goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Seat cover voor motor laten spuiten.
  • Reden bezoek Andere reden

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ben de rooy is een goed bedrijf.\r\nben komt al zijn afspraken na en je word keurig behandeld.\r\nkortom een fijn adres om een auto te kopen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend.\r\nJe word gastvrij ontvangen en er word rustig de tijd genomen je te helpen en al je vragen worden beantwoord. Ook vragen en eventuele problemen worden na de aankoop van de auto beantwoord en opgelost. \r\nKortom gewoon top!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer slecht\r\ngarage weet niet met klanten om te gaan\r\nbij problemen reageren ze gewoon niet meer\r\nkoop hier nooit een auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed lopend,druk bedrijf,waar je als klant de benodigde aandacht krijgt;kortom verantwoord klantvriendelijk. En ze beseffen heel goed dat recommandatie een belangrijke pijler naar én voor succes is.De balans tussen het belang van de klant en strikte zakelijkheid voor een goed bedrijfsresultaat is volgens mij\r\nzeer goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam bij Ben de Rooij terecht via kenissen die me hem aanbevolen. Dat ze dit bedrijf aanraden begrijp ik. Ze denken met de klant mee. Proberen de kosten op een reeele manier laag te houden. Bijzonder vriendelijk bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig ontvangen, en mijn auto is prachtig gemaakt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supergoed geholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn zoon vond een auto op internet. Dat bleek dus een uurtje rijden te zijn. Heel net bedrijf met behulpzaam personeel. Tussen neus en lippen door vond Ben een paar onderdelen voor mijn auto waarvoor ik stad en land afgelopen had. Heel erg bedankt Ben, geweldig!!!! In de koffieruimte meer mensen ontmoet die al voor een 3e of 4e auto kwamen en ook van heel ver, dat zegt toch wel iets. Mijn zoon inmiddels dolgelukkig met zijn auto en de service was grandioos.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enkele weken geleden heb ik een 2e hands vw Caddy bij dit bedrijf gekocht. Na enkele dagen bleken er toch kleine gebreken te zijn die eerder niet zichtbaar waren. Ben de Rooy had hier de perfecte oplossing en service voor. Zij kwamen voor de deur de auto ophalen en lieten een vervangende auto achter. Na de gebreken te hebben hersteld, leverden zij de auto weer netjes voor de deur af. Als ik weer een volgende auto zou kopen ga ik zeker eerst bij Ben de Rooy kijken of hij wat voor me heeft staan. Goede service en betrokkenheid bij de klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs hebben wij bij Ben de Rooy een occasion aangeschaft. Wij zijn prima geholpen. Dankzij het in ons gestelde vertrouwen kunnnen wij morgen met onze \"nieuwe auto\" op vakantie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via Autotrack heb ik kennis gemaakt met Autobedrijf Ben de Rooy. Mijn eerste ervaring is zeer prettig. De betreffende verkoper is zeer klantgericht en heeft kennis van zaken. Even een proefrit maken is geen enkel probleem.Het autobedrijf ziet er professioneel uit en de werkplaats is schoon. De showroom is prettig ingericht en de koffie staat klaar. Het management weet het hoe het hoort!! compleet ingerichtzeer behulpzaam en

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super,alles is volgens afspraak verlopen en wij zijn erg blij met onze nieuwe aankoop!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede snelle service. Altijd een leen auto beschikbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijke en persoonlijke benadering. De aflevering was dik in orde. Kan het iedereen aanbevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Compliment voor Ben de Rooy Car-repair: schuiver-tegen-paaltje-vanwege??? sneeuw-schade perfect hersteld, tegelijk 4 kleine lakbeschadigingen hersteld zonder extra kosten, én 4 dagen een superleuk leen-autootje gereden!\r\nBij Ben de Rooy voelt de klant zich koning(in) ;-)\r\n

Industrieweg 8

4675 RA Sint philipsland

Over benderooy.nl

Autobedrijf Benderooy.nl is uw allround autobedrijf waar u terecht kunt voor aankoop van een kwaliteitsoccasion of een (import) zoekopdracht! Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, APK en schadeherstel. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Plan snel online een werkplaatsafspraak in voor onderhoud aan uw auto. Uw auto is, ongeacht het merk, bij Benderooy.nl in goede handen.