Snelle behandeling en oplossing van het probleem. (a la minuut) onder het genot van een kopje koffie, Mijn welgemeend dank je wel.
15 August 2022
Rini
Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 313 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten rapporteren consequent een soepele aankoopervaring van begin tot eind. Het personeel is vriendelijk, deskundig en professioneel. De prijzen zijn transparant en eerlijk, met duidelijke uitleg over inruilvoorwaarden. Over het geheel genomen is de ervaring betrouwbaar en bevredigend, met snelle reacties en zorgvuldige afhandeling bij levering.
15 August 2022
Rini
Nistelrode
Goede ervaring heb ik met hun
1 August 2022
Peter
Oss
Door Tim en Ton heel vriendelijk en snel geholpen. Ook goed advies gehad over bandenkeuze en onderhoud. Dit was mijn eerste keer bij Crommenacker maar zeker niet de laatste.
7 June 2022
Bianca
Lith
altijd super tevreden.
9 May 2022
michael
boekel city
Afspraken goed nagekomen. Denkt goed mee. Auto weer p rima in orde
22 March 2022
Eric
Nistelrode
Je wordt netjes verwelkomt en de service is super goed
22 March 2022
Cobie
Culemborg
Altijd snel geholpen en met een helder verhaal.
21 March 2022
Paul
Roosendaal
Prettig, een bekwame vakmensen
18 February 2022
Geert van Dijk sr
Nistelrode
Vlotte afhandeling waarna de auto zo goed als altijd bedrijfszeker blijft functioneren tegen redelijke kosten en altijd een goede sfeer onderling. Ton denkt ook altijd mee en is niet flauw met de afhandeling als het ff tegenzit.
15 February 2022
Peter
Vriedelijke benadering
8 February 2022
Paul
NISTELRODE
Altijd direct geholpen, nette afwikkeling en goede communicatie!
26 January 2022
Thijs
Rooi
Fijn contact en uitleg wat er gaat gebeuren. Op de afgesproken tijd klaar
12 January 2022
Marjo
‘s-Hertogenbosch
Kom er graag en je wordt met goede prijzen en kwaliteit behandeld. Voordeliger dan de merkgarage.
21 December 2021
Rob
Uden
Onderhoud aan A180 uitgevoerd. Veel positievere ervaring dan bij MERCEDES-Garage waar ik eerst ging. Gemaakte afspraken voor 100% nagekomen. Ik kom er terug.
25 November 2021
Karel
Oijen
Ton neemt rustig de tijd, biedt een goede inruil en verzekert ons te zullen helpen als er problemen zijn. Onze Audi Q2 bevalt prima! Bernadette en Jan Vermeulen
24 November 2021
Jan
Tilburg
Mooie Tiguan bij Ton&Tim gekocht. Ton&Tim hebben samen een prachtig autobedrijf opgezet waar kwaliteit en persoonlijk contact op de voorgrond staan. Tim neemt de tijd om de verkoop naar alle tevredenheid te laten verlopen daarbij rekening houdend met persoonlijke wensen. Verkoop is met garantie en Ton neemt de gewenste reparaties en onderhoud voor zijn rekening. Samen maken ze waar wat ze beloven en stralen enthousiasme en betrouwbaarheid uit. Kortom een goed bedrijf om een mooie betrouwbare occasion bij aan te schaffen.
2 November 2021
Mario
Bussum
Snel goed en en keurige factuur
26 October 2021
Van Pinxteren
Nistelrode
Perfecte service voor scherpe prijs.
27 September 2021
Merel
Oss
Een opdracht voor zoeken van een Q3 gegeven. Na 1 maand werd mij een prachtige Tweedehands Q3 van 2 jaar aangeboden met alle specificaties die ik had opgegeven. Alle zaken voor het importeren waren geregeld . Zeer vriendelijke heren die ook verstand van zaken hebben. Zeker aan te bevelen. Ga zo door Tim en Ton Groet Hans
19 August 2021
Hans
Nijmegen
Vandaag de Audi q2 opgehaald bij dit fijne autobedrijf van Ton en Tim. Al veel Auto’s gekocht in mijn leven maar dit was toch wel de fijnste aankoopervaring. Mensen die met je meedenken vanaf het oriënteren tot aan de aflevering van de auto. Fijne en open communicatie, betrouwbaar waarbij geldt afspraak=afspraak! Het zal nog wel even duren totdat er weer een andere auto komt maar ik weet al wel waar die vandaan komt. Dank je wel Tim!
15 August 2021
Wilfried
Jansen
Voor mij is vertrouwen en deskundigheid in de garage belangrijk. Dat vind ik hier zieker. Naast goede service.
6 August 2021
Dick
Grave
Ik kon snel terecht en er werd duidelijk besproken wat ze gingen doen en welke kosten daaraan verbonden waren. Vriendelijk geholpen door Ton!
4 August 2021
Kees
Nistelrode
Auto gekocht, geen gladde en gelikte verkoper, die je zo snel mogelijk een auto probeert te verkopen. Maar eerlijke mannen, waar een woord nog een woord is. Ze denken met je mee. Ze komen hun afspraken correct na, prima service ook als de koop allang is gesloten. Aanrader ja zeker! Uitstekende ervaring met deze mannen!!
13 July 2021
Sjors en Thea
Budel
30 June 2021
Patrick
Nistelrode
Op de vertrekdag met ons campertje hadden we pech met de koelkast.. en Ton lost het dezelfde dag nog op! Geweldig! Nu morgen weg, dankzij Ton! Wat een service!!!!!!!!!
22 June 2021
Annie