Beste heer M, ik heb zojuist met enige verwondering uw recensie gelezen. Het mag duidelijk zijn dat wij ons hier niet in herkennen. Termen als “praatjesmaker” en “zoveelste handelaar” lijken mij niet op zijn plaats en doen ons bedrijf geen recht. Ze staan haaks op de ruim 100 reviews die uiterst positief zijn. Voor de volledigheid wijzen wij u nog op een paar onjuistheden. U suggereert dat het geld dat u zou hebben betaald voor garantie zou zijn weggegooid. Dit is onjuist. Wij hebben de auto APK gekeurd, wielen gebalanceerd/uitgelijnd en twee schokbrekers vernieuwd. Tevens hebben wij de twee eerste garantie bezoeken betaald waarin, naast het verhelpen van de motorstoring tevens de versnellingsbak meerdere malen is gespoeld. Totale kosten bedroegen ruim €1000,-. Spijtig dat u dit bent vergeten. Wellicht is dit aan uw aandacht ontsnapt. Duidelijk mag dus zijn dat het niet zozeer om een financiële, maar om principekwestie gaat. Zowel de monteur als ikzelf waren van mening dat de auto weer goed reed en de bak goed schakelde. Overigens is uw opmerking dat ik de brutaliteit zou hebben om ongevraagd proef te rijden ook niet waar. Ik heb namelijk niet meer met de auto gereden nadat duidelijk was dat u zelf de laatste rekening zou betalen. Voorts geeft u aan 3 maanden Bovag garantie te hebben. Vooropgesteld dat dit onmogelijk is omdat, indien er sprake is van Bovag garantie, dit altijd 6 maanden dient te zijn. Hier mag niet van worden afgeweken. U heeft ipv dit Bovag pakket gekozen voor 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Dit was aanzienlijk goedkoper. Hier is door zowel u als ons voor getekend. Ook mag gezegd dat wij de afgelopen week nog hebben geprobeerd een afspraak met u te maken om te kijken of we tot een compromis konden komen maar ook dit heeft u afgeslagen. Het heeft er alle schijn van dat u een persoonlijke hetze tegen ons bent begonnen teneinde ons bedrijf een slechte naam te bezorgen. Hier distantiëren wij ons van. Wij gaan er echter vanuit dat de lezer dit wel in de juiste context weet te plaatsen tussen alle positieve reviews.
Originele beoordeling
Originele beoordeling