goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, meteen goed geholpen en ook netjes op de hoogte gehouden van alle handelingen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf, transparant, open zaken doen. Prima!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al mijn 3e auto gekocht bij Ben de Rooy. Sinds vandaag trotse eigenaar van mijn nieuwe golf GTI!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Benderooy.nl is bij ons erg leuk ervaren met de zoektocht naar een andere auto.. tevens een beginners autootje voor onze zoon gekocht, en ook in een beperkt budget hebben we voor dat bedrag echt waarde voor ons geld gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben de Rooy is een zeer klantvriendelijk en net bedrijf. Met vriendelijke medewerkers die er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De eerste en de laatste auto die ik daar gekocht heb,ben nu een jaar eigenaar van de auto en na de eerste apk zijn er behoorlijk wat zaken aan het licht gekomen die erop wijzen dat er nog al wat provisorische reparaties zijn uitgevoerd, zoals geplakte rubbers enz, ben na de aankoop terug gegaan ivm spelling in de stuurkolom, na een dag de auto weer opgehaald en werd mij verteld dat het probleem was opgelost, blijkt tijdens de apk controle dat dit ook provisorische gerepareerd is waardoor ik nu voor de dure reparatie opdraai, waarvoor mijn dank :(

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vooraf via de mail en telefonisch goed contact gehad, bij het bedrijf komende goed ontvangst en iedereen beleefd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig bedrijf of mee zaken te doen. Fijne mensen, deskundig, niet opdringerig, klantgericht enz.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Word altijd super geholpen. De rit vanuit Roosendaal waard!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede nette bedrijf goed geholpen, ruime keuze aan autos. \r\nIk heb zelf geen auto gekocht omdat ik al iets in mijn gedachte had. Ik heb wel mijn auto verkocht aan het garage en een topprijsje voor gekregen. En zelfs helemaal bij busstation oude-tongen afgezet ivm geen vervoer middelen meer. Top service!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vaker auto gekocht, deze keer een mooie auto op verzoek geïmporteerd, alles keurig afgehandeld.. mannen bedankt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kort geleden een Volkswagen Golf aangeschaft bij de Firma benderooy een heel eind voor moeten rijden maar dat was het waard. we zijn erg goed te woord gestaan en ook de aflevering verliep erg netjes,alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Een aanrader dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 17 januari 2014 heb ik een 2de hands Citroën Grand Picasso bij Ben de Rooy aangeschaft. \r\nMijn beoordeling betreft het verkoopproces en aflevering.\r\n\r\nTussen de aankoop en levering zat een week. In die week heb ik nog een aantal vragen gesteld die prompt werden beantwoord.\r\nBij de aflevering bleek dat alle afspraken die we hadden gemaakt tijdens het verkoopgesprek waren nagekomen.\r\nAlle papieren waren in orde en waren keurig in een net mapje gestopt.\r\nDe verkoper heeft nog dik anderhalf uur besteed aan nadere uitleg betreffende het gebruik van de auto.\r\n\r\nKortom, ik ben tot nu heel tevreden.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam met pech langs de weg te staan en BendeRooy stond voor mij klaar, mijn auto uit 78 bleek motorisch redelijk in de soep te zijn en omdat ik uit Leiden kwam heeft mijn auto nog bijna zes weken op hen terrein gestaan, uitstekende service, want ze hebben hem uiteindelijk ook voor me weggebracht.\r\n\r\nPersoneel is erg vriendelijk, wat ik niet vaak tegenkom bij een onbekende garage!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig geholpen, zeer tevreden over de service en de persoonlijke benadering.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service en klantvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben al jaren klant bij Ben , wordt er altijd goed geholpen maar moet er altijd 55 km voor rijden en dat zegt genoeg dat je daar weer naar terug gaat. Zelf heb ik in een super gave A5 en mijn vrouw rijdt ook in een mooie Corsa die komt natuurlijk ook van Ben de Rooy !\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst klantvriendelijk en service verlenend autobedrijf tegen betaalbare prijzen. De service verlening gaat zelfs zo ver dat je je als klant afvraagt \'bestaat dit dus toch nog?\' Afspraken en garanties worden goed nagekomen. Advisering m.b.t. alle merken auto\'s qua aanschaf en reparatie blijkt deskundig te zijn. KORTOM EEN GARAGE DIE ZEER IS AAN TE BEVELEN EN WAAR MEN ZICH INSPANT OM ZO TEVREDEN MOGELIJKE KLANTEN TE BEHOUDEN.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk bedrijf, snelle reactie bij vragen. Met Jorian Geluk hebben ze hier een zeer goede en enthousiaste verkoper.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supergoed bedrijf. Eerlijk, betrouwbaar en dat alles tegen een goede prijs!!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf afgelopen zaterdag onze 2e dikke-golf afgeleverd door de mannen van Ben de Rooy , ik kan een ieder dit adres aanraden je voelt dat je met autoliefhebbers van doen hebt en de service is super . tot over 2 - 3 jaar maar weer Ben en Jorian !!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel Netjes geholpen ondanks zonder garantie te hebben bijgekocht, na eerste dag auto thuis stuk Ben meteen actie ondernomen dat auto opgehaald \r\nWerd prima service hopelijk jaren plezier ervan en komen we over enkele jaren weer terug om deze in te ruilen tegen golf 7\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een uitstekende service, kwaliteit en prijs hebben wij gekregen bij aanschaf van onze auto.\r\nBen de Rooy en personeel bedankt, een absolute aanrader!

Industrieweg 8

4675 RA Sint philipsland

Over benderooy.nl

Autobedrijf Benderooy.nl is uw allround autobedrijf waar u terecht kunt voor aankoop van een kwaliteitsoccasion of een (import) zoekopdracht! Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, APK en schadeherstel. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Plan snel online een werkplaatsafspraak in voor onderhoud aan uw auto. Uw auto is, ongeacht het merk, bij Benderooy.nl in goede handen.