Top en een mooi bedrijf.
Ze hebben mooie auto’s staan en alles ziet er gelikt uit. Rik is ook een aardige gast trouwens.
8 November 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 641 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De beoordelingen geven een overwegend positieve indruk van het team en het aankoopproces. Klanten prijzen vriendelijk personeel, behulpzaam advies en snelle service. Meerdere opmerkingen noemen duidelijke communicatie en betrouwbare afhandeling. Een enkele opmerking bevat kritiek op een transactie, maar de algehele tevredenheid is hoog.
8 November 2025
Bas
Heemskerk
Ze verkopen mooie en complete auto's! Daarbij denken ze met je mee, goede service.
6 October 2025
Chris
Zeewolde
Alles van top tot teen geregeld. En een top auto mee naar huis genomen
20 September 2025
Berry
Duiven
Vriendelijk, correct, duidelijk en snel
17 September 2025
Ron
Rouveen
Op prettige wijze ontvangen en staan snel klaar voor je. De auto werd na tonen van interesse direct vrij gereden in de zaak zodat we mooi om de auto heen konden lopen om een goede impressie van de auto te krijgen. TOP
8 September 2025
Jasmin
Nijkerk
mooie zaak met hele mooie spullen
2 September 2025
Arnold
de lier
Erg goed geregeld
25 August 2025
Rob
Zwijndrecht
Vandaag in de ochtend kontakt gezocht met Rik Strootman van Koppejan Auto s ,supersnelle reactie via whatsapp ,paar uur erna waren we rond met alles ,zeer correct ,zeer snel daar hou ik van Ik zeg Rik Top gegeregeld.
22 August 2025
Cornelis
Oosterend Nh
Goede service, netjes geholpen en heeft zeer mooie auto's en bussen op voorraad. Echt een aanrader.
7 August 2025
Leon
Coevorden
Ondanks dat wij de auto nog moeten ophalen de maximale score. Alles klopt hier en dat is boven verwachting
16 July 2025
Christina
NAALDWIJK
Nadat ik een auto ingeruild heb, kwam ik er achter dat ik er toch spijt van kreeg. Direct contact opgenomen met de verkoper en aangegeven dat ik spijt heb en de deal wilde terug draaien. Ze gingen kijken wat ze konden doen en kwamen met een voorstel waar de honden geen brood van lusten. Om de deal terug te draaien moest ik 9K extra terug geven. Onder het mom dat ze ook werk hadden gehad aan de auto welke op 1 plekje werk zat (kleine schade onder de bumper) en hij ging ook allerlei andere zaken erbij halen zoals spuitwerk, spoilers, poetsen, nakijken auto etc. Heel jammer dat dit zo is gegaan, auto's is ook vaak emotie, maar ik heb sterk het idee dat ze dat niet snappen daar. Ik vind het echt heel jammer dat het zo verlopen is, want het goede gevoel wat ik had, ja dat is volledig weg.
Beveelt niet aan
8 July 2025
Peter
Ede
Super vriendelijke verkoper en een top service
3 July 2025
Nico
Zoetermeer
Ik heb hier een mooie BMW gekocht en kreeg een goede inruilprijs op mijn inruilauto. Ze werken op afspraak, dat vond ik eerst wat minder, maar daardoor hebben ze wel meer tijd en aandacht voor mij gehad. De overeenkomst gesloten en de aflevering gepland. Alles stond netjes klaar en we zijn heel blij met de auto en de dienst verlening.
26 June 2025
Peter
Ede
Snelle levering goed geholpen door koppejan
23 June 2025
Erik Schuttrups
Coevorden
Super goed, vriendelijk en professioneel geholpen door Rik. Direct een goed gevoel bij deze zaak.
20 June 2025
Jaco
Rotterdam
Heel erg netjes en vriendelijke te woord gestaan. Er werd veel informatie gedeeld door de verkoper. Open en eerlijk! De auto's en bestelauto's die zij hebben staan zijn in top staat!
17 June 2025
Bart
Ede
mooie auto en alles snel geregeld en super geholpen. Mooi bedrijf alles netjes, binnen en buiten.
6 June 2025
Lieuwe
grootebroek
Aan te bevelen
28 May 2025
Frank
Opperdoes
Mooi bedrijf met fijne mensen en uitstekende service en materieel. Snel kunnen schakelen en goed geholpen. Zelfs uit Brabant de moeite waard om de afstand ervoor te rijden!
9 May 2025
Randy
Heeswijk-Dinther
Wij hebben recent een Audi Q3 sportback gekocht. Levering volgens afspraak, vlotte communicatie. Nu was helaas na een tijdje de laadkabel defect(230V) De verkoper Rik woont bij ons in de buurt. Door hem kosteloos 's avonds omgeruild voor een nieuwe. Klasse.
8 May 2025
Heleen
Lonneker
Zeer goed en vriendelijk geholpen, goede service en zeer klantvriendelijk.
2 May 2025
Mark
Hilversum
Prima geholpen,vriendelijke en relaxte vaklui. Wij komen hier zeker terug !
30 April 2025
Rutger
LISSE
Koppejan super mooie showroom dikke bussen hebben ze, het ging heel snel om de bus te regelen en nog wat extra opties er nog bij, dat ging ook super snel , dus Rik heb ze best voor mijn gedaan geweldig geholpen.
23 April 2025
Arij Beekhuis
Bunschoten- Spakenburg
Van A t/m Z geholpen en een fijne zaak om zaken mee te doen mooie bedrijfsbussen en echt top afgeleverd ik ben onwijs blij!
24 March 2025
Mike