perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds een jaar ben ik overgestapt als klant naar Garage Kil. En dat is een goede keuze geweest. \r\nVandaag heb ik mijn auto ingeruild en een nieuwe (tweedehands) gekocht. Een geweldige service. Je verlaat het terrein niet alleen met een nieuwe auto, maar ook met een heerlijke taart en een grote glimlach.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We waren op zoek naar een andere auto, maar op dat moment was er geen die aan onze wensen voldeed. Enkele weken later werden we gebeld door de verkoper die een pracht van een auto had binnengekregen die volgens hem perfect voor ons leek. Dat klopte. Bedankt Sammy!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij het zoeken en daarna kopen van een auto zijn we heel goed geholpen. De service was top en we zijn heel erg tevreden met onze aankoop!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij komen uit Rotterdam we hebben nieuwe auto gekocht en werd geholpen door Sammy. Zeer vriendelijke persoon ik zou iedereen willen aanraden!zeer goede service!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een erg goed bedrijf en je wordt er altijd erg goed geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij garagekil heb ik een Mitsubishi suv outlander hybride gekocht; Sammy was mijn eerste contactpersoon voor de verkoop. Hij is zeer vriendelijk en professioneel waar je als klant goed geholpen wordt, hij geeft goed advies en hij geeft uitgebreid + technisch uitleg over de auto en je krijgt eerlijk antwoord op je vragen. Ze denken aan alle kleinigheidjes en het op je gemak laten voelen (voor en na de verkoop service) bij Garagekil. Ik heb het allemaal prettig ervaren bij Garagekil en ik zou iedereen in mijn omgeving willen aanraden om eens langs te gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb afgelopen zomer een auto gekocht bij Garage Kil. Ik ben heel erg tevreden over de verkoop, goed advies en een fijn contact. \r\nMet dank aan Sammy rij ik nu met veel plezier in mijn nieuwe auto.\r\nIk kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn heel goed en heel vriendelijk door de verkoper geholpen. Prijs was de beste uit de omgeving.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zo kan het dus ook nog steeds!\r\nVandaag de oude Hyundai ingeleverd en de iX20 opgehaald.\r\nAlle beloftes zijn door Kil ingelost en met een bos bloemen fluitend in de fantastisch netjes afgeleverde occasion vertrokken.\r\nBedankt Sammy, top👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Sammy.\r\nHij heeft ons alles duidelijk uitgelegd.kortom we zijn tot nog toe heel tevreden over de diensten van garage Kil

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We kwamen even kijken naar een occasion die op de site stond aangeboden, twee uur later hadden we hem gekocht.\r\nFijne verkoper die Sammy, het voelde gelijk goed.\r\nToen we de auto kwamen halen stond hij nagekeken en keurig gepoetst in de showroom.\r\nEn wat te zeggen van de prachtige bos bloemen.\r\nWij zullen zeker Garage Kil in de toekomst het onderhoud laten verrichten aan onze auto.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verleden week een occasion gekocht bij Garage kil. Ben superblij met Mn nieuwe auto. Hierbij bedank ik Sammy en zijn crew voor de proffesionele en vriendelijke behandeling die wij mochten ontvangen. Ik vond het heel gezellig bij jullie en nogmaals bedankt voor de prachtige bos bloemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede service en een prettige samenwerking m.b.t. het kopen van een tweede hands auto. Alles duidelijk uitgelegd door de verkoper waardoor je wist waar je aan toe was.

voldoende, een redelijke ervaring

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na het huren van een auto krijgen wij het gevoel dat men op zoek lijkt te gaan naar schade (krasjes) om zo de borg niet terug te hoeven geven. Vorige huurder van de door ons gehuurde auto was borg ook al kwijt vanwege een minuscule kras. Uiteraard staat de verhuurder contractueel in zijn recht: immers moet de auto schadevrij worden ingeleverd. \r\n\r\nHuur je hier een auto, steek dan veel tijd in het inspecteren van de auto. Maak foto\'s van de al aanwezige schade. Verlaag eventueel je borg door een verhoging van je huurbedrag.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sammy Groot, verkoopadviseur is een topper.\r\nHij neemt alle tijd voor je en denkt met je mee.\r\nGarage Kil vind ik betrouwbaar en flexibel.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twee weken terug onze occasion hier gekocht. Heel fijn geholpen. Goede service, vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Topbedrijf met topverkoper.\r\nSammy Groot BEDANKT.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een tweedehands hyndai 110 gekocht en ben daarover zeer tervreden, vriendelijk en behulpzaam personeel .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij waren aangenaam verrast door de vriendelijke, prettige en deskundige manier waarop wij werden geholpen bij onze zoektocht naar een gebruikte auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed bedrijf goede service en kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer gemotiveerde jonge verkoper die zijn klant begrijpt! Via telefoon en app (fotomateriaal) werd ik dagelijks op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen omtrent de levering! Daarnaast werd ruim de tijd genomen voor de oplevering en uitleg van de auto. Chapeau!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De medewerkers van Garage Kil zijn zeer vriendelijk en service gericht. Ik heb hier met een goed en vertrouwd gevoel mijn auto gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele prettige en deskundige behandeling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Occasion gekocht en werd zeer vriendelijk geholpen en daarna ook nog super service!

Julianaweg 268

1131NX Volendam

Over Garage Kil

Garage Kil, uw mobiliteitspartner voor uw auto! Bij Garage Kil aan de Julianaweg 129 in Volendam kunt u altijd terecht met alle mogelijke vragen of problemen rondom uw auto. Met ruim 40 jaar ervaring en auto-expertise helpen wij dagelijks vele klanten op weg. Of het nu gaat om een privéauto of een zakelijke bestelwagen, iedere auto is bij ons welkom voor onderhoud, APK of reparatie. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto, kunt u rekenen op het team van Garage Kil. Alle merken auto’s kunnen worden geleverd. Wilt u een splinternieuwe of zoekt u een occasion? Wij helpen u bij het vinden van de auto die bij u past. Bij ons krijgt u het juiste advies! Garage Kil is niet voor niets uw mobiliteitspartner.