges strik auto\'s was het niet hun probleem en weigerde mij te helpen. Nadat ik de auto voor €3000 had gekocht (bijna al mijn spaargeld) heb ik in totaal €500 aan reparaties moeten doen waarbij de apk er nog aan zitten komen.\r\n\r\nKortom ze kijken de auto niet na en doen maar wat een paar stagairs van 16 laten ze de wagens naar eigen ingeving repareren en leveren een auto af die na een x aantal maanden VEEL problemen vertoont.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed meegaand en betrokken personeel, ruime collectie in occassions!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was vergeten mijn auto te keuren kon gelijk terecht... super geregeld Richard
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf augustus 2016 een focus wagon uit 2008 gekocht!\r\ngoede ontvangst bij aankomst en tijd genoeg voor een proefrit.\r\nomdat de auto goed beviel heb ik besloten hem ook meteen te kopen met afleverbeurt dus na 2 werkdagen kon ik de auto al afhalen.\r\nbij aankomst thuis bleek een brandring van de verstuiver te lekken. dit heb ik bij een garage in de buurt laten maken en ondaks dat ik de auto zonder garantie gekocht heb heeft strik autos deze kosten volledig vergoed.!!\r\n\r\nkortom goede service vanuit strik autos..!!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima! We hebben onze auto net 2 maanden en we hadden een paar kleine puntjes welke meteen zijn opgelost toen ze zich voor deden. Volgende keer is Strik Autos zeker weer een optie!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen en aardig personeel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik zelf ben zeer tevreden over de afwerking van de auto.\r\nzeer goede service goede uitleg en ook wat heel belangrijk is en ik vind. dat de medewerkers en ook strik zelf zeer vriendelijk zijn. en je altijd te woord staan maar ook dat ze altijd vriendelijk helpen.\r\nen een heel goed en vriendelijk bedrijf zijn.\r\nik zou ook ieder die een auto wil kopen of verkopen mensen ga naar strikautos

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben al circa 10 jaar klant bij Strik Auto\'s en dat heeft een rede, omdat ik het gevoel heb bij Nard (eigenaar) en medewerkers dat zij eerlijk en betrouwbaar zijn, met een goede service en advies en dat vind ik het belangrijkste als men een auto koopt, verkoopt of laat repareren.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 banden zo erg versleten dat het gevaarlijk was om er nog mee te rijden,Schokdempers versleten,servicebeurt ,beschadiging (kras) na het aanbetalen van de Auto,,,,na tel.contact is alles voor mijn eigen rekening

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij dit bedrijf staan klantvriendelijkheid en service voorop.\r\nNa aankoop gebruikte auto zijn problemen met de remschijven deskundig en kosteloos verholpen. Een dikke pluim en aanrader !!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht voor een prima prijs. Na aankoop werkte de benzinemeter niet correct. Na telefonisch contact gehad te hebben mochten we de auto meteen terug brengen voor reparatie. Perfecte service en super behulpzaam! Strik is vanaf nu ons nieuwe servicepunt! Bedankt voor de goede service !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk en duidelijk... gewoon zoals het is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verkoper weet echt waar hij over praat, denkt mee en vraagt niet de hoofdprijs.\r\nNa de koop, bleek dat de remmen niet goed waren. Toen ik er kwam hebben ze deze meteen vervangen voor me. \r\nService met hoofdletters!!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er is snel en vakkundig gereageerd op de wensen die ik had.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Open communicatie direct en behulpzaam

Mijlstraat 56 a

5281 LM Boxtel

Over Strik Autos

Over Strik Auto's Strik Auto's te Boxtel (Lennisheuvel) is reeds in 1987 opgericht en is actief in het in- en verkopen van personenauto's en bedrijfsauto's en het complete onderhoud hiervan. Bij ons familiebedrijf staat klant tevredenheid bovenaan, onze klanten waarderen onze service met een 9.0! Wij verkopen personenauto's en bedrijfsauto's van alle merken in binnen en buitenland. Wij verzorgen voor onze exportvoertuigen alle benodigde exportdocumenten. Onze occasions staan online op diverse websites en wij adverteren uitsluitend met correcte bouwjaren en kilometerstanden. Al onze voertuigen zijn voorzien van een tellerrapport, hiermee is een correcte kilometerstand gegarandeerd. Tevens bieden wij diverse financieringsmogelijkheden welke discreet door gerenommeerde financieringsmaatschappijen worden behandeld. Of het nu gaat om uw personenauto of bedrijfsauto, u kunt bij Strik Auto's terecht voor APK keuringen, compleet onderhoud, reparaties, aircoservice, schade taxatie, schade reparatie, uitdeuken zonder spuiten, banden, winterbanden, bandenhotel, accu's, trekhaken, ruitreparaties en alles wat met uw auto te maken heeft. Onze monteur staat 5 dagen per week voor u klaar en u bent ook welkom zonder afspraak en natuurlijk onze 'Direct Service', reparatie klaar terwijl u wacht. Verder beschikken wij over een haal en breng service en hebben wij diverse uitleenauto's. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden, onze medewerkers helpen u graag verder. Ga naar onze website voor alle info: