goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben de Rooy is een plek waar je,je als klant vanaf moment 1 welkom voelt. Samen met je gaan de bevlogen specialisten op zoek naar een auto die bij je past. Niks is teveel of te gek en ze staan altijd klaar. Vriendelijkheid, professionaliteit en specialisme zijn de woorden die voor mij de kern beschrijven van waar zij voor staan. Met veel plezier rij ik nu rond in mijn droomauto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Open communicatie, goede sfeer, mooi bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een SUPER goede no nonsens service!!!! En een goed contact met de verkoper!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijn bedrijf met mooi aanbod van auto\'s tegen hele redelijke prijzen. Een ouderwets goede service met zeer vriendelijk personeel. Inmiddels een wagen voor mijn dochter en een wagen voor mezelf bij deze garage gekocht. Beide wagens zeer netjes afgeleverd. Dit bedrijf is echt een aanrader als u betrouwbaar wilt kopen en nog het gevoel krijgt om als echte klant en niet als nummer gezien te worden.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorig jaar heb ik mijn tweede auto bij Ben de Rooy gekocht. Helaas is afgelopen maand de turbo stuk gegaan. Dit probleem is super door Ben de Rooy opgelost. Werkelijk super contact en service door Ben de Rooy en zijn team.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was opzoek naar een jong gebruikte auto uit Duitsland. Vanaf eerste contact een goed gevoel bij de manier van aanpak. Uit eindelijk met behulp van Jorian een super mooie Volkswagen Tiguan geïmporteerd, welke in top staat is afgeleverd door het team van Ben de Rooy.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet terecht gekomen bij uw bedrijf,zeer goed aanbod gebruikte autos en zeker leuk aanbod private lease,wat onze keuze is geworden,door Ben en Jorian zeer vriendelijk verwelkomt in bedrijf.als of we er al jaren kwamen .erg nette en zeer goede service en blij Ben de Rooij te hebben gevonden als bedrijf . Ze hebben kosten nog moeite bespaart om ervoor te zorgen dat wij de auto snel hadden. Echt super. Aanbeveling voor iedereen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een heerlijk familie bedrijf is dit, eerlijke prijzen en goede service! Geen addertjes onder het gras, gewoon waar voor je geld. Is een stukje rijden vanaf rotterdam maar zeker de moeite waard

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kort geleden met mijn vrouw een Volkswagen polo aangeschaft. ik ben zeer tevreden over de aankoop en ook de aflevering verliep vlekkeloos. team ben de rooy bedankt en ga zo door!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verkoop van onze auto. Goede service en een goede prijs gekregen voor onze auto. \r\nNetjes bij ons opgehaald en alles goed verzorgd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn bijzonder tevreden over het bedrijf van Ben de Rooy en het contact met verkoper Jorian Geluk.\r\nEen goede uitleg, een eerlijke en open onderhandeling.\r\nEr werd zelfs met een lach verteld dat er per abuis nieuwe remmen op de auto waren gezet terwijl de oude nog een poosje meekonden.\r\nBij een volgende auto gaan we zeker eerst bij Ben de Rooy kijken.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel, nette receptie/ kantoor/ showroom.\r\nSnel en netjes werk geleverd. \r\nEen aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrokken en vriendelijk personeel .Tevens behulpzaam.\r\nProfessioneel. Veel geduld etc. alles positief.\r\nAls zeer aangenaam ervaren .\r\nIk ben dan als klant ook zeer tevreden.\r\nEen aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hebben een VW up gekocht bij Ben de Rooy, een fijn contact met verkoper gehad. Na enkele weken problemen met versnellingsbak/drukgroep. Ondanks dat wij deze auto hadden gekocht zonder garantie werd dit probleem toch gewoon opgelost zonder extra kosten. Uitspraak van Ben \"je koopt toch geen pakje boter, dit moet gewoon worden opgelost\" Bij deze reparatie is waarschijnlijk het koelvloeistogtankje lek geraakt maar dit mochten wij gelukkig bij de VW dealer in Den Helder, op kosten van Ben de Rooy laten repareren. Deze kosten werden keurig op onze rekening overgemaakt.\r\nWerkelijk een geweldig contact, prima service en een goed afwikkeling. TOP!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Paar x wat onderhoud laten doen en altijd prima bevonden. Ook extra service zoals even t blok afspuiten ivm olie lekkage is erg netjes.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn peugeot 107 verkocht aan ben de rooy. Mijn ervaring was zeer goed duidelijke afspraken gemaakt en goed na gekomen aan beide kanten. Ik kreeg een bakje koffie en er werd ef een check gedaan en vervolgens zoals afgesproken heb ik mijn auto verkocht. ik ben goed ontvangen, geholpen en met een fijn gevoel naar huis gereden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto weggebracht voor een poets beurt. \r\nVandaag opgehaald, en de Dodge zag er super uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een bedrijf die je een vertrouwd gevoel geeft

Industrieweg 8

4675 RA Sint philipsland

Over benderooy.nl

Autobedrijf Benderooy.nl is uw allround autobedrijf waar u terecht kunt voor aankoop van een kwaliteitsoccasion of een (import) zoekopdracht! Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, APK en schadeherstel. De experts van Benderooy.nl weten altijd het beste uit uw auto te halen. Plan snel online een werkplaatsafspraak in voor onderhoud aan uw auto. Uw auto is, ongeacht het merk, bij Benderooy.nl in goede handen.