goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Paar weken geleden een occasion Ford Fiesta gekocht.\r\nKort na aankoop hard geluid tijdens rijden. Na een telefoontje is dit direct de volgende dag gemaakt, zodat we met de auto op vakantie konden.\r\nVoor, tijdens en na aankoop vriendelijk, correct en alles keurig afgehandeld. Erg prettige garage.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service had tweede hands auto gekocht . Na jammer genoeg een maand stopte hij ermee . Maar zij hebben hem op en top weer op de weg gekregen .\r\nTop meer dan top geholpen . 👍🏿\r\nMvg Johan groot
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de aanschaf van mijn 1e auto heb ik een zoekopdracht bij Kil neergelegd. Met hun kennis en expertise hebben ze de beschikbare auto\'s in Nederland afgezocht en dealers benaderd. Met uiteindelijk een top auto als resultaat. Bedankt voor de goede service!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen weekend mijn 5e Mazda gekocht (nieuw en 2e hands) niet altijd bij Kil gekocht maar wel altijd laten onderhouden bij Kil.\r\nKil is een no nonsense bedrijf geen poespas gewoon duidelijk en monteurs die verstand van zaken hebben.\r\nOndanks de nieuwe eigenaren is de Volendammer cultuur van ouwe jongens krentebrood gebleven, zolang ik Mazda rij laat ik mijn auto hier onderhouden.\r\nEen tevreden Mazda rijder.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en snelle service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vaste klant en erg tevreden over de service van deze garage!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en goede service bij aankoop van onze auto. Uitgebreid uitleg gekregen en kreeg nog een bos bloemen ook. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zocht leuke tweede hands auto , maar kon alleen aan betaling doen . Ze hebben de auto toen maand vast gehouden voor me en rijklaar gemaakt . Ik kon dus zo instappen toen ik het geld er voor binnen had . Ze hebben er ook maar ff paar nieuwe banden onder gezet top top top . Leuke mensen om mee te onderhandelen en vriendelijk .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reeds meer dan 20 jaar trouwe klant. 2x een occasion gekocht en nu voor de 2x een nieuwe auto. Zeer uitgebreide uitleg bij de moderne en voor de oudere persoon moeilijk te begrijpen techniek.Men neemt de tijd voor je. Geen negatieve ervaringen, zoals bij vorige garages. Altijd goed, op tijd en deskundig geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst waarbij verkoper de tijd neemt.\r\nDaar ik ben verhuisd en op zoek was naar een betrouwbare garage zie ik dit bedrijf voor het onderhoud van mijn auto positief in.\r\nAfstand is dan niet belangrijk service wel.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf TOP! De uitleg en alles is perfect geregeld. Goed advies en tips. Prettig gevoel, ook welkom gevoel voor het terugkomen met vragen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top geholpen, nemen alle tijd voor je, goede uitleg, zelfs meerdere keren. Prettig zakendoen. Snelle reacties en nabellen. Helemaal top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Even gekeken naar andere gebruikte auto. In de showroom ruime keuze aanwezig. MOOIE GEZELLIGE EN RUIME SHOWROOM koffiemachine aanwezig. Zeer prettige en vriendelijke uitstraling en de klant informeren. Ruime keuze in goede occasions MET GOED ADVIES bij en na aankoop. KEURIGE VERZORGING van het geheel.VERTROUWD EN DEGELIJK ADRES VOOR UW AUTO EN SERVICE. Kan het u allen aanbevelen met goed gevoel. !! Ik kom daar zeker weer terug.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf onze pas aangekochte auto is netjes afgeleverd, goede benadering, vriendelijk en prachtige bos bloemen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week onze zo goed als nieuwe tweedehands Mazda 3 gekocht. Gelijk bij de eerste binnenkomst hadden we er een goed gevoel bij hier onze auto te kopen. Ondanks dat we helemaal uit Tilburg komen. We zijn erg vriendelijk geholpen en de serves na ophalen is ook erg goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top garage!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klantvriendelijk, goede service en erg behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, betrouwbaar, nette prijzen . Ben al jaren zeer tevreden klant.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf netjes ontvangen en juiste eerlijke uitleg bij evt koop van een andere auto , en heel gastvrij

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief! We hadden een 2e hands auto gezien op internet. Garage kil heeft hierin veel voor ons betekend. Ze hebben alles keurig voor ons geregeld. We waren heel tevreden met de service en natuurlijk onze nieuwe auto! En wat we vooral prettig vonden dat ze gewoon eerlijk waren. Eerlijkheid duurt immers het langst..

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Schade na aanrijding gehad, dader is doorgereden.\r\nPiet van Garage Kill heeft enorm zijn best gedaan om voor een redelijke prijs de auto te herstellen. Het was nml onbekend of de dader verzekerd was. Voelde mij enorm gesteund in deze rot situatie en de auto is fantastisch opgeknapt.i
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Julianaweg 268

1131NX Volendam

Over Garage Kil

Garage Kil, uw mobiliteitspartner voor uw auto! Bij Garage Kil aan de Julianaweg 129 in Volendam kunt u altijd terecht met alle mogelijke vragen of problemen rondom uw auto. Met ruim 40 jaar ervaring en auto-expertise helpen wij dagelijks vele klanten op weg. Of het nu gaat om een privéauto of een zakelijke bestelwagen, iedere auto is bij ons welkom voor onderhoud, APK of reparatie. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto, kunt u rekenen op het team van Garage Kil. Alle merken auto’s kunnen worden geleverd. Wilt u een splinternieuwe of zoekt u een occasion? Wij helpen u bij het vinden van de auto die bij u past. Bij ons krijgt u het juiste advies! Garage Kil is niet voor niets uw mobiliteitspartner.