perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze allereerste indruk, een mooi, gastvrij en klantvriendelijk bedrijf.\r\n\r\nBen is een super relaxte kerel, een man met hart voor zijn zaak en een man van zijn woord.\r\nHier kunnen menig andere autobedrijven nog een puntje aan zuigen!\r\nLeuk om met hem zaken te doen. \r\nDe aflevering van onze auto was tot in detail geregeld.\r\n\r\nWij zullen zeker reclame voor hem maken in het Zeeuwsvlaamse.\r\n\r\nOnze volgende auto wordt weer een Ben de Rooy Auto. \r\n

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf na een afspraak gemaakt te hebben via de mail, zijn wij bij de auto van onze dromen wezen kijken.Alles was zeer professioneel geregeld bij Ben, geen opdringerig verkoop gedrag, maar open en eerlijk advies.Helaas hebben wij door een financiële tegenvaller de koop moeten annulerenOok dit is heel positief afgehandeld, via deze weg wil ik Benderooy.nl toch bedankenEn voor onze volgende aankoop komen we zeker te weten terug…

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren mijn prachtige witte A3 afgeleverd door Ben, alles perfect geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vanaf het eerste telefoongesprek tot aflevering van de auto, alles erg goed geregeld, zo ook de route naar ST Philipsland!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer klantvriendelijk bedrijf en personeel... perfecte service, ze staan altijd voor je klaar

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke,betrokken, behulpzaam en betrouwbaar. Geen \'gladde\' praatjes en zet kwaliteit voorop.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed geholpen, kom zeker terug voor mijn volgende aankoop! Fijn bedrijf waar service op de eerste plaats staat!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf tot nu toe de beste autodealer die ik mee gemaakt heb!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prachtig jong modern bedrijf met 100 % inzet met mooie showroom\r\nnette werkplaats en vriendelijk net personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is positief, ook qua bereikbaarheid telefonisch. De uitstraling van het bedrijf ervaar ik als zeer positief, zeer netjes en ook de ontvangst door het personeel is zeer correct. De auto\'s zijn overzichtelijk neer gezet zodat je alles goed kan bekijken. \r\nBij aflevering wordt alles zeer duidelijk uitgelegd en de auto\'s zien er goed uit en netjes gepoetst.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben de rooy \r\n\r\nIk heb voor dit bedrijf 3 woorden\r\n\r\n-Top service. -klantgericht. -kwaliteit. \r\n\r\nIk kom zeker terug voor apk / onderhoud / aanschaf nieuwe auto\r\n\r\nBedankt mannen!\r\n\r\nMvg\r\nCoen van dee\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriedelijk bedrijf en goede service ging voor een auto maar het werden er vier omdat er veel keus en voorraad is voor ieder wat wils.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De voorlichting over voldoende was\r\nDe service goed is\r\nDe gemaakte afspraken nagekomen waren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb recent een Golf aangeschaft, deze had ik direct veel problemen mee, dit was erg jammer, wel positief dat het bedrijf steeds direct voor me klaar stond, alleen was de oplossing niet direct daar. \r\nBen heeft toen op mijn verzoek een andere auto voor me opgezocht, en me daarmee kosteloos gesteld en zelfs nog gematst kwa prijs die auto was 3500,- duurder dan de eerste, maar heeft mij deze voor netto 2000,-bijbetalen toch geleverd...\r\nDaarmee is alles gedaan wat kon denk ik...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Daar ik in autobedrijven over het algemeen niet zo veel vertrouwen heb, sloeg ik om als een blad aan de boom toen ik bij jullie binnenkwam. Wat een vriendelijke mensen en wat een goede service. Ik ben nu de gelukkige eigenaar van een Golf GTI, die ik bij Ben heb gekocht. Bij de aanschaffing kreeg ik bij Ben direct een vertrouwd gevoel. Aangezien deze auto ingevoerd was met schade en deze perfect gerepareerd is was Ben hier heel open in wat betreft de schade, foto\'s e.d. Bij dit bedrijf heb je nog het gevoel klant te zijn en geen nummer. Er waren een paar kleine probleempjes met de auto en die zijn prima opgelost.Ik zou hier zeker de volgende keer een kijkje gaan nemen. De service is tot nu toe geweldig.\r\nBEN, GA VOORAL ZO DOOR !!!\r\n \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super positief!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg goed, ze doen hun best om je zo goed mogelijk en snel te helpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen met de koop van mijn auto!!\r\nDaarnaast ben ik heel netjes geholpen met een defect aan de auto!!\r\nhet bedrijf komt deskundig en betrouwbaar over!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vertrouwen in een bedrijf is moeilijk, maar bij jullie niet..\r\nJullie staan voor alles open en proberen zoveel mogelijk op wensen in te gaan, waarbij er eerlijk een mening wordt gegeven als dat wordt gevraagd.\r\nBedankt voor de prachtige auto en de zeer goede service!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fijne auto gekocht daar met een nieuwe grill cadeau

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was op zoek naar een goede 2e hands MPV. Via mijn neef bij Ben de Rooy terecht gekomen. Na een bezoek aan het bedrijf een zeer goede indruk gekregen. Hebben samen gezocht naar een Renault Espace. Konden \'s avonds via e-mail goed overleggen. Uiteindelijk een mooie auto in Duitsland gevonden. Ben heeft de auto op technische staat ter plekke beoordeeld. Ben heeft een voorstel gemaakt en de import in korte tijd geregeld. Kon de auto na de aankomst bij de garage na afspraak \'s avonds bekijken en ermee proefrijden. Super service na werktijd. auto is top afgeleverd met bovag garantie. Bedrijf is zeer netjes, vriendelijke mensen, niet opdringerig en zeer behulpzaam. Er wordt nog tijd genomen voor de klant. Kwalitatief goed en een echte aanrader. Heb Ben al bij diverse vrienden en collega\'s aanbevolen. Tot nu toe zeer tevreden.

Industrieweg 8

4675 RA Sint philipsland

Over benderooy.nl

Autobedrijf Benderooy.nl is uw allround autobedrijf waar u terecht kunt voor aankoop van een kwaliteitsoccasion of een (import) zoekopdracht! Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, APK en schadeherstel. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Plan snel online een werkplaatsafspraak in voor onderhoud aan uw auto. Uw auto is, ongeacht het merk, bij Benderooy.nl in goede handen.