Snelle service en verstaan hun vak.
Staan meteen voor de klant klaar en denken mee met de klant. Geven de juiste advies op maat.
26 March 2024
Dhr Pascal Leenders
Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 191 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat het garagepersoneel professioneel en vakkundig is, met vriendelijke en behulpzame service. Klanten waarderen betrouwbare afspraken, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. De algemene indruk is positief, met een goede prijs-kwaliteit verhouding en vertrouwen in het team.
26 March 2024
Dhr Pascal Leenders
Aarle-Rixtel
Zonder poeha wordt altijd naar een zo goed mogelijke oplossing gezocht die aansluit op de wensen van mij als klant.
27 February 2024
René
Aarle-Rixtel
Altijd prima geadviseerd en geholpen bij reguliere garagebezoeken. Maar zeker ook dit keer bij een minder plezierige ervaring nl inbraak auto.
22 February 2024
Eindhoven
Altijd goede en nette service.
12 January 2024
Jos Strik
Beek en Donk
Je wordt er goed en correct behandeld altijd tijd voor een persoonlijk gesprek ze laten merken dat ze ook interesse tonen in de klant en niet alleen in de auto
11 January 2024
Frans
Mierlo
Al 2 jaar lang met volle tevredenheid klant bij Auto Swaan. De aanschaf, levering en periodiek onderhoud van onze BMW door vakmensen uitgevoerd.
17 December 2023
Dhr la Gordt Dillie
Eindhoven
Eerlijk snel zonder poespas.
4 December 2023
René
Aarle-Rixtel
Komt zijn afspraken na en communiceert goed.
8 November 2023
Dirk
Someren
Ik ben hartstikke blij met de service die ze bieden
4 November 2023
Jens
Aarle Rixtel
Uitstekend. Makkelijk om een afspraak te maken. Altijd vriendelijk voor een praatje en snel geholpen.
29 October 2023
Theo
Boekel
Top bedrijf, ze denken mee met de klant
26 October 2023
Stef
Aarle-rixtel
bovenstaande zegt genoeg
25 October 2023
Bob
Helmond
Top garage ,zeer kundig, goede service
25 October 2023
jennie van brug
Aarlerixtel
Echte vakmannen met een service zoals het zou moeten!
7 October 2023
Michiel
Helmond
Bij problemen kan je meteen bij Swaanen terecht.
7 October 2023
Coen
Helmond
Ik heb mijn auto al enige jaren naar volle tevredenheid bij Swaanen in onderhoud. Een uitstekende BMW specialist die met je meedenkt en aan wie je je auto graag toevertrouwd.
2 October 2023
Eindhoven
Mooie volle 5-serie gezocht en gevonden. Heldere communicatie, een duidelijke uitleg én een realistisch inruilvoorstel maakten het een interessante deal.
20 September 2023
Hans
Best
Zeer vakkundig team met mensen die weten waarover ze praten en doen wat ze beloven. Oprechte interesse in de klant en eerlijk advies. Fijne en betrouwbare vakgarage.
Hans
Helmond
Altijd direct een kwalitatief goede en snelle oplossing. Snelle prijsopgave voor reparaties en indien gewenst, keurig uitgewerkt dus niet alleen een prijs roepen. Prijs/kwaliteit is sowieso erg goed. Veel vakkennis en kundige oplossingen. Met hart en ziel zeg maar. Investeren met hun bedrijf in de toekomst.
Rogier
Helmond
Top service, Pieter en Nick helpen je altijd uitstekend!
Dirk
Someren
Afspraak maken is mogelijk op korte termijn. Werkzaamheden worden netjes en goed uitgevoerd.
8 December 2022
remco
roermond
8 December 2022
remco
roermond
Beurt en APK. Vriendelijk, eerlijk en accuraat geholpen.
9 November 2022
EINDHOVEN
Onlangs bij Auto Swaanen een 2013 BMW 5-serie touring gekocht. Zeer vriendelijk ontvangen, kon direkt een proefrit maken, en besluit was snel gevallen. Schitterende auto. Ik wilde er nog graag verkeersbordherkenning op, dat werd zonder problemen geregeld. Na het ophalen ontdekte ik nog aardig wat imperfecties: een lichte jengel voor, lichte trillingen in het stuur, niet goed werkende comfort access, adaptieve cruise control die soms aarzelde bij inhalen van vrachtwagens. Notoir lastige issues om te diagnosticeren, maar door de zeer deskundige en ervaren mensen bij Auto Swaanen allemaal gevonden en allemaal opgelost, met nieuwe banden, nieuw lager, nieuwe deurklink, uitlijning en calibratie. Hij rijdt nu als een droom: soepel, fluisterstil, weer helemaal in topconditie zoals ik hem graag wilde hebben. Dit was mijn eerste kennismaking met Auto Swaanen, ik kan het bedrijf van harte aanbevelen. Voor wie toe is aan een andere BMW: ga beslist eens bij Auto Swaanen op de koffie, je zult er geen spijt van krijgen.
4 November 2021
Evert
Waalre
No nonsens. Deze firma denkt met U mee en biedt passende oplossingen. Flexibel, betrouwbaar en betaalbaar.
3 August 2021
A Pennings