Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat het garagepersoneel professioneel en vakkundig is, met vriendelijke en behulpzame service. Klanten waarderen betrouwbare afspraken, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. De algemene indruk is positief, met een goede prijs-kwaliteit verhouding en vertrouwen in het team.
mijn BMW een kleine beurt laten doen bij Swaanen, zeer goede service en alleen wat nodig is gedaan. en ook nog een leen auto mee gekregen. fijne en vriendelijke mensen.
12 June 2026
Ger
Gemert
Geen onderdelen, vloeistoffen of zo vervangen die niet aan vervanging toe zijn tot het zelfs instellen van de taal van navigatiesysteem. Als consument kon ik alleen maar Duits of Engels kiezen maar iets dieper in het programma heeft men mij geholpen dit naar Nederlands om te zetten. TOP. vaklui en eerlijk. een succesvolle combinatie
29 May 2026
Rein
Fijne garage
25 May 2026
Roland
Helmond
Ik stuur zondag een berichtje jaar Pioeter. "kom maar langs als t uitkomt" Maandag was t geregeld.
23 May 2026
Maarten
Sint-Oedenrode
Nette en opgeruimde garage, kennis van zaken en zeer vriendelijk voorkomend. Afspraak is afspraak
7 May 2026
Ton
Helmond
Goede service veel kennis! Geen lange wachttijden, inplannen afspraak kan vaak op korte termijn. Echt een hele fijne garage! Staan altijd voor je klaar!
21 January 2026
Mvr Bernadette
Helmond
Nooit geen verassingen en afspraak is afspraak. Meer kan je niet verwachten volgens mij….
21 December 2025
Rogier
Helmond
Fijne vriendelijke mensen die zeer vakkundig te werk gaan en goede service verlenen. Ook voor wat betreft achterlaten en ophalen auto.
17 December 2025
Dhr Ted Hegeman
Aarle-Rixtel
Is gewoon altijd goed, eerlijke prijzen, eerlijk advies. Beter en zorgvuldiger dan de dealers.
16 November 2025
Maarten
Helmond
goed, gedaan wat afgesproken is
29 May 2025
Dhr Ton Janssens
HELMOND
Wat een fijne garage is Auto Swaanen. Het zijn zeer kundige mensen en wij brengen onze BMW en MINI altijd graag naar deze garage. Als je op zoek bent naar een goede garage met een goede prijs/kwaliteit dan ben je hier op het juiste adres.
15 May 2025
Roy
Gemert
Geweldig adres voor zowel de aanschaf als voor het onderhoud van de auto. Hier denkt men met je mee. Zij communiceren heel transparant en duidelijk.
12 April 2025
Ron en Monique
Gemert
Bij Auto Swaanen kun je vertrouwen op een perfecte service. Goede garantie op je aangekochte auto. Een leenauto beschikbaar indien gewenst. Prima adres!
21 January 2025
Ron & Monique
Gemert
Kan goede afspraken maken, zijn deskundig en bieden goede service.
23 November 2024
Han
Aarle-Rixtel
Zeer goede eb snelle servies, Swaanen verstaat zijn vak. Keurig bedrijf.
29 October 2024
John van Bree
Aarle-Rixtel
Je bent snel aan de beurt. Je wordt goed geholpen. Overleggen eerst als de kosten uit de hand lopen.
8 October 2024
margot
Helmond
Staan altijd voor je klaar. Top.
4 October 2024
Simon de Rijk
Venray
Direct zelfde dag nog kunnen komen met een schroef in mijn achterband en snel en professioneel opgelost! Ook andere afspraken worden altijd nagekomen en duidelijk verteld wat verwacht mag worden. Fijn bedrijf.
2 October 2024
Rob
Helmond
Fijn bedrijf, goede service!
13 June 2024
Jan
Helmond
Ik ben sinds enkele jaren klant bij Auto Swaanen en wij brengen daar onze MINI en BMW naartoe omdat wij niet tevreden waren bij de BMW dealer. Ik ben ervan overtuigd dat de kwaliteit beter is bij deze BMW-MINI specialist en tegen betere tarieven!! Voor ons alleen nog maar Auto Swaanen in Aarle-Rixtel.
16 May 2024
roy
Nvt
27 April 2024
Dorine
Aarle-Rixtel
Auto Swaanen combineert goede vakmanschap met snelle service en sterke klantgerichtheid. Zeer betrouwbaar
24 April 2024
H
Geldrop
Staan meteen voor de klant klaar en denken mee met de klant. Geven de juiste advies op maat.
26 March 2024
Dhr Pascal Leenders
Aarle-Rixtel
Zonder poeha wordt altijd naar een zo goed mogelijke oplossing gezocht die aansluit op de wensen van mij als klant.
27 February 2024
René
Aarle-Rixtel
Altijd prima geadviseerd en geholpen bij reguliere garagebezoeken. Maar zeker ook dit keer bij een minder plezierige ervaring nl inbraak auto.
22 February 2024
Frank