goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben echt goed geholpen bij ben de rooy \r\nhij is vakkundig, duidelijk, netjes en prijs kwaliteit is prima.\r\n\r\nik zou zo weer een auto kopen bij ben de rooy

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hadden een prima bedrijfswagen over en met Ben de Rooij had ik als ondernemer snel een goede deal gesloten. Hij gaf een goede prijs en handelde de aankoop van de auto snel en betrouwbaar af. Fijn om zo zaken te kunnen doen, voor particulieren, maar dus ook voor ondernemers die een goede auto willen kopen of verkopen.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring met dit bedrijf. Wij komen van verder op en hebben de eerste dagen veel contact gehad met Ben. Hij beantwoorde de emails heel snel en het contact liep soepel.\r\nBij de aflevering veel verstand en kennis van de auto en heel sociaal naar de klant toe.\r\n\r\nWij zouden zeker terug komen naar dit bedrijf maar nu gaan we eerst nog even genieten van onze mooie aankoop.\r\n\r\nBen wie weet tot over een paar jaar !!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed geod geholpen ondanks dat het op zaterdag erg druk was met de verkoop, kregen we toch voldoende aandacht, vandaag onze nieuwe auto opgehaald, die er super netjes bij stond, heel erg bedankt Jorian.\r\nzeker tot ziens

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super bedrijf
  • Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze namen de tijd voor me, goede ervaring dus met dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij zijn bijzonder goed geholpen en wij prijzen het bedrijf zoveel mogelijk\r\nbij anderen aan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk en oprecht autobedrijf! Zonder problemen tot een accoord gekomen bij het bezichtigen van een occassion.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel viendelijk en gemoedelijk.\r\nMet de klant meedenken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, ben de rooy is nog een echt auto bedrijf zoals het hoort.De service is zeer goed, vriendelijk personeel, eerlijk adivies. Auto is top afgeleverd. Het tevervangen onderdeel ( op mijn verzoek ) is gedaan, oude onderdeel nog gezien. Ik weet zeker dat ik de volgende aanschaf/vervanging van een auto zeker bij Ben de rooy zal doen.TOP BEDRIJF!!! \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was op zoek naar een goede, jonge gebruikte auto en heb deze bij dit bedrijf gevonden. Ik werd goed ontvangen en ben in goed overleg tot aanschaf overgegaan. Ook bij aflevering van de auto zorgt men ervoor dat alles naar wens is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb dit bedrijf ervaren als zeer commercieel en klantvriendelijk. Zij hebben mij met al mijn vragen bijgestaan en hebben de aflevering van mijn auto netjes verzorgd. Ik kan kan niets anders dan dit bedrijf aanbevelen aan anderen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf waar je eerlijk zaken kunt doen, inmiddels m,n derde auto gekocht bij Benderooy, altijd netjes geholpen ook bij problemen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Simpelweg een kwalitatief hoogstaand bedrijf, waar klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel staat!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, prima service, aardig personeel, neemt de tijd voor de klant. Ik beveel dit bedrijf zeker aan !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg positief en zeer behulpzaam!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundige en zeer snelle service.\r\npersoonlijk contact en sympathiek personeel!

Industrieweg 8

4675 RA Sint philipsland

Over benderooy.nl

Autobedrijf Benderooy.nl is uw allround autobedrijf waar u terecht kunt voor aankoop van een kwaliteitsoccasion of een (import) zoekopdracht! Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, APK en schadeherstel. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Plan snel online een werkplaatsafspraak in voor onderhoud aan uw auto. Uw auto is, ongeacht het merk, bij Benderooy.nl in goede handen.