perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer klantvriendelijk , uitstekende service, geen strakke pakken maar gewoon eerlijk en correct. Ik heb hier een prima deal gesloten . En als de occasion die je zoekt niet voorradig is kun je een zoekopdracht achterlaten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goeie service. Als ik met de auto uit de garage kom hoef ik niet terug voor kleine dingetjes die zijn vergeten. Afgelopen week auto gekocht en geholpen door Sammie.Die kun je gerust hebben als schoonzoon leuke knul. Later kwam Dik nog met een boes bloemen wat door mij en door mijn vrouw zeer werdgewardeerd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op internet kwam ik een auto tegen die ik graag wilde kopen. Ik had een mail gestuurd en werd vervolgens terug gebeld voor een afspraak. Met veel plezier een auto hier gekocht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste auto gekocht bij garage Kil in Volendam. Woon zelf in Amsterdam en had geen ervaring met dit bedrijf. De recensies waren goed en in de praktijk ben ik ook tevreden met de service. De verkopers komen eerlijk op mij over en staken kleine gebreken niet onder stoelen of banken maar gaven meteen aan dat bij een deal deze zaken zouden worden verholpen. Heb gebruik gemaakt van een onafhankelijke keuring wat ze ook geen enkel probleem vonden. Duidelijke uitleg over de auto gekregen bij de oplevering van de auto. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf na aanrijding bij autoschade garage kil laten brengen \r\nauto totaal-loss verklaard ruim 5 weken leenauto gebruikt \r\naanschaf gebruikte auto gezocht helemaal naar wens \r\nprima service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een paar maanden geleden kocht ik voor de vijfde keer een auto bij Garage Kil. Ik kom al meer dan 18 jaar bij ze over te vloer en ben tot op de dag van vandaag zeer tevreden over de service, kennis en vakbekwaamheid van de mensen die hier werken. Ik kan Garage Kil van harte aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf na drie maanden even bij garage Kil geweest om te zeggen dat de auto die ik hier gekocht heb prima bevalt.\r\ndeze garage is een aanrader voor iedereen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een aanrijding was ik helaas gedwongen mijn Mazda 2 uit 2008 vaarwel te zeggen.Het onderhoud was altijd tot volle tevredenheid en vakkundig uitgevoerd bij Garage Kil, dus bij aanschaf van mijn nieuwe auto (Mazda 2 natuurlijk) was dit mijn voorkeur leverancier.In een ongedwongen open sfeer werden wij vakkundig geadviseerd, en zijn wij tot een goede deal gekomen.\\\\r\\\\nDe goede uitvoerige uitleg bij het ophalen van de auto maakte de zaak compleet.\r\nKortom een betrouwbaar, vakkundig en service gericht bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk....open, eerlijk en transparant....dit bedrijf weet als geen ander hoe met klanten om te gaan...!\r\nProbleem met mijn vw. bedrijfswagen en deze mannen hebben ons supergoed begeleid, veel contact over en weer... En kwamen samen tot n goed besluit om over te gaan tot n nieuwe bedrijfswagen....dit bedrijf zal uw vertrouwen zeker niet schaden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn auto opgehaald na de keuring, werd ik totaal verrast. Wat een service. Van mij een dikke vette 10.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heb hier al meerdere auto,s gekocht en ben super tevreden.ook met onderhoud uitleg en vragen .je word altijd netjes geholpen. ben heel blij met mn nieuwe mazda. jongens bedankt ! en ga zo door..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen met dit garagebedrijf. Ik krijg goed advies en wordt goed geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week 2 jaar oude Mazda 6 occasion gekocht, echt heel prettig ontvangen, fijne uitleg hoe alles werkt. Bos bloemen er bij! Aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top garage met een goede service !

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben zeer goed en ook gezellig ontvangen tijdens aanschaf auto\r\ncomplimenten hiervoor!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben vier weken geleden een occasion hyundai ix 20 gekocht bij garage kil . wij ervaren het als een heel goed bedrijf ! Vanaf het ontvangst tot de sleutel overdracht . Plus een mooie bos bloemen . Top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al jaren bij Garage Kil Volendam en heb er al meerdere auto\'s gekocht altijd naar zeer tevredenheid, ook voor service en controle kom ik er graag en wordt altijd super geholpen ook de monteurs zijn zeer behulpzaam en verstaan hun vak echt goed. Als je de auto brengt voor reparatie of APK word je altijd netjes gebeld als ze wat tegenkomen wat extra gaat kosten zodat je geen rekening krijgt d...ie hoger is uitgevallen dan verwacht. \r\nNa jarenlang met veel plezier in mijn Mazda Premacy hebben te gereden was het nu tijd voor wat anders, deze keer had ik een Seat Altea op het oog echter had garage Kil deze niet. Ik zag er een te koop staan bij een garage in Den Haag en heb aan Kil gevraagd of die voor mij wilden bemiddelen, er is toen iemand van Kil eerst gaan kijken voor me en hebben me ingelicht dat de auto nog zeer netjes was. Ik heb toen een akkoord gegeven en vervolgens heeft garage Kil de auto opgehaald. De rijklaar maak kosten heb ik vervolgens volgens afspraak bij Kil betaald en heb daar nu ook de garantie gekregen. De auto is nog keurig nagekeken, gepoest en gekeurd. Het resultaat mag er zijn wat een mooie auto zeg en wat een SUPER SERVICE VAN GARAGE KIL!!!\r\nWe kregen er zelfs nog een bos bloemen bij....\r\nIk wil het hele team van garage Kil bedanken voor de geweldige service!!\r\n\r\nFam. Conijn\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer laagdrempelig en klantvriendelijk bedrijf zonder gladde verkooppraatjes .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nieuwe Mazda 3 gekocht bij Garage Kil. Erg netjes en vriendelijk geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week een occasion gekocht bij Garage Kil. Ik ben hier zeer prettig en vakkundig geholpen.De auto is perfect afgeleverd inclusief grote beurt en APK en 6 maanden garantie. Daarnaast nog een volle tank, nieuwe matten en een glanzende auto.\r\n\r\nEen aanrader voor wie hier een auto gaat kopen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Erg blij met onze aankoop.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf al 20 jaar klant bij deze garage,na eerst 3 mazda`s nu de 2e hyundai.\r\nzeer goed geholpen en een prachtige glanzende auto meegekregen.\r\nga vooral zo door.

Julianaweg 268

1131NX Volendam

Over Garage Kil

Garage Kil, uw mobiliteitspartner voor uw auto! Bij Garage Kil aan de Julianaweg 129 in Volendam kunt u altijd terecht met alle mogelijke vragen of problemen rondom uw auto. Met ruim 40 jaar ervaring en auto-expertise helpen wij dagelijks vele klanten op weg. Of het nu gaat om een privéauto of een zakelijke bestelwagen, iedere auto is bij ons welkom voor onderhoud, APK of reparatie. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto, kunt u rekenen op het team van Garage Kil. Alle merken auto’s kunnen worden geleverd. Wilt u een splinternieuwe of zoekt u een occasion? Wij helpen u bij het vinden van de auto die bij u past. Bij ons krijgt u het juiste advies! Garage Kil is niet voor niets uw mobiliteitspartner.