goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De eerste auto die we gekocht hadden bleek een miskoop daardoor veel te maken gehad met de service van Ben. Er was altijd snel tijd voor reparatie en altijd vervangend vervoer. Toen de auto problemen bleef houden hebben ze meegedacht over een oplossing en de auto voor inkoopprijs teruggenomen. De auto die we ervoor in de plaats genomen hebben is een prima auto. Alles word altijd netjes, schoon en op tijd afgeleverd. Tot nu toe zijn we tevreden over dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, goed geregeld en erg klantvriendelijk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben en Jorian hebben er alles aan gedaan om precies de auto te vinden die ik graag wilde. Hierbij hebben we jullie advies en kennis erg gewaardeerd.\r\nOok zijn wij erg te spreken over jullie service, geen vraag is te gek en het is geen probleem als je even langs komt rijden. Het vriendelijke en deskundige personeel zorgt er dan voor dat ik weer snel en veilig de weg op kan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 260km gereden auto was zoals omschreven (bij 2eerdere handelaren was dit helaas niet zow) kon de auto direct meenemen RDW tenaam stelling was 9,25 maar de auto was dan ook voor handelsprijs.. nu 2 weken ben ik er nog dik tevreden mee. goed bedrijf
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier onze Audi A3 sportback gevonden! Zeer flexibel in het maken van een proefrit. Jorian heeft ons goed geholpen. Uiteindelijk de auto laten leveren via onze eigen garage. Top service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij ben de rooy heb ik een goede en fijne bmw (e46) gekocht. Auto was goed onderhouden en hebben echt een mooie en nett auto afgeleverd. Heb de auto met bovag garantie pakket gekocht. Bij kleine dingen die naar boven kwamen hebben ze alles netjes en kosteloos geregeld. Al met al ben ik erg tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positieve ervaringen, prettige afhandeling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positiever ervaring, deskundig en flexibel in alles

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf en supervriendelijk personeel. Dit bedrijf geeft je een vertrouwd gevoel. Dit bedrijf en met name Ben de Rooy zelf weet nog wat echt klantvriendelijk is. Top!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn super. Afspraken worden correct nagekomen en het bedrijf heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, werkelijk iedereen denkt met je mee en maakt goede suggesties.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Telefonisch contact gehad met zowel Ben als Jorian, door beide heren goed geholpen. Na een bezoek ( 3 uur rijden) de auto gereserveerd en een aanbetaling gedaan. \'S maandags gebeld voor de oplevering en alles naar tevredenheid afgehandeld. Deze jongens weten hoe ze klanten tevreden moeten maken en houden. Dikke pluim.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een tijdje geleden hebben we hier onze nieuwe auto gekocht, we zijn zeer tevreden, vanaf het eerste contact tot aan de aflevering (en zelfs daarna) zijn we keurig geholpen. Voor onze volgende auto komen we hier zeker terug!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het eerste contact via de telefoon met Ben de Rooy was meteen vetrouwd.De volgende morgen de auto mee naar huis genomen om hem op mijn gemak te bekijken.\r\nErg prettig contact met de verkoper Jorian. \r\nDe koop was snel gesloten. Enkele kleinigheden zijn in de weken daarna naar volle tevredenheid opgelost. Afspraken zijn goed nagekomen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De aankoop van mijn nieuwe auto bij Ben de Rooy ging goed, er werd eerlijk advies gegeven over welke auto geschikt/ongeschikt was. \r\nDaarnaast werd ik op een zeer persoonlijke wijze geholpen omdat je als klant herkent wordt en ook buiten de openingstijden om geholpen kunt worden. \r\nDoordat mijn aankoop in de zomerperiode viel merkte ik wel dat het erg druk was waardoor de wachttijden iets langer waren, maar hiervoor alle begrip.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als je goed oplet of de auto klopt met de omschrijving op internet, dan kun je hier prima terecht voor een tweedehands auto. Onze Ford Focus was door hun geïmporteerd en miste o.a. de cruise control die wel vermeld stond in de advertentie.\r\n\r\nEen zeer goed bedrag gekregen voor de inruilauto.\r\n\r\nBij de verkoop hadden we bedongen dat het roetfilter vervangen zou worden. Dit was aanvankelijk niet gedaan, maar er is na wat mailverkeer afgesproken dat dit met de volgende kleine beurt alsnog zal gebeuren, waardoor we uiteindelijk heel blij zijn met de zaken die we hier gedaan hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf! Komen zeker terug voor een volgende aankoop!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdje geleden een auto aangeschaft bij dit bedrijf, na een aantal weken kwamen er wat kleinigheden naar boven. Na mail contact te hebben gehad, heb ik contact opgenomen met Wim Dijkgraaf ( de werkplaats-Manager) gelijk afspraak gemaakt. Gisteren de auto wezen ophalen, alles was opgelost en goed geregeld.\r\n\r\nWim bedankt voor de goede service!
  • Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is een goed bedrijf als je voor een auto gaat kijken. Ze hebben een scherpe prijs en de auto wordt goed afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf waar de klant echt nog koning is. Hele mooie Audi aangeschaft, het was zeker de lange rit waard en dus een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf zou niks anders willen !!!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Industrieweg 8

4675 RA Sint philipsland

Over benderooy.nl

Autobedrijf Benderooy.nl is uw allround autobedrijf waar u terecht kunt voor aankoop van een kwaliteitsoccasion of een (import) zoekopdracht! Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, APK en schadeherstel. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Plan snel online een werkplaatsafspraak in voor onderhoud aan uw auto. Uw auto is, ongeacht het merk, bij Benderooy.nl in goede handen.