goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg positief en zeer behulpzaam!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundige en zeer snelle service.\r\npersoonlijk contact en sympathiek personeel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden netjes ontvangen toen we er voor het eerst naar de auto kwamen kijken, een verkoper is zelfs langer gebleven omdat wij aan de late kant waren vanwege een fileprobleem.\r\nDe auto stond tijdig klaar en is keurig afgeleverd volgens de bij aankoop gemaakte afspraken en heeft dit bedrijf tot nu toe bij ons een zeer goede indruk achter gelaten.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de eerste kennismaking was alles volgens verwachting.\r\nWij werden correct bejegend en kregen een goede prijs voor de inruil auto. \r\nToen bleek dat de vorige eigenaar van de door mij zeer kort gehad te hebben auto met de kilometerstand had gesjoemeld werd ik achteraf gemaild. Zo correct als ik ben heb ik zo snel mogelijk contact gezocht met degene die mij gedurende de hele verkoop had geholpen. Om een lang verhaal kort te maken wilde men het overeengekomen inruilbedrag na de overdacht alsnog verminderen. Wij zijn een bedrag overeengekomen die ik meteen heb overgemaakt, ondanks ik hier helemaal niet van af wist en het heel erg vond.\r\nDe dag dat ik de occasion meenam hoorde ik de achter banden zeer duidelijk. Voordat ik thuis kwam was de dealer al gesloten dus ik zou maandag informeren, ook over een sterretje die ik op mijn voorruit had ontdekt.\r\nDoor de hele vervelende situatie van de kilometerstand was mij helemaal ontgaan dit maandag te vragen. Het sterretje kon ik bij de CARGLASS in de buurt laten repareren dus dat bedrag ging al van de overeengekomen \'naheffing\'. Ondertussen bleven de achterbanden hoorbaar. Ik was in de veronderstelling dat als de auto een servicebeurt heeft gekregen en een apk keuring heeft gehad\r\nhet wel aan de sportbanden zal liggen. Een paar dagen later reed ik op de snelweg, onderweg naar huis waar een taxichauffeur naast mij kwam rijden en mij dwingend verzocht naar de vluchtstrook te gaan.Deze taxichauffeur wees hij mij erop dat hij mij al een heel eind had gevolgd en zag dat mijn achter linker velg alle kanten opging. \r\nVan de vijf bouten in de linker achter velg zaten er nog maar twee in. Deze attente taxichauffeur maakte meteen een foto hiervan en bevestigde een bout van de voorste linker velg voor extra stabiliteit aan de achterkant. Vervolgens moest ik van hem meteen naar de dichtstbijzijnde Volkswagendealer om de ontbrekende bouten te plaatsen. Daar aangekomen belde ik nogal geëmotioneerd naar Ben de Rooy Handelsonderneming B.V.. De verkoper snapte er eerst niets van maar zou informeren wie aan mijn auto had gewerkt. Ik was erg erg geschrokken en boos. Ik had duidelijk een aantal engelen op mijn schouders. De gemaakte kosten mocht ik na op mijn strepen te staan toch opsturen via de mail.\r\nTot de dag van vandaag heb ik niets meer gehoord van Ben de Rooy Handelsonderneming.\r\nToen ik achteraf extra moest betalen wist men mij meteen te vinden. Dit heb ik naar eer en geweten netjes afgehandeld, maar wanneer het op mijn veiligheid aankomt mag ik wel zeker begrip verwachten en in ieder geval dat men ook zo attent is de afspraken na te komen. Zoals mij werd gezegd dat fouten menselijk zijn, maar deze fouten mogen niet gemaakt worden daar dit levens kan kosten. Mijn vermoeden is dat de bouten er allemaal in zaten toen ik van daar vertrok maar niet goed vast zaten met alle gevolgen van dien. Gelukkig kan ik dit nog na vertellen en nu eindelijk van mijn auto genieten. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf enige tijd klant geweest maar omdat ik in tegenstelling tot wat was beloofd wel degelijk moest betalen voor vervangend vervoer weer opgestapt.ook moest er afgetankt worden wat ik op zich wel redelijk vind maar niet beide.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn bezoeken aan dit bedrijf als zeer prettig ervaren. Zelfs toen achteraf bleek dat zonder mijn medeweten de vorige eigenaar van de door mij ingeruilde auto had gesjoemeld met de kilometerstand. We zijn ondanks deze narigheid een bedrag overééngekomen wat ik zeer meelevend en attend vond jegens mij. Ik beveel dit bedrijf niet alleen maar omdat ze een goede service bieden,een hele mooie wagenpark hebben maar ook omdat men op mij vooral heel empatisch overkomt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte behandeling, vlotte afhandeling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als verkoper van Benderooy.nl wil ik een reactie plaatsen op Michael uit Oude Tonge z,n beoordeling.\r\nDit was een ruil handeltje van 2 oude auto,s twv 1250,- euro. deze transactie is gedaan zonder verkoop advies, op eigen wil van Micheal zelf, met alle gelegenheid om te zien en voelen wat hij zou omruilen.\r\nEen op dat moment een goed rijdende VW polo, na een technisch defect de volgende dag, (kapotte dynamo) hebben wij hem aangebeoden de deal weer ongedaan te maken.\r\nDit is in mijn ogen een goede service\r\ngraag tot ziens bij Benderooy.nl

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf en dat is me tot nu toe zeer goed bevallen, erg goed geholpen en ook de service is erg goed!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hierbij wil ik mijn klacht doen over garage bedrijf de rooij\r\n\r\ntotaal geen medeleven tonen neem hulp krijgen zelf probleem op moeten lossen en een berg met kosten die niet vergoed werden of in tegemoet gekomen kon worden\r\n\r\n\r\n\r\nen dit bedrijf zou dan een naminatie krijgen voor de beste 10 bovag garage\'s\r\n\r\n\r\n\r\nhierbij mijn verhaal\r\n\r\n\r\n\r\nhad een bmw 325 e 36 automaat en zag bij garage ben de rooij te oosteland een vw polo staan 1.6\r\n\r\nna wat mailen en bellen kon ik komen kijken en de polo zo omruilen voor de bmw \r\n\r\nbmw had nog keuring tot 4 20 13 en polo tot nov dit jaar\r\n\r\neenmaal aangekomen bleek de polo niet te starten accu kapot werd verteld\r\n\r\nals ik de accu zou betalen kon als nog de deal plaats vinden\r\n\r\ntrots met de polo naar huis 11km rijden \r\n\r\nvolgende dag nog geen 24 UUR later kinderen in de auto vrouwtje achter het stuur gezet en richting het winkel centrum verder op\r\n\r\nnog geen 7 km verder stop spontaan de auto echt niets meer wat het doet\r\n\r\nsta je dan langs de kant vd weg met 2 kids over de rooie\r\n\r\nbellen naar de rooij .antwoord geen tijd geen hulp of wat dan ook\r\n\r\ngarage in de buurt gebeld auto opgeladen richting garage\r\n\r\nacuu leeg volgende is dan de dynamo dynamo gekocht zelfde dag monteur gemonteerd startlader erbij en binnen 2 min weer uit\r\n\r\nblijk na zoeken en meten dat die meer dan 20 volt af geef en dus had kunnen uitbranden\r\n\r\noorzaak niet te vinden\r\n\r\nben de rooij had maar 1 oplossing zelf de polo terug brengen en dan weer ruilen voor de bmw\r\n\r\n\r\n\r\nal met al binnen 24 uur veel geld uitgegeven niets terug gehad hiervan en service nul komma nul\r\n\r\n\r\n\r\nen wel de betiteling best bovag garage top 10 vermelding??\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben er al meerdere keren een auto gekocht, omdat wij zeer tevreden zijn over de service en het is op het dorp.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf schade perfect gerepareerd is onzichtbaar\r\nverder de auto aan de binnen en buitenzijde helemaal gereinigd en een parelwax eroverheen blinkt weer als een spiegeltje, ziet er weer uit als nieuw.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ontvangst en gesprekken op de schade-receptie.\r\nProfessionele indruk.\r\nKeurige behandeling.\r\nAuto-schade perfekt gerepareerd. Niet te zien dat er schade is geweest. Mijn complimenten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige snelle service.\r\nBedrijf weet exact waar de zakelijke rijder behoefte aan heeft!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf woensdag 11 juli mijn audi A6 gebracht met schade aan de bumper, spatbord, gril en koplamp. Nademiddag kwam expert ZLM en vandaag vrijdag 13 juli !! de auto al opgehaald. Alles keurig gemaakt en gespoten. Binnen en buiten en de lichtmetalen velgen, alles keurig schoon gemaakt. Grote klasse. Dank team Ben de Rooy !!! Een zeer tevreden klant en ik zeg het voort !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij waren op zoek naar een 8 pers.bus in benzine uitvoering.Ben heeft net zolang gezocht tot hij er een gevonden had.Geen probleem!\r\nAlleen mistte deze een achterbank,veel gebeld en... gevonden.Geen probleem!Bus en achterbank stonden zo\'n tweeenhalf uur rijden van ons vandaan,ook dat werd geregeld.Geen probleem!Vervolgens nagekeken en blinkend afgeleverd!We genieten nog iedere dag van onze bus en deze gaat zeker in onderhoud bij Ben. Superbedrijf!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf! auto is helemaal netjes hersteld en zelfs meer dan dat! hij was ook van binnen helemaal schoongemaakt. Hij is weer als nieuw! top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Ben de Rooy is dat hij altijd voor je klaar staat. Ik heb er nu een zgan Volkswagen Polo gekocht, en hij is perfect afgeleverd voor een nette prijs. Dus al met al ben ik heel tevereden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij ons was het een fijne ervaring een auto te kopen bij Ben de Rooy...

Industrieweg 8

4675 RA Sint philipsland

Over benderooy.nl

Autobedrijf Benderooy.nl is uw allround autobedrijf waar u terecht kunt voor aankoop van een kwaliteitsoccasion of een (import) zoekopdracht! Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, APK en schadeherstel. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Plan snel online een werkplaatsafspraak in voor onderhoud aan uw auto. Uw auto is, ongeacht het merk, bij Benderooy.nl in goede handen.