goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn auto gekocht bij Benderooy.nl. Voor een scherpe prijs met een goede service. Aan een tweede hands auto kan altijd iets zijn. Dit werd gelijk opgelost!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geachte de ervaring was Prime, binnen een uur de gevraagde auto( Opel Zafira 1.816v 140pk.op de mail, binnen een dag bekeken , en gekeurd, en binnen een week was de koop een feit!! terwijl ze hier bij de Opel-dealer aleen maar een 1600 motor konden leveren! en een prijs, binnen ons buedget De astra daarbij ingeleverd! Super dik tevreden over Benderooycarrepair te st.Phiplipsland

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weer prima service, zo we van benderooy.nl team gewent zijn\r\nBanden wisselen storing in pdc opgelost binnen een uurtje.\r\nIk een heerlijk bakje koffie en gratis gebruik van het wifi netwerk\r\n\r\nKoen van Dijke\r\nZettex Europe
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds kort rijd ik in een geweldig autootje van Ben de Rooy. De service van Ben is top! Een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier mijn eerste auto gekocht. Ben heeft mij super geholpen. \r\nPrijs / kwaliteit is super, duidelijke uitleg. Als er dingen zijn kun je altijd mailen of bellen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima afhandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer snel een goede deal weten te maken voor het kopen van een occasion. Hierna ook zeer goede nette en snelle service gekregen op enkele aandachtspuntjes. Zeer klantvriendelijk en je gaat er met een goed gevoel langs. Wat wil je nog meer!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Naar ruim een half jaar een geweldige auto te bezitten (vw golf gti) van ben de rooy waren er toch nog een paar kleine problemen aan de auto.\r\nBen gebeld die dit vervolgens perfect heeft opgelost.\r\nMenig officieel dealer kan hier nog een voorbeeld aan nemen.\r\nBen,ga vooral zo door !! \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb voor de tweede keer bij Ben een auto gekocht en ik kan niet anders zeggen dat het weer tot in de puntjes was verzorgd dwz. de service, klantvriendelijkheid en natuurlijk de aflevering van de auto :)
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service nn ze hebben onze auto van binnen n buiten gewassen terwijl we voorruit schade hadden....top toch...???

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles wordt netjes voor je geregeld. En de auto stond er keurig gepoetst bij. En dat alles voor een prijs die je nergens tegenkomt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf betrouwbaar en goede kwaliteit
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit bedrijf is op mij betrouwbaar en deskundig overgekomen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het auto ziet van binnen en buiten heel netjes uit, maar hij trilt tijdens opstijgen en op advertentie stond dat de auto Cruise control had maar blijkbaar heeft die niet, ben later achter gekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ontvangst, na een leuk gesprek zijn wij gaan proefrijden en hebben snel daarna de deal gesloten. Alle afspraken zijn prima nagekomen volgens de koopovereenkomst en zullen Ben de Rooy dan ook zeker aanbevelen bij familie en kennissen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lang op zoek geweest naar een nette/goede gebruikte auto en uiteindelijk bij benderooy.nl uitgekomen. De auto was in keurige staat en na wat overleg ben ik er vrij snel met ben uitgekomen! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik echt goed ben geholpen en beveel dan ook iedereen dit bedrijf aan! Vooral de persoonlijke service is top, echt een bedrijf waar ze graag voor je klaar staan en waar je jezelf al snel op je gemak voelt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat onze auto total-los bleek, zijn wij bij \'Ben de Rooy\' heel fijn verder geholpen. Er was direct vervangend vervoer, de contacten gingen direct via de verzekering en het papierwerk werd keurig geregeld. We hebben zelf vrijwel niets hoeven regelen. Onze indruk: Een bedrijf met een heel goede service en duidelijke lijnen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze ervaringen met Ben de Rooij Bv zijn erg goed.\r\nWe hebben daar een mooie gebruikte auto voor een schappelijk prijs gekocht en de inruil van onze vorige auto werd serieus beoordeeld en op waarde geschat. Dus uiteindelijk hebben we een goed deal met Ben kunnen maken. We hebben zelfs nog 3 maanden extra Bovag-garantie op onze nieuwe auto gekregen (6 mnd ipv 3 mnd). In die 6 mnd hebben we helaas 2 keer kleine probleemjes met de auto gehad. Ben handelt dit erg goed af. Omdat wij uit Huizen (NH) komen en Ben de Rooij te ver van ons gelokaliseerd is om \"even\" langs te rijden met je technisch probleempje, hebben we bij de verkoop afgesproken dat we dan bij een lokale Bovag dealer de auto mochten laten repareren. Zo gezegd, zo gedaan en Ben betaalde ons geheel volgens afspraak te kosten terug. Goede service! Dus ook de after-seals is er prima. Zeker een aanrader! Ook al komt u van ver, laat u zich er niet van weerhouden en overweeg Ben de Rooij BV bij de aanschaf van uw volgende occasion!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf in een woord GOED!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een hartelijk ontvangst en uitleg over de auto konden we gelijk een proefritje maken.\r\nWaarna we tot een goed accoord zijn gekomen over de aanschaf van de Audi.\r\nAlle afspraken omtrent de mankementen/tekortkomingen zijn goed opgelost.\r\nBij aflevering is er een rondje rond de auto gelopen met uitleg wat er aan gebeurd is en is de aankoop/aflevering voltooid.\r\n\r\nEn tevreden naar huis gereden.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke enthousiaste jongens die helemaal met hun vak begaan zijn, hier krijg je een echt auto liefde gevoel\r\nIk ken dit bedrijf van de oprichting, en kom elke keer weer met veel plezier bij deze zaak.\r\nHeb echt respect voor wat deze jongens in korte tijd bereik hebben, als de service zo blijf zoals het is kunnen jullie ver komen!!!\r\nHartelijk dank voor de laatst geleverde dienst aan de VW, en de winterbanden.\r\nVriendelijk groet Hans uit BopZ ;-)\r\n
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Industrieweg 8

4675 RA Sint philipsland

Over benderooy.nl

Autobedrijf Benderooy.nl is uw allround autobedrijf waar u terecht kunt voor aankoop van een kwaliteitsoccasion of een (import) zoekopdracht! Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, APK en schadeherstel. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Plan snel online een werkplaatsafspraak in voor onderhoud aan uw auto. Uw auto is, ongeacht het merk, bij Benderooy.nl in goede handen.