Filters

10

Uitstekende service.

Ik werd opgehaald vanaf het station Boxtel en kon direct een test rit maken. Hierna werden het papierwerk in no-time in orde gemaakt. En een dag later reed ik in mijn nieuwe verworven auto alweer naar huis. Bedankt Nard!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer plezierige no-nonse garage

Een wat oudere auto gekocht, geen bullshit verhaal, duidelijke informatie en een reële prijs voor mijn inruil auto

 • Aanbevelen? Ja
10

Ruim aanbod, diverse autotypes, vriendelijke service

We twijfelden tussen 2 auto's en mochten met beide auto's een proefritje maken. We konden onze auto inruilen voor een reële prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie rode VW Transporter T4

Weer eens een auto opgehaald. Top service bij Strik Auto's

 • Would you recommend us? Yes
1

Stik auto, s komt afspraak niet na.

Via e-mail afgesproken dat wij hoogst geïnteresseerd waren in één auto. Ook tijdstip besproken voor bezichtiging en evt. Proefrit. Tot onze verbazing constateerden wij dat zonder tegenbericht de auto al verkocht was. Daarover is onze mening erg duidelijk.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Antoon, Waarom plaatst u deze negatieve review? Vanwege frustratie omdat we en auto verkocht hebben waar u interesse voor had? Vanwege uw vakantie kon u pas na 1,5 week komen kijken voor de Opel Corsa. Er was nog geen afspraak op datum en tijd ingepland. Daarnaast reserveren wij geen auto's voor 1,5 week. Dat doet geen enkel autobedrijf, er is een te kort aan occasions en de vraag is groot op dit moment. Mochten wij een auto reserveren voor een klant doen wij dat pas de aan het einde van de dag voor de afgesproken datum zodat de klant niet voor niks komt. Helaas zien wij dat bijna de helft van de afspraken niet op komen dagen. We zijn een bedrijf en geen instelling dus we gaan niet wachten of iemand misschien na zijn vakantie komt kijken. Hier onder heb ik de mailwisseling geplaatst die wie met u gehad hebben dan kan iedereen zien hoe het werkelijk gegaan is. Wij betreuren het dan ook zeer dat u deze review met onwaarheden heeft geplaatst. Het is jammer dat wij ons hier zo door moeten verdedigen. We bestaan al bijna 35 jaar en dat is alleen mogelijk als je eerlijk en open zaken doet. Het enige wat we vergeten zijn is u een bericht te sturen dat de auto verkocht is, vanwege de drukte is ons dat ontschoten. Op 21-9 Hallo, Ik ben geïnteresseerd in de Opel Corsa. Omdat we nu afwezig zijn vanwege vakantie neem ik in de loop van volgende week Contact met op. M Vr Grt Ik heb aangegeven ook graag een proefrit te willen maken. Naam: A van Kroonenburg Op wo 22 sep. 2021 14:39 schreef Verkoop <verkoop@strikautos.nl>: Goedemiddag, De Corsa is nog beschikbaar, ik hoor graag van u na de vakantie. Geniet er van! Op 22-9-2021 om 15:08 schreef Antoon van kroonenburg: > Bedankt voor de vlotte reactie. > Vanwege vanalles en nog wat wordt > het volgende week donderdag of vrijdag. > Ik zal het van te voren laten weten. Goedeavond Ik verneem dat de Opel Corsa waar over wij hebben gemaild is verkocht. Jammer dat U ons zonder meer buiten spel zet. Dit verdient zeker niet vertrouwen en schoonheidsprijs. Zoektocht wordt verder gezet. Met vriendelijke groet. A van Kroonenburg.

10

Goede service en vriendelijke mensen.

Afgelopen maand een auto gekocht. Tijdens de proef rit kwam ik 2 kleine dingentjes tegen. Met overleg werd dit gemaakt en heb ik de auto gekocht. Auto is in goed staat en kan ik nog jaren mee door zoals die nu is.. Zeker een aanrader deze garage.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel vriendelijk geholpen

Goed bedrijf vriendelijke mensen zeer tevreden met de aankoop.

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppers zijn het

Onze bestel bus was er mee gestopt Strik gebeld auto werd opgehaald bleek er was een slang gescheurd snel gemaakt en als sevice hoefde we niks af te rekenen nou dat noem ik nog eens top service.

 • Aanbevelen? Ja
1

zeer slecht

mijn eerste bedrijfswagen gekocht renault trafic dacht een goede koop te doen ,maar kwam van een koude kermis thuis . na 2 maanden een motor storing, bleek de turbo te zijn, ik gebeld naar strik auto's maar gewoon geen tijd, monteur ging op vakantie, na herhaaldelijk bellen kon ik het zelf uitzoeken ze moesten het in de groep gooien ik weer bellen naar directeur weet niet welke maar goed wordt niet opgenomen natuurlijk, zeer slechte service de auto zou een beurt hebben gehad maar dat is zeker niet gebeurd ben bij 3 garage,s geweest voor onderzoek en alle 3 vertelde ze mij het zelfde , dat ik zeker recht had op garantie maar ze geven gewoon niet thuis. heb hem nu laten maken en wat bleek nieuwe turbo,olie ververst,oliefilter,luchtfilter,en roetfilter voor 75% dicht . heb mijn rechtsbijstand verzekering ingeschakeld want ik laat het hier niet bij zitten ,ik had wel een telefoontje verwacht en zeker compensatie

 • Aanbevelen? Nee
10

Super betrouwbare garage

Top garage! Ze vragen eerlijke prijzen en de service is ook helemaal oké. Ik kom er al zo'n 15 jaar en heb er al meerdere auto's gekocht. Betrouwbaar en eerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima betrouwbaar bedrijf

Al bijna 19 jaar ben ik een tevreden klant van strik auto's.

 • Aanbevelen? Ja
9

Koop en kocht sinds 1993 mijn auto's bij dit bedrijf.

Betrouwbaar, eerlijke en open benadering als je interesse toont voor een bepaalde auto waarbij eventuele (toekomstige) mankementen openlijk besproken worden zodat je geen "kat in de zak" koopt. De tweedehandsjes die mijn dochters daar kopen en kochten zijn nog steeds perfect in orde en de onderhoudskosten zijn doorgaans lager dan in de grotere garagebedrijven. Gezellig, vriendelijk en betrouwbaar adres voor service en onderhoud met een "topmonteur" in de werkplaats. Daarnaast is er tijd tijd voor een "bakkie" terwijl de monteur aan de auto zijn werk verricht. Lekker doorgaan zo dan lopen jullie geen "schade" op maar lossen eventuele schade in een "no time" die doorgaans op.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Duidelijk snel en goed geregeld .

 • Aanbevelen? Ja
10

Top garage!!

Kom er al jaren, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service voor een lage prijs!

Al verschillende auto's gekocht en supergoed geholpen om tot de passende occasion te komen. Ook als deze niet online of op locatie stond, werd er gezocht naar een passende oplossing voor een lage prijs!

 • Aanbevelen? Ja
1

Als je eenmaal daar een auto hebt aangeschaft is de service ver te zoeken!

Zeer teleurstellend, een auto aangeschaft, in de eerste week al een raar geluid opgemerkt en hier over gebeld te hebben, ben ik na 2 weken toen ik uiteindelijk tijd had toch maar weer terug gegaan naar boxtel, en natuurlijk horen hun het geluid zogenaamd niet, was te verwachten, raar dat iedereen in mijn omgeving het geluid wel hoorde, en natuurlijk word het geluid naar mate de tijd verstrijkt erger! Dus niet serieus genomen, niet eens gekeken te hebben mij weer weg gestuurd dat er niks aan de hand is, en ik had op deze manier ook geen vertrouwen meer in hun expertise. Na een aantal maanden verder is het geluid niet meer te harden, ik naar een garage dicht bij huis, en blijkt er toch het 1 en ander aan de hand te zijn, alsje hierover contact met ze opneemt, zijn ze zeer moeilijk bereikbaar en als ze uiteindelijk opnemen, moet je ze maar mailen, en na 4 dagen reageren ze pas op je mail, dan hadden ze zich beter die moeite kunnen besparen omdat het een nietszeggend mail was, maar bellen om te vragen wat er nu eigenlijk aan de hand is durven ze niet eens! Triest hoor! De auto mankeert overigens nog veel meer gebreken maar dat laat ik wel oplossen bij een betrouwbare garage die wel goede service wil verlenen en je serieus nemen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Even een toelichting / uitleg van onze kant. Klant heeft 6 maanden geleden een auto bij ons gekocht uit 2009 met 215.000 kilometer. Bedrag was € 3700,- zonder afleveringsbeurt volgens pakket standaard. Kort na de aanschaf is de klant bij ons geweest met een geluid aan de auto. Wij hebben op dat moment proefgereden en geluisterd naar het geluid maar konden niks vreemds horen, dit is ook door de klant zelf bevestigd. Na 6 maanden krijgen we een telefoontje dat de klant een diagnose heeft laten doen op de auto en dat er een voor ons onbekende garage een schatting heeft gemaakt van de kosten a € 1000,- - / € 1200,- voor reparatie aan de versnellingsbak. Niet eens wetende voor welk geluid en ook geen uitleg of specificatie van de kosten. Maar goed, we zijn de beroerdste niet dus heb de klant gevraagd om even een mailtje te sturen zodat ik dit in behandeling kon nemen. Diezelfde avond krijgen we weer een mail maar nu met juridische inhoud dat klant aanspraak wil maken op garantie. Let op, voor ons nog niet eens wetende wat het probleem is. Binnen 24 uur krijg ik weer een mail hoe teleurstellend het is dat wij nog niet op de mail gereageerd hebben. Ik denk dat Mevr. zich niet realiseert dat dit eerst intern besproken moet worden met mijn verkoper en monteur alvorens we een reactie kunnen geven. In die week was mijn monteur op vakantie en mijn verkoper op deze dag vrij. Ik stond alleen en heb dus ook geen enkele mogelijkheid gehad om dit intern met mijn werknemers te kunnen bespreken. Nog voor ik hier op kon reageren om uit te leggen dat de reactie wat langer op zich zou laten wachten kreeg ik binnen 24 uur al een boze mail waarom er nog niet gereageerd was. Mevr stelt tevens dat wij moeilijk bereikbaar zijn maar dat klopt niet. Onze telefoonnummers, mobiele nummers en emailadres staan op de site en in de advertenties. Dat we het druk hebben en niet altijd meteen kunnen antwoorden kan kloppen, we hadden die week ook onderbezetting zoals al eerder uitgelegd. Ik heb daarom een mail gestuurd en niet gebeld omdat de klant zelf ook per mail contact heeft gehouden. Daarnaast heb ik in deze mail aan de klant doorgegeven dat wij na intern overleg tot de conclusie zijn gekomen dat de klant bij ons is geweest voor een geluid maar dat dat zeker niet versnellingsbak gerelateerd was anders had mijn monteur dit waargenomen. Dit is een ervaren monteur die al bijna 30 jaar bij ons in dienst is. Dat er na aanschaf aan een gebruikte auto iets kapot kan gaan logisch, dat weten wij ook. Maar om meteen op deze manier proberen iets af te te dwingen sta ik niet toe. En let op, 6 maanden na de aankoop!! U moet als lezer zelf beoordelen wat u realistisch vindt, het enige wat wij kunnen doen tegen dit soort reviews is de eerlijke kant van ons verhaal vertellen. En als u de andere reviews van ons bedrijf ziet kunt u zelf wel inschatten hoe wij met onze klanten om gaan. We laten ons hier dan ook niet van de wijs af brengen en blijven gewoon doorgaan zoals onze klanten van ons gewend zijn. Groet, Nard Strik eigenaar van Strik Auto´s B.V.

10

Klantvriendelijke verkoper, reële prijzen.

Wij zijn op vriendelijke wijze geholpen met onze aankoop. De verkoper neemt de tijd voor je en legt alles duidelijk/eerlijk uit. Evt. manco's worden met goede afspraken vakkundig verholpen. Uitgebreide testrit is geen probleem. Voor herhaling vatbaar. Top.

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar

Wij hebben een tijd geleden een Renault gekocht bij Strik auto's. Afgelopen week hebben wij een Citroën verkocht aan Strik. Beide keren zijn wij vriendelijk ontvangen. Wij hebben gesproken met Nard. Hij komt eerlijk en betrouwbaar over. Beiden keren een hele prettige ervaring gehad!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig en professioneel

Goed geholpen, met voldoende tijd en informatie. En een saucijzenbroodje voor onderweg, omdat ik de daglimiet op mijn pinpas had bereikt en niets meer kon kopen :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden en zeer goede service.

Zeer tevreden met mijn aankoop. Na een maand ging het motorlampje branden en kon ik direct weer bij hen terecht. Ze hebben dit keurig voor me opgelost. Een leuk bedrijf met een hele goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige mensen, prima service en goede auto's.

Prima skoda gekocht. Toen bij de inruilauto een onverwacht probleem zich voordoet werd in overleg gezocht naar een voor beide partijen tevreden oplossing. Pluim!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke aandacht en goede service

Deze week een kijkje genomen bij Strik, mijn oog viel op een Volkswagen Polo. Na wat gepraat te hebben over de wagen kon ik een proefrit maken, en keek Nard naar mijn huidige auto voor de inruilwaarde. Een dag later stuurde ik een berichtje of de auto een dag “vast gehouden” kon worden, dit was geen probleem. Toen ik een paar uur later op de stoep stond om toch direct tot aankoop over te gaan, was dit geen probleem en werd alles direct geregeld. De auto zou volledig nagekeken worden, en op en top afgeleverd worden binnen 2/3 dagen (!). Uit mijn oude auto werd de Parrot gehaald om die vervolgens om te bouwen, een klusje wat tegen viel maar toch met alle nodige inspanningen werd uitgevoerd. Al met al wordt er hele goede, persoonlijke service verleent en word er meegedacht met de klant. Een mooie ervaring, en daarmee ook zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en deskundig bedrijf

Ik was op zoek naar een auto en had al een merk en model in mijn gedachte. Bij aankomst werden we gastvrij ontvangen en de verschillende modellen getoond. Alle opties werden goed toegelicht en er is deskundig advies gegeven. Daarna hebben we een proefrit gemaakt en was de keuze snel gemaakt. De auto is netjes afgeleverd en wij hopen er veel rijplezier mee te hebben!

 • Aanbevelen? Ja
7

Snelle en goede service

Mijn nieuwe auto had een paar kleine punten die snel en goed zijn opgelost door Strik auto’s.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en snelle goede service.

Snelle mogelijkheid om onderhoudsbeurt voor auto in te plannen. Goede communicatie vooraf omtrent werkzaamheden uit bevindingen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Strik Autos

Over Strik Auto's Strik Auto's te Boxtel (Lennisheuvel) is reeds in 1987 opgericht en is actief in het in- en verkopen van personenauto's en bedrijfsauto's en het complete onderhoud hiervan. Bij ons familiebedrijf staat klant tevredenheid bovenaan, onze klanten waarderen onze service met een 8.6! Wij verkopen personenauto's en bedrijfsauto's van alle merken in binnen en buitenland. Wij verzorgen voor onze exportvoertuigen alle benodigde exportdocumenten. Onze occasions staan online op diverse websites en wij adverteren uitsluitend met correcte bouwjaren en kilometerstanden. Al onze voertuigen zijn voorzien van een tellerrapport, hiermee is een correcte kilometerstand gegarandeerd. Tevens bieden wij diverse financieringsmogelijkheden welke discreet door gerenommeerde financieringsmaatschappijen worden behandeld. Of het nu gaat om uw personenauto of bedrijfsauto, u kunt bij Strik Auto's terecht voor APK keuringen, compleet onderhoud, reparaties, aircoservice, schade taxatie, schade reparatie, uitdeuken zonder spuiten, banden, winterbanden, bandenhotel, accu's, trekhaken, ruitreparaties en alles wat met uw auto te maken heeft. Onze monteur staat 5 dagen per week voor u klaar en u bent ook welkom zonder afspraak en natuurlijk onze 'Direct Service', reparatie klaar terwijl u wacht. Verder beschikken wij over een haal en breng service en hebben wij diverse uitleenauto's. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden, onze medewerkers helpen u graag verder. Ga naar onze website voor alle info:

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd