Goede, vakkundige garage
Fijne, eerlijke garage met vriendelijke mensen, waarbij direct wordt meegedacht. Vlot advies en afhandeling. Wij komen zeker terug!
15 February 2024
Alles was prima in orde
2 February 2024
F.
Harderwijk
Heel fijn bedrijf. Goede communicatie. Auto gebracht voor APK en grote beurt, er moest eea aan gebeuren en dat is naar tevredenheid uitgevoerd. En hoe fijn is het als je je auto schoongepoetst ophaalt
1 February 2024
Harm
Hierden
In oktober 2023 een Opel karl automaat gekocht, mooie auto we waren er blij mee. na ongeveer 2 maanden stopte de automaat ermee en liet ons staan. Auto door de ANWB bij de automakelaar garage gebracht alwaar zij er een nieuwe robot en een nieuwe relais hebben ingezet.(Garantie) Auto rijd weer als een zonnetje en wij weer blij.
30 January 2024
Gert
al jaren zeer betrouwbaar
30 January 2024
mj gulaij
Lelystad
Snel, vakkundig voor een betaalbare prijs.
12 January 2024
Marinus
Hulshorst
wij zijn in het bezit van een Amerikaanse cabrio uit 2005. garage v.d. Broek doen hun best de moeilijker verkrijgbare onderdelen aan te schaffen. zijn altijd hulpvaardig en betrouwbaar!
22 December 2023
Robbert J. Ripassa
Harderwijk
Al 14 jaar een trouwe klant. Zelfs toen ik tijdens mijn werk onderweg stil kwam te staan met een lekke band, zijn ze direct naar me toegekomen. Binnen 3 kwartier waren ze er met een andere band, hebben ze deze verwisseld en kon ik weer aan het werk, naar mijn volgende cliënt. Super fijn dat een garagebedrijf altijd voor je klaar staat en met je meedenken.
28 November 2023
Jacqueline
Harderwijk
Hans en Tijs zijn echte vakmensen
10 November 2023
Arjen
Harderwijk
De service was ook dit keer weer uitmuntend. Eerlijk, realistisch en betrouwbaar.
8 November 2023
Daniel
Harder
Gelukkig hoef ik niet vaak te komen maar altijd fijn geholpen.
2 November 2023
Herma
Harderwijk
Fijne mensen, goede afhandeling.
29 October 2023
Martin
Harderwijk
Keurig op de hoogte gehouden van wat moest gebeuren.
26 October 2023
K
Harderwijk
Profesional and kind. They helped me a lot with all details.
6 October 2023
Cristian
Rotterdam
Zelf weet ik niks van auto's, maar ik vertrouw 100% op de deskundigheid van Hans en Thijs.
5 October 2023
Sonja
28 September 2023
Yvonne
Harderwijk
Zoals altijd, goed en deskundig advies. Transparante en eerlijke communicatie en duidelijke afspraken.
26 September 2023
Erwin
Harderwijk
Immer goede en snelle service
17 September 2023
Steven
Veel jaren ervaring
10 September 2023
Edwin Touw
Harderwijk
Ik heb heel wat auto's gekocht en heb heel veel autozaken/dealers ontmoet en ik maak de autohandelaars haast dagelijks mee. Maar de Automakelaar Gelderland is eentje die je heel zelden tegen komt in deze branche. De plus punten Je wordt heel goed ontvangen niks is te veel voor hun Goede Koffie ze denken met je mee Wordt niks opgedrongen als ze merken dat je er niet achter staat dan raden ze je aan om er goed over na te denken of verder kijken tot je iets vind wat wel bij je pas. En de prijzen zijn goed er staat voor elke beurs een auto. En ze proberen als er klachten zijn op te lossen. Ik miste 1 hoofdsteun achter heb ik aangegven en ze hebben het zo snel mogelijk opgelost. De min punten die heb ik niet kunnen ontdekken ik geef deze autozaak een 10.
11 August 2023
Roy Currie
ALBLASSERDAM
Met deze garage zijn goede afspraken te maken en men denkt met je mee. Is er iets bijzonders dan wordt je gebeld voordat ze ermee aan de slag gaan.
25 July 2023
Wim
Harderwijk
Ooit (ruim 15 jaar geleden), op aanraden, bij deze garage terechtgekomen. Geen moment spijt van gekregen. Als techneut (en voormalig motormonteur) heb ik, vanaf het begin ervaren dat vakbekwaamheid, service- en klantgerichtheid boven gewin gaan. Vanuit Deventer rij ik graag naar Harderwijk.
15 July 2023
Cees
Deventer
Grote beurt en APK en op advies meteen 4 nieuwe banden eronder laten zetten, hij rijd weer als een zonnetje !!!! Dik tevreden en weer gastvrij behandeld met zoals gewoonlijk een lekker bakje koffie .
15 July 2023
Evert
Harderwijk
Al 25 jaar kom ik daar en je wordt goed geholpen. Klant vriendelijk en vooral eerlijk !! Gaat niet zeggen dat er wat kapot is terwijl dat niet zo is . Denkt met je mee ,en doet zijn best ook met spullen die er nodig zijn bij onverwachts bezoek garage zo snel mogelijk te regelen. Ik vindt het een top garage !!
15 June 2023
José