perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het moment van binnenkomen gaf het een vertrouwd gevoel. Niks opdringerig. Diverse keuzes werden voorgelegd en met iedere auto kon een proefrit gemaakt worden. De aflevering van de auto was grandioos. Goede inruilprijs voor mijn oude auto. Vier nieuwe banden, volledige beurt, volle tank en de auto was helemaal glanzend. M.a.w.: hier wordt de klant gewaardeerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de aanschaf van een gebruikte auto via internet terecht gekomen bij garage Kil. We zijn heel klantvriendelijk geholpen door Sammie en Dik en zijn erg tevreden over onze \'nieuwe\' auto die we voor een gunstige prijs konden kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is de derde auto die ik bij Garage Kil heb gekocht, je krijgt altijd een eerlijk advies en een goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een auto gekocht op marktplaats via Garage Kil. \r\nGarage Kil heeft m opgehaald en geinspecteerd. Een TOP aankoop gedaan. Met de zekerheid dat de auto in goede staat verkeert.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte auto gekocht tegen een zeer scherpe prijs en keurig volgens afspraak afgeleverd zelfs meer als er gedaan zou worden. uitstekend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima auto gekocht en goed geholpen en voorgelicht door de verkoper(s)\r\nHeel tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn zeer tevreden hoe wij zijn geholpen, vooral Sammy verdient een dikke 10 van ons.Deskundig,Vriendelijk ,Behulpzaam.\r\nOnze auto heeft ruim 1,5 maand op afroep gestaan dat was geen enkel probleem.\r\nTussendoor nog even naar de auto wezen kijken en werden wederom vriendelijk te woord gestaan. Top bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend tevreden met de service en deskundigheid. Hele nette auto gekocht voor een aantrekkelijke prijs. Ben er met alle plezier vanuit Rotterdam heen gekomen! Echt een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf nieuwe auto gekocht, veel uitleg gekregen en nazorg ook dik in orde
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het zijn toppers schitterend auto bij ze gekocht en de service heb een dikke 11 verdient

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top geregeld....Kleine buurt en de auto wordt gewassen en uitgezogen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben erg tevreden leuke mensen en doen wat je vraagt gewoon helemaal top groetjes marian en sanne uit volendam

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig familiebedrijf, waar ik in een vriendelijke en ontspannen sfeer tegen een gunstige prijs een mooie gebruikte auto heb kunnen kopen... Van harte aanbevolen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed bedrijf klantvriendelijk top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super eerlijk bedrijf

Julianaweg 268

1131NX Volendam

Over Garage Kil

Garage Kil, uw mobiliteitspartner voor uw auto! Bij Garage Kil aan de Julianaweg 129 in Volendam kunt u altijd terecht met alle mogelijke vragen of problemen rondom uw auto. Met ruim 40 jaar ervaring en auto-expertise helpen wij dagelijks vele klanten op weg. Of het nu gaat om een privéauto of een zakelijke bestelwagen, iedere auto is bij ons welkom voor onderhoud, APK of reparatie. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto, kunt u rekenen op het team van Garage Kil. Alle merken auto’s kunnen worden geleverd. Wilt u een splinternieuwe of zoekt u een occasion? Wij helpen u bij het vinden van de auto die bij u past. Bij ons krijgt u het juiste advies! Garage Kil is niet voor niets uw mobiliteitspartner.