goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hulpvaardig, meedenkend, pro-actief, afspraak is afspraak...

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel behulpzame mensen die je vriendelijk te woord staan en je altijd proberen te helpen voor wat je ook komt. kortom een zeer goed auto bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Ben de Rooy een occasion gekocht en ben daar uiterst tevreden over.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service, goed advies en perfecte afhandeling. Prima onderlinge communicatie, die vertrouwen uitstraalt. En dat maakt men ook waar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig zaken doen met dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan autobedrijf Ben de Rooy echt bij iedereen aanraden! wij zijn heel erg netjes geholpen; ook ná de verkoop; als er iets is wordt het opgelost en staan ze ten alle tijde voor de klant klaar.\r\nMen weet heel erg goed waar ze over praten en alle afspraken worden nagekomen; dat vind je niet zo snel meer tegenwoordig; wij zijn DIK tevreden!!\r\nFam. Neele

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam bij dit bedrijf terecht toen ik aan het zoeken was naar een Audi A3 en hier stond de uitvoering die ik graag hebben wilde.\r\nNa een proefrit besloten de auto aan te schaffen.\r\nZeer vriendelijk geholpen en een goede deal kunnen maken.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf je word keurig geholpen de koffie staat klaar.\r\nen ben is een eerlijke hardwerkende verkoper.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf waar ze je vriendelijk ontvangen en altijd voor je klaar staan. Goede deal kunnen maken voor aanschaf occasion met inruil van mijn eigen auto. open en eerlijk onderhandeld zodat iedereen achteraf tevreden is en achter deze deal kan staan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb nog geen ervaring met dit bedrijf, maar mijn eerste indruk was erg goed, heb voor de eerste keer een gebruikte auto via privé lease en ben erg tevreden over de afhandeling. \r\nPositief vind ik ook de snelle reactie\'s op mijn vragen via mail,vriendelijk personeel, bedrijf ziet er erg netjes en verzorgt uit,\r\nHeb er vertrouwen in dat alles volgens afspraak goed geregeld zal zijn.\r\nAuto was als nieuw toen we hem op kwamen halen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed!!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels de 2e auto die bij benderooy . nl vandaan komt voor de deur.\r\n\r\nUitstekend advies met een persoonlijk tintje. \r\n\r\nNiet gericht op het verkopen van 1 auto maar gericht op het verkopen en onderhouden van alle auto\'s vanaf het moment dat je de sleutel van je eerste aanschaf in handen hebt. \r\n\r\nNee verkopen is ook een kwaliteit die weinig organisaties beheersen. Nu nee verkopen heeft vaak als resultaat dat er op een geschikter moment een ja volgt!\r\n\r\nVerkoop en service gaan hand in hand, altijd een bak koffie en een vriendelijk woord.\r\n\r\nKennis en kunde van de voordeur tot in de werkplaats!!!\r\n\r\nZou ik benderooy . nl aanraden??? Jazeker!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg klantvriendelijk, fijn zakendoen, goed advies en een hele goede \r\nservice

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf, ervaren, vriendelijke medewerkers. We zijn prima geholpen. Maakten ook tijd voor ons in de avonduren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto in onderhoud. Samen met hen een nieuwe auto gezocht, die aangekocht is.\r\nDe garantiepuntjes zijn netjes opgelost.\r\nZe staan altijd voor je klaar! \r\nAandachtspunt is het even bellen wanneer een aflevering niet gehaald wordt. Voor mij niet zo\'n probleem omdat ik meestal in de buurt moet zijn. Voor andere klanten die er speciaal voor moeten komen, kan dit vervelend zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige omgang. Komen afspraken na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb er in week18 een nieuwe auto besteld een Golf Highline\r\nde begeleiding is in een woord perfect!!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In plaats van een auto, een gebruikte motor gekocht. Werd goed geholpen door Jorian!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via autoscout gezocht naar een gebruikte auto kwamen wij bij ben de Rooy terecht. Vanaf het eerste contact tot en met de aflevering van onze auto was de behandeling zeer prettig. Wij bevelen dit bedrijf zeer aan bij het zoeken naar een auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ene zaterdag een Seat Mii gezien op de website. De andere zaterdag stond hij al voor de deur. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over Ben de Rooy. Een fijne benadering bij de proefrit en aankoop van de auto. Daarna is ook alles keurig en vlot geregeld. Ik kan niets negatiefs bedenken!

Industrieweg 8

4675 RA Sint philipsland

Over benderooy.nl

Autobedrijf Benderooy.nl is uw allround autobedrijf waar u terecht kunt voor aankoop van een kwaliteitsoccasion of een (import) zoekopdracht! Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, APK en schadeherstel. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Plan snel online een werkplaatsafspraak in voor onderhoud aan uw auto. Uw auto is, ongeacht het merk, bij Benderooy.nl in goede handen.